Alabadem Kostüm Anlamları.''çizimli''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
A

Anonymous

Misafir
Alemli renklerden olan Nudi Alabadem rengimizin detayları.Tüm alemli renklerimiz bu temel esastaki görsellikte yer almaktadır.Nudi,yuvaalı,küllü,sarı alı.Renklerimiz diğer konulardan hatırladığınız gibi 4 adet alemli renklerdir bu 4 dört renk aynı kategoride ki simetrik özelliklerde kostüm içermektedir.

Bursalı alabadem rengimiz alabadem renklerimizden düz renk olanlar arasına girmektedir.Tüm 7 renk alabadem çeşitlerinde sürme, kondurma,yarı sürme ,yarı kondurma,tam sürme tam kondurma badem şekilleriyle karşılaşabiliriz bu normal olan badem şekillerinden bursalı alabadem de olan sürme bademi resimde görmekteyiz.
Sürme badem.

Hatalı bir Sürme Bademli Kanarya Akbaş.
Kanarya Akbaş alabadem rengimiz düz renkler mensubu bir alabadem çeşidimizdir.Bu resimde ki hataları inceleme fırsatını bulabiliriz.

Saygılarımla Esenkalın.

Hüseyin abi,çok teşekkür ederim.Gerçekten terimsel bilgilerin yer aldığı çok güzel bir anlatım olmuş.Alabadem ırkının güzelliğini kalbende hissetmeye başladığımı söyleyebilirim.Ancak yer problemleri bu isteğimi biraz ertelemek zorunda bırakıyor.Çok emek verilmiş bir çalışma,cani gönülden kutlarım,esenlikler dilerim.

saygıdeğer arkadaşım hüseyin
alabadem ırkı hakkında yaptığın çalışmalar VE bize akatardığın bilgiler gerçekten taktire şayan
inşallah ileride bu ırktan besleme fırsatımız olur
TEŞEKKÜRLER

BATILI' Alıntı:
saygıdeğer arkadaşım hüseyin
alabadem ırkı hakkında yaptığın çalışmalar VE bize akatardığın bilgiler gerçekten taktire şayan
inşallah ileride bu ırktan besleme fırsatımız olur
TEŞEKKÜRLER

Merhaba Hayrettin alabademi takip ettiğin için ilgi gösterdiğin için teşekkürederim.Güzel düşüncelerin beni bu ırkımıza karşı daha da verimli hale getiriyor.İstediğin her an bu ırkımızı yetiştirebilirsin.Esenkal.

Bu çalışmaya kuru kuruya bir teşekkür et düğmesiyle yetinemedim. Hüseyim arkadaşım inan emeklerine büyük saygı duyuyorum. Allah senin gibileri biz güvercin severlerin başından eksik etmesin. Çalışmalarında başarılar dilerim. Projemi biliyorsun, İnşallah bu ırka da senin resimlerinle yer ayırıp sana o bölümde ayrıca teşekkür edeceğim.

Geri