Alabadem arıyorum!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuschçu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 12
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

kuschçu

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Berkan Unal
Meslek
Öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
Arkadaşlar sitemizde alabadem ırkını gördüm ve çok beğendim.3Haftadırda İstanbul'da bana yakın olan 4 mezata katıldım ama 1 takım alabadem bulamadım.Takımına 20TLverebilirim öncelikle belirteyim İst içi ve dışı farketmez.05397938578

istanbulda zor arkadasım pazarda bazen oluyor dıye duydum ama ne kadar dogru bılemem bende edirneden temin ettım oralı oldugumdan daha yenı yumurtadalar edirnede tanıdık bırısı varsa yardımcı olur

Aynen bilader, Numan abiye katılıyorum. Hiç olmadı sitede Edirneli birisine rica et o sana kuşları alsın göndersin sende parayı gönder ona... Yanlız kuşların ordan gelmesi için birkaç ay daha beklemen lazım ki; ordan ticaret iiçin falan gelen kamyonlar oluyo anca onlar getirebilir.. Bende şimdi onu bekliyorum, sağ olsun bi abim gönderecek ama ordan gelen araba yok malum hava şartları...

..........SİNAN ÖZTEKİN.............

ya ben edırnelıyım aslen ay sonu bulgara cıkıcam donerken denk gelırmı mezatta veya ben ugrayabılırmıyım orası mechul en ıyısı hilal huseyınden abinden bılgı al o yardımcı olur

kuschçu' Alıntı:
Arkadaşlar sitemizde alabadem ırkını gördüm ve çok beğendim.3Haftadırda İstanbul'da bana yakın olan 4 mezata katıldım ama 1 takım alabadem bulamadım.Takımına 20TLverebilirim öncelikle belirteyim İst içi ve dışı farketmez.05397938578

Merhaba,

İlginize çok teşekkürler.

Takımı 20 tl olan alabademi Edirne de mezatlarımızda veya Edirne kapı pazarında zaman zaman bulabilirsiniz ancak damızlık sınıfının çok altında olur.Damızlık niteliğinde ki Alabademlerin fiyatı genelde 150 tl 'den başlıyor.Bilginize.

Ulaşım sorun değil kardeşim Edirne Keşanda okuyor.

Hüsayin arkadasımın dediği gibi bulursun ama bir bilenden temin etmen bence daha mantıklıdır

Abi sorun şu kardeşim alırım diyo ama Edirnede kuşçu dükkanı yada mezatların nerede olduğunu bilmiyor?

beledıyenın onunden yoldan yukarı selımeye camıne dogru cıksın soldan devam etsın yukarudakı markete sordun gosterırler

Merhaba,

Arkadaşım özelden tel numarımı sana gönderdim Edirnede bana kardeşiniz ulaşsın her türlü yardımcı olurum.Alabadem beslemek istemenize çok sevindim teşekkür ederiz.

Arkadaşlar alabadem takımım hediye gelecek ne renk olacağını bilemiyorum.Nasıl hediye gelicek derseniz bizim bir arkadaş Edirne Ipsalalı ailesi orada ve bu hafta sonu yurdundan izin alıp gidecek ve bana bir takım getirecek.

kuschçu' Alıntı:
Arkadaşlar alabadem takımım hediye gelecek ne renk olacağını bilemiyorum.Nasıl hediye gelicek derseniz bizim bir arkadaş Edirne Ipsalalı ailesi orada ve bu hafta sonu yurdundan izin alıp gidecek ve bana bir takım getirecek.

Merhaba,

Hadi hayırlısı olsun layiki ile beslemeni temenni ederim kardeşim güle güle besle çoğalt ve paylaşmayı unutma.

Geri