usta16
Üye
- Ad Soyad
- Yakup PEKYOLLU
- Meslek
- Devereci
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Merhaba arkadaşlar;yaklaşık 15 senedir kelebek ve oynar cinsi besliyorum.İlk defa kelebeklerimde albino gözlü kuşlarım olmaya başladı.kırmızı ense kırmızı tel kuyruk tepeli ve kırmızı gözlü.ayrıca süt beyaz tepeli albino kırmızı gözlü.Ben bu olaya bir çok hayvanda rastladım.fareler,tavşanlar ,muhabbet kuşları,kanaryalar,balıklar vb...Ama ilk defa tepeli kırmızı ense kırmızı tel kuyruklarım ve tepeli beyaz edremitlerimde ortaya çıkması beni şaşırttı.yaklaşık son 2 senedir kırmızı gözlü kuşlardan çıktı.sanki fotoğraf makinesiyle fotoğraf çekilince gözlerimiz kırmızı çıkar ya aynen öyle.BİLDİĞİN Vampir gibi kan gibi kırmızı gözler.göz bebekleri yok kuşlarımın.Araya kan soktum bi sorun yok ayrıca sağlıklarında.Buna rağmen kırmızı gözlü albino kuşlarım oldu.ben ilk defa böyle bir şey yaşadım son 2 yıldır.Hiç kırmızı gözlü güvercin görmedim hayatımda benimkiler hariç.eğer bulursam tekrar kan değişimi yapmak için kırmızı albino gözlü kelebek alacağım ama bulmam imkansız gibi.siz hiç böyle bir şeye kuşlarınızda rastladınız mı.saygılar