23 Ocak 2009 #1 D dizgin Üye Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et Ad Soyad hasan Meslek öğrenci İlgi Alanı Kuşlar bana bir çift alabadem lazım bursa içi olması lazım fakat
23 Ocak 2009 #2 T tekinn Gold Üye Katılım 19 Şub 2008 Mesajlar 330 Tepkime puanı 0 Yaş 51 Siteyi ziyaret et Ad Soyad nurettintekinkus Meslek esnaf Şehir Bursa İlgi Alanı özellikle alabadem aramanızın sebebı nedır.bu ırkı bursada bıraz zor bulursunuz.trakyalı arkadaslar yardımcı olabılır sıze.
özellikle alabadem aramanızın sebebı nedır.bu ırkı bursada bıraz zor bulursunuz.trakyalı arkadaslar yardımcı olabılır sıze.
24 Ocak 2009 Konuyu Başlatan #3 D dizgin Üye Katılım 12 Ağu 2008 Mesajlar 70 Tepkime puanı 0 Yaş 35 Siteyi ziyaret et Ad Soyad hasan Meslek öğrenci İlgi Alanı Kuşlar Görüntüleri ve uçuşları hakkında çok bilgi aldım kuş yetiştirmeye başlamak için iyi bir ırk olacagını düşündüm bu yüzden alabadem olsun istiyorum
Görüntüleri ve uçuşları hakkında çok bilgi aldım kuş yetiştirmeye başlamak için iyi bir ırk olacagını düşündüm bu yüzden alabadem olsun istiyorum