AKROBAT boz perçemli

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tolga40
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Re: AKROBAT

Kuş açık alana oynuyor her kuş açık alana oynamaz ,veya oyun bozar kuşun hası açık alanda belli olur derler bazı büyüklerimiz .. Bende buna inanıyorum doğrusu .. bana göre iyi kuş maşallah .. .. selamlarŞEREF

3 yaşındaki bir damızlık kuş için güzel bir oyun nazar değmesin güzel bir kuş bol yavrular alman dileğiyle

saygılar
emre kalender

sağolun arkadaşlar benim yer imkanım var kuşu açık alanda uçuruyorum burda 3 baş yapan kuşlar bile kime versem zor indirdiklerini söylüyollar her kuş açık alana oynamıyo kaldıki izlediğiniz dişinin her kalkışında 15 baş ortalama yapıyor.ama bunlar benim asıl kuşlarım değiller asıl kuşları seneye izleyeceğiz bu sene geç kaldım onlardan uçurmadım zaten saygılar

saol arkadas

SEREF BEY EVET KUS AÇIK ALANA OYNAR ESSAS OLAN KUSU DAR ALANDA OYNATMAK TAVAN TAVAN KONDURMADAN SAYGILAR

KARALİ' Alıntı:
SEREF BEY EVET KUS AÇIK ALANA OYNAR ESSAS OLAN KUSU DAR ALANDA OYNATMAK TAVAN TAVAN KONDURMADAN SAYGILAR
Selamlar , sanırım söylemek istediğimi anlatamamışım , biraz açıklamayayım ..
Kuş açıkalanda oynar sözünden kastım Kuş açık alanda mutlaka oynar yada oyunu güzel gözükür yada açık alanda kolay oynar değil ..
Bilakis tam tersi açık alanda oyun yapan oyun bozmayan kuş iyi kuştur ..
Bir çok kuş çatılarda teraslarda damlar da mahalle aralarında çok tatlı oyun yapabilir . Ancak bu kuşların çoğu açık alana yere boş araziye uçurunca bozar oyununu, kimisi tamamen fosa çıkar .. Her babayiğit kuşun harcı değildir kabak gibi açık alanda uçup muntazam oyun yapmak ..
Bu izlediğimiz kuşta videodan gördüğüm kadarı ile çok çok iyi değil yani ,ama bakılacak emek verilebilecek kadar da güzel bir kuş ..
Çok kuşlar gördüm acizane teraslarda kahraman gibi oynayan ağız dudak uçuklatan .. Çümki hedefi dar ineceği yer belli ölçülerde , kuşun nişan alması manevra düşünmesi ve bir tarz tutturması daha kolay , çatı aralarından kopup gelen , ilerideki camiyi aşınca nun olup damın üstünde patlayan nice kuşlar böyle alabildiğina açık alanda tozutur , işte asıl böyle yerde o kuşları uçurup birde böyle izlemek gerekir, bakalım apartman aralarındaki teraslardaki oyun düzenini koruya biliyormu ..
İlk bakışta tezat gibi algılansada böyledir , akla şu gelebilir yaylagibi alan kuş kümesinin yerini her noktadan apaçık görüyor, çok rahat uçar ve çok kolay da oynar, bu bir avantajsa sadece kuş alıştırmada kolaylıktır ..
Kuşun güzel oynamasını sağlamaz aksine açık alandaki yer , açık alanda ki hedef kuşu kasar , zorlar ..
Bilmiyorum bana büyüklerim böyle öğretti ve benin acizane birikimimde bu yönde ..
Yani kuşun hası açık alanda yaptığı oyunla belli olur .. Kimbilir bu kuş terasta uçsa nasıl olur , bu uyunun üstüne ne oyunlar daha yapar .. Benenim fikrim bu yönde saygılar sunarım .. selamlarŞEREF

Öncelikle kuşun maşallahı var. Alçalması ve tabanı hoşuma gitti. Tek keşke o da olsaydı diyebileceğim, dişi kuşa göre takla sayısı biraz daha fazla olabilirmiş. Hayrını görün....

bana biraz takla esnasında hata var gibi geldi bilmiyorum videodanmı kaynaklanıyor ama kuş bozuyor gibi sanki

Geri