Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Sa öncelikle alabademi bu sayfada tanıdım yok olma aşamasına gelmişler artık şuanda son durum nedir bu ırkı kaybetmemek için bende elimi taşın altına sokmak istiyorum acaba nerden ve kimlerden bulabilirim yardımcı olursanız sevinirim
Alabadem Irkı ile ilgilenen bu işi oldukça ciddiye alan bir arkadaşımız var . Edirnede yaşayan Hilal Hüseyin AYDOĞMUŞ kardeşimiz , Alabadem ırkına hizmet eden bu ırkın devamı için çaba harcayan kıymetli bir insan .. Kendisi sitemizin de üyesi .. Sitemiz içinde Yine Alabadem ırkına yönelik açılan konular mevcut .. Bana göre Size yegane yardımcı olabilecek kişi - bu Arkadaşımız kendisi ile temas kurmanızı öneririm .. selamlarŞEREF
Biz geçmiş yıllarda ırkın devamı için alabademlerimizi siteden ve çevremizden en az 30 kişiye bedava dağattık.Şimdi bedava verdiğimiz alabademlerden bir kişi çıkıpta ben 1 çiftten 25-30 tane alabadem ürettim desin yine bedava dağıtmaya başlayacağım.Arkadaşlar ne demek istediğimi anlatabilmişimdir umarım.
Şimdi benden damızlık alabadem isteyen arkadaşlar var kendilerine teşekkür ederim fakat kuşların maddi değeri neyse ancak ödeyerek alabilirler.Bunun dışında hiç bir şekilde yardımcı olmayacağım.Buna kızan ,darılan gücenen varsa bizim o kişinin alabadem bakmasına ihtiyacımız yok.kaldı ki biz kimseye zorla gel kardeşim illa da alabadem bak çoğalt demedik geçmişte isteyenler oldu bedava verdim biri çıkıpta ben bedava aldıklarımdan bilmem kaç tane ürettim diyebiliyormu diyemiyor demek ki bedava kuş mındar kuşmuş.
güvenmediginie vermiceksın o zaman bedava.. :evet: adam olan üretir çogaltır fotograflarını çeker buraya koyar kendiside bedavaya dagıtır.. ırk dedıgın boyle korunur.. yok alabadem bak kımsede yok gel 400tl tl gel 200tl dıye hikaye yok
güvenmediginie vermiceksın o zaman bedava.. :evet: adam olan üretir çogaltır fotograflarını çeker buraya koyar kendiside bedavaya dagıtır.. ırk dedıgın boyle korunur.. yok alabadem bak kımsede yok gel 400tl tl gel 200tl dıye hikaye yok
Bana bak delice kardeş biz neyi kime vereceğimizi ve kime kaç paraya kuş vereceğimizi kimseden öğrecek pozisyonda değiliz artı kimsede bize bu konuda bu güne kadar hesap sormadı sorma hakkıda yoktur!!! sen hangi cüretle gevezelik yapıyorsun anlamak güç.Bir şeyleri çok bilmeden önce haddini bilsen iyi edersin.
damızlık alabademlerin fiyatı 100 tl ile 500 tl arasında değişiyor senin ayarında olan arkadaşlardan parası olan alır parası olmayan alamaz veya 15-20 tl olanlarından alır besler...alabademe meraklı olan bizim aradımız niteliklerde adamsa biz zaten onu anlar en iyi damızlardan hediye ederiz anlatabildim mi?Sen burda bir şeyleri deşifre ettiğini zannetme damızlık alabademlerin fiyatı belli kimin elinde varsa ben istediği parayı vereyim ben alayım olmadığına göre gevezelik yapmayalım.
Sen oralardan sağdan soldan 10-15 tl gibi fiyatlara satılanlan alabademler al çoğalt bakalım merakını bi görelim senin bakarsın bir çift biz sana hediye ederiz.Senin merakın alabademden daha çok dedikoduya yönelik gibi geldi bana.
Mevzuya vakıf olan diğer arkadaşlarımızdan da böyle ne idiğü belirsiz konular ile muhatab olduğumuz için özür dilerim.Bize hiç kimse kaç paraya kuş satacağımızı kime hediye vereceğimizi öğretmeye ve bu konuda hesap sormaya kalkmasın çünkü kimsenin böyle bir hakkı yoktur.
moderatörsün diye öyle saygısızlık yapma akıllı konuş olur mu ? ben adam akıllı konusuyorum sana terbıyesızlık yapma koca adamsın öyle gevezelik falan deme akıılı seç kelimelerini :sinirli:
moderatörsün diye öyle saygısızlık yapma akıllı konuş olur mu ? ben adam akıllı konusuyorum sana terbıyesızlık yapma koca adamsın öyle gevezelik falan deme akıılı seç kelimelerini :sinirli: