ALBÜMLERDE KALAN EFSANELER...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 18
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
adana1.jpg

adana2.jpg

adana3.jpg

adana4.jpg

adana5.jpg

Resimde görmüş olduğun kuşlardan ŞAMİ bensizdir.Yetiştiricisi Ahmet Akyıldız (elli kuruş ahmet) olup sahibi
Paksoy kardeşlerdir.
Diğer kuş TIP TIP olup yetiştiricisi Rahmetli Arabacı Selahattin
abimizdir.Sahibi Paksoy kardeşlerdir
Diğer kuş BÜYÜK KATRANİ dir yetiştiricisi Ahmet AKYILDIZ olup
sahibi PAKSOY kardeşlerdir.,

(Hasan Güney) resimdeki şamiye bir valiz
para vermiş Mustafa Paksoy vermemiş.Bir adet yazlık vermiş yine kuşu
bu sefer kardeşi şahin abi vermemiş
Kendisini alamadığı kuşların resimlerini ceyhana gidip getiren Murat koçacoğluna teşekkürler...
Sırf adana kuşu bölümünde kalite kuşlar olsun diye.
Alıntıdır. Kaynak İçin Tıklayınız

benim felç olan kuşumun cinsi dumanlı

evet bunlar adana.

adana kuşunu balkonda beslemek yakışmaz ama başka carem yok kusura bakmayın arkadaşlar balkondakı adanalı hıııııı burası kayserının göbegı talas.. :evet:

şu ilk resimde ki soldaki n kadar güzel bi kuşmuş valla görünce baya bibakttım

Talas hangi tarihten beri Kayseri'nin göbeği. Talas Kayseri'ye yakın bir ilçedir. Son zamanlarda merkez ilçe haline getirildi. Bilgi verirken insanları yanıltmayalım.

Selamlar...

Desenize resimdeki kuşlar bir servet değerinde. Daha önce yumurtası 5.000,00-YTL ye satılan, tekine 25.000,00-YTL verildiği halde satılmayan kuşları duymuştum ama işte zevk bazen satılmıyor:)

Zevkin satılamayacağı elbetteki esasdır ancak bu kuslarda vakt-i zamanında satılmıstır ihtiyacı olduğu için yetiştiriciler canı gibi baktığı kıymet verdiği kusunu satmak durumunda kalmıştır. Olayın güzel yanı alan yetiştiricilerin kıymet vererek kusun kalitesini sürdürecek kisiler olmasıdır. Ne yazık ki Adana ve diger ırk güvercinlerde kalite günden güne düşmektedir. Insanlar iyi bir ırk elde edip yetiştirmek yerine baska damlardaki kuşlara göz dikerek kısa yoldan iyiye sahip olma cabası içerisindedir. Kendin emek edip yetiştirmedikden sonra el-alem'in kusu seni her zaman madara eder. Ne demişler; Ağlayanın malı gülen'e yar olmaz..

Saygılar..

Ismail Barış' Alıntı:
Zevkin satılamayacağı elbetteki esasdır ancak bu kuslarda vakt-i zamanında satılmıstır ihtiyacı olduğu için yetiştiriciler canı gibi baktığı kıymet verdiği kusunu satmak durumunda kalmıştır. Olayın güzel yanı alan yetiştiricilerin kıymet vererek kusun kalitesini sürdürecek kisiler olmasıdır. Ne yazık ki Adana ve diger ırk güvercinlerde kalite günden güne düşmektedir. Insanlar iyi bir ırk elde edip yetiştirmek yerine baska damlardaki kuşlara göz dikerek kısa yoldan iyiye sahip olma cabası içerisindedir. Kendin emek edip yetiştirmedikden sonra el-alem'in kusu seni her zaman madara eder. Ne demişler; Ağlayanın malı gülen'e yar olmaz..

Saygılar..
slm kardeş çok güsel açıklamışsın

[youtube][/youtube]

BEN ADANADAN YAZIYORUM ŞAHİN ABİYLE TANIŞMAK EN BÜYÜK HEVESİM VE BU İLETİYİ ALIRSA ONUNLA BİR KONU HAKKINDA GÖRÜŞMEK İSTERİM KENDİ KUŞLARI HAKKINDA

Geri