A
Anonymous
Misafir
Merhabalar,
2007-2009 Yılları arasında geçen süre içerisinde bireysel çabalarımla sürdürdüğüm ve yavaş yavaş çok güzel gelişmelerle devamını getirmeye çalıştığım Alabadem ırkımızı kurtarma çalışmalarım tüm hızıyla devam ediyor.
Edirne merkezde yeni kuralan kanatlı hayvanları yetiştirme ve koruma ve geliştirme derneği kurucuları başta olmak üzere , son bir haftadır Edirne merkezde ki önde gelen alabadem güvercin ırkına gönülden bağlı çok değerli yetiştiriclerimize ulaşıp tek tek fikir ve görüşmeler yapmış bulunuyorum.Alabadem ırkımızın hakettiği yere gelmesiyle ilgili sunduğum öneriler neticesinde Alabadem Güvercin Irkını Koruma Birliği ni gönüllüleri ile birlikte kurma kararını almış bulunuyoruz.Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Alabadem Güvercin Irkı Koruma Birliği Kurucuları Üye listesi.
Hilal Hüseyin Aydoğmuş ''Gufed-Alabadem Irkı Moderatör ''
İbrahim Adada - ''2009 Yılı Dernek Başkanı''
Recep Ali Yaykın - ''Geçmiş Dönem Dernek Başkanı''
Zafer Cicik - ''Geçmiş Dönem Dernek Kurucusu ve Başkanı''
Bu birliğin temellerini atarken geçmişten günümüze Alabadem ırkına her daim en iyi şekilde emek vermeye çalışmış yetiştiriclerimizi bir araya toplamaya çalıştım.
Faruk Akduman
Ömer Çetin
Murat Pakarda
Hasan Müzeker
Ayhan Akkır
Mehmer Akkır
Erdem Günay
Serkan Kayataş
İlk Toplantıda İşlenecek Konular.
1-Alabademin günümüzde ki genel durumu ve acil yapılması gereken çalışmalar.
2- Damızlık paylaşımlarının değerlendirilmesi.
3-Standart çalışmaları hakkında düşünceler ve genel çalışmaları karara bağlama.
4-Tanıtım,teşvik ve yaygınlaştırma.
5-Alınan kararları değerlendirme ve ardından üye görevlendirme.
6-Kapanış ve diğer toplantı tarihini belirleme.
İlk toplantı Tarihi = 10.05.2009 Saat:20:00'de Edirne merkez Kıyık Caddesi, kıyak baba karakolu yanı Kanatlı Hayvanları sevenler ve yetiştirenler derneğinde yapılacaktır.Bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla
Hilal Hüseyin Aydoğmuş
2007-2009 Yılları arasında geçen süre içerisinde bireysel çabalarımla sürdürdüğüm ve yavaş yavaş çok güzel gelişmelerle devamını getirmeye çalıştığım Alabadem ırkımızı kurtarma çalışmalarım tüm hızıyla devam ediyor.
Edirne merkezde yeni kuralan kanatlı hayvanları yetiştirme ve koruma ve geliştirme derneği kurucuları başta olmak üzere , son bir haftadır Edirne merkezde ki önde gelen alabadem güvercin ırkına gönülden bağlı çok değerli yetiştiriclerimize ulaşıp tek tek fikir ve görüşmeler yapmış bulunuyorum.Alabadem ırkımızın hakettiği yere gelmesiyle ilgili sunduğum öneriler neticesinde Alabadem Güvercin Irkını Koruma Birliği ni gönüllüleri ile birlikte kurma kararını almış bulunuyoruz.Camiamıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.
Alabadem Güvercin Irkı Koruma Birliği Kurucuları Üye listesi.
Hilal Hüseyin Aydoğmuş ''Gufed-Alabadem Irkı Moderatör ''
İbrahim Adada - ''2009 Yılı Dernek Başkanı''
Recep Ali Yaykın - ''Geçmiş Dönem Dernek Başkanı''
Zafer Cicik - ''Geçmiş Dönem Dernek Kurucusu ve Başkanı''
Bu birliğin temellerini atarken geçmişten günümüze Alabadem ırkına her daim en iyi şekilde emek vermeye çalışmış yetiştiriclerimizi bir araya toplamaya çalıştım.
Faruk Akduman
Ömer Çetin
Murat Pakarda
Hasan Müzeker
Ayhan Akkır
Mehmer Akkır
Erdem Günay
Serkan Kayataş
İlk Toplantıda İşlenecek Konular.
1-Alabademin günümüzde ki genel durumu ve acil yapılması gereken çalışmalar.
2- Damızlık paylaşımlarının değerlendirilmesi.
3-Standart çalışmaları hakkında düşünceler ve genel çalışmaları karara bağlama.
4-Tanıtım,teşvik ve yaygınlaştırma.
5-Alınan kararları değerlendirme ve ardından üye görevlendirme.
6-Kapanış ve diğer toplantı tarihini belirleme.
İlk toplantı Tarihi = 10.05.2009 Saat:20:00'de Edirne merkez Kıyık Caddesi, kıyak baba karakolu yanı Kanatlı Hayvanları sevenler ve yetiştirenler derneğinde yapılacaktır.Bilgilerinize arz ederim.
Saygılarımla
Hilal Hüseyin Aydoğmuş