Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
aziz' Alıntı:maşşalah hüseyin abi alabademlerin güzelmiş bol yavrular alırsın inşallah abi bunlar hakkında biraz bilgi verirmisin perfomansları nasıl bu cinsin bende almayı planlıyorumda biraz bilgi toplayayım önce şimdiden teşekkürler
H.Hüseyin Aydoğmuş' Alıntı:aziz' Alıntı:maşşalah hüseyin abi alabademlerin güzelmiş bol yavrular alırsın inşallah abi bunlar hakkında biraz bilgi verirmisin perfomansları nasıl bu cinsin bende almayı planlıyorumda biraz bilgi toplayayım önce şimdiden teşekkürler
Sevgili Aziz ilgine veiyi dileklerin için öncelikle teşekkür ederim.Sitemizin Alabadem bölümüne genel bir göz atıp bilgi toplayabilirsin yinede aklına takılan soruları sorabilirsin ama önce size sunduğum bilgileri istersen bir topla. hoşçakal kardeşim .
erdem22' Alıntı:tebrikler hüseyin. alabadem konusundaki duyarlılığın ve bu ırkın tanıtılması konusunda gösterdiğin çaba takdire değer. bu çalışmalarının sonunda kazanan alabadem olacaktır. görüşmek üzere...
kazimcankurt' Alıntı:Hüseyin abi önce sana maşallah sonra kuşlara abi harbiden harbi bir kuşçusun.uğraş çaba gösteriyorsun bu alem senin gibi kuşçularla onur duyması lazım helal olsun san canı gönülde tebrik ederim başarılarının devamını isterim.Bu site sana ödül vermesi lazım bence saygılarımla.Allah'ım nazarlardan saklasın......
Ömer ÖZKURT' Alıntı:Hüseyin abi maşallahı var kuşların.
Sen gibi değerli abilerimiz de olmasa bu güzelim kuşlarımız kaybolup gidecek sonrada,onlarca yıl sonra yurt dısında sahiplenecekler bizde oradan saflarından getirtme yolları arayacağız.
Bu ırkımızı bizlere tanıttığın ve tukenmesini onlediğin için çok teşekkür ederim.
gökhan @k' Alıntı:Hüseyin abi maşallah alabademler çok güzeller,bu ırkımız hakkında ne kadar çok meraklı olduğunun ve korunması açısından yapmış olduğun çalışmları bir kardeşin olarak taktirle izliyorum.Evet alabademi ne yalan söyleyeyim senle tanışmadan önce bilmezdim açıkçası.Osmanlı saraylarında padişah efendilerimiz tarafından beğenilerek ve ayrıcalıklı olarak beslenilirlermiş.Aynı şekilde hünkarilerde.Ancak neden bugün hünkariler çok popülerite yakalarken bu güzel ırkımız unutulmaya yüz tutuldu?
İnşallah bu ırkımız daha bir çok yetiştirici tarafından beslenilen günleride görecektir.
tekinn' Alıntı:bursalı alebedemler erkek dısıyı yumurtaya kovalıyor..ınsallah bu sene uretecegım bursalıları..sayende alabademcıde olduk. :ckmk:
gökhan @k' Alıntı:Hüseyin abi,seninde belirttiğin gibi malesef hobimizde kulaktan dolma asılsız bir çok safsatalar dolaşıyor.Bundan dolayıda hakkında bilgi sahibi olmadığımız konularda bu yalanlara bizlerde inanıyoruz.Açıkçası ben yazdığım cümleleri bir makalede okumuştum,birde alabadem hakkında bilgi sahibi olmadığım bir ırk olduğundan bu yanlış bilgilerle yetindim.Bir insan bilgi ve ilgi sahibi olmadığı konularda eğer araştırma yapmıyorsa yanlışları kabullenmeye mahkum oluyor.
Alabademle ilgili yapmış olduğun araştırmalar ışığında bize cumhuriyet öncesinde edirnede görülmediğinden bahsetmişsin.Cumhuriyet tarihi yakın bir geçmiştir.Zaten bugün alabadem ırkı istisnalar dışında sadece edirne ve bölgelerinde bulunuyor,osmanlı zamanında ülkemizde bulunduğuna dairde net bir bilgi ve araştırma bulunmadığına göre acaba bu ırkımızın gerçek kökeni neresi?
Yoksa eskiden vardıda ,geniyle oynanıpmı bu hale geldi?
Bu sorularım hakkkında bilgiler verebilirmisin Hüseyin abi?
BATILI' Alıntı:selam hüseyin
bu kuşlar için söyleyeceğim tek kelime
MAŞALLAH MAŞALLAH MAŞALLAH
çok güzeller. senin gibi arkadaşlar olduktan sonra bu gibi bizim olan ırklarımızı kaybetmeyiz.trakyalı olarak sayende tanıdığım bi ırk.inşallah bol yavrulu sezon geçirirsin bu güzelleri üretirsin
TEŞEKKÜRLER
(senin açtığın konuda ilk defa taşlamada görmedim hayırdır)
Ozdemir59' Alıntı:Hüseyin paylaşım için teşekkürler kuşlar çok güzel görünüyorlar her ne kadar bu kuşlar edirne ile özdeşleşmiş olsa bile bu kuşun pek tanıtılmadığını düşünüyorum ben senin yaptığın bu girişimlerden dolayı kutluyorum ben dahil burada bir çok insan bu türe yabancı bu kuşun özellikleri ile yazarsan memnun olurum mesela uçuş varmı sadece bir renk kuşumu kuyruk sayısı vs. birde iznin olursa ben bu resimleri kendi sitemde yayınlamak istiyorum saygılarımla Bülent ÖZDEMİR http://site.mynet.com/guvercin59/