Ala'ya eş ?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tam_1chatlak
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ismail
Meslek
kaya
İlgi Alanı
Kediler
S.a kuscular ailesi elimde bir tane ala var bu kuşun aynısından daha yavru alamadım yeni eş vurucam sizce buna ne yakışır kuş yatık ama oyunlu

Bence beyaz yakışır.ben sahşen alalara beyaz eş vuruyorum :)

beyaz bozar kuşu ala ile anca aynı takımda uycak aynı renklere sahip bazı sabuniler oıluo açık renk aynı şekil çıkar ve kafasıda vücüt renginde çıkar yavrusu...

bi abimiz koyu kuş vur dedi sabuni olur dedi

evet çünkü beyaz vurursan kuşun açık rengi beyaz ile daha açık ve saçma karışık bir renk çıkar dediğim gibi açık renk bazı sabuniler oluyo ama sabuniye dikkat et yeni alıcaksan açık renkleri oluyor onlardan al kafa yapısı zaten sabuni şekli verir kostüm bu şekilde olur şuanki gibi ve güzelde oyunlu yavrularını alırsın...

aynısından bulamadım zaten kuşu gören istiyor rengi hoşuma gittiğinden çoğaltmak istiyorum :)

o kuştan bende çok sayıda var diğer adı sabuni aladır ya ona ala bul yada sabuni ile vur veya herhangi bir kuşla ama beyazla vurma rengi çok açık olur

güzel kuşsa iyi bi oyunlu kuş wur birde arkadasın dediği gibi beyaz da olur bence arap olur koyu renkli kuslar olur sarı miski ve limoni gibi kuslarla eş wurma

hiç belli olmaz arkadaşlar beyaz vurursun belkide altından arap çıkar arap vurursun belkide altından beyaz çıkar bu tamamen soya dayalı bir durum benim arapların altından devamlı ala alıyorum buda var

Geri