ALİ GULCERİN KAMİKAZİLERİ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asilhector
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 26
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K

asilhector

Üye
Siteyi ziyaret et
Selam Arkadaslar,

Adana guvercinlerimin seceresi.
Zirhli (Cilgin oncudur)Adana Ceyhandan getirdigi,Yayla koylu Serkan Kardesimin hediyesidir.
Zirhli(resimlerde yok)ve Akrep, Burdurdan Mujdat Kardesimin hediyesidir.
Samiler ve Akrep,K.Marastan Mehmet ile Cengiz Kardeslerim hediye etmistir.

Degerli Kardeslerime buradan tekrar tekrar Tesekkur ediyorum.

herschaaldekopie01ut7.jpg

herschaaldekopievanadanso3.jpg

herschaaldekopievanadanxy8.jpg

herschaaldekopievanadanjx5.jpg

herschaaldekopievanadanju0.jpg

herschaaldekopievanadanut7.jpg

herschaaldekopievanadanrq1.jpg

herschaaldekopievanadants7.jpg

herschaaldekopievanadanmo4.jpg

herschaaldekopievanadanbv6.jpg

Sevgili Ali Bey Gerçekten Bunlardan Hiç Anlamadığım Halde Resimlerden Gördüğüm Kadarıyla Muhteşemler. Kuşlarda Yanlış Anlaşılmasında Bi Al Beni Var. Ne Kadar Bakımlı Oldukları Gayet Açık..

Allah Sağlıklı Bol Yavrular Ve Bu Yavruları Uçurmayı Nasip Etsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

Sevgili ali bey adanalarınız harikalar maşallah.Bende bir zamanlar adana beslemiştim.ancak sizin kuşlarınızı gördüğümde benim beslediklerim 3.sınıf kalırlar şeklinde bir yorum yaptım.Birgün yeniden adana besleme kararı alırsam ilk kapısını çalacağım kişi siz olursunuz.Allah nazarlardan korusun.

Selamlar Gokhan Kardesim,

Nezaman istersen buyur gel misafirim ol kapim aciktir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.

hey mahşallah ne güzeller. allah nazardan korusun.
yerim olsa hiç düşünmem beslerdim bu kuşları.

gerçekten maşallahları var allah nazardan korusun.hep özenmişimdir şunları beslemeye ama bi türlü nasip olmadı.

asilhector' Alıntı:
Selamlar Gokhan Kardesim,

Nezaman istersen buyur gel misafirim ol kapim aciktir.

Saygilarimla,
Ali Gulcer.
ilginizden dolayı çok teşekkür ederim sevgili Ali abi.

selam ali kardeş.kuşlarına allah nazar vermesin,hepsi de harikalar,ben şuan 39 yaşındayım,taaa 10 yaşında güvercin beslemeye başladım 18 yaşımda bırakmak zorunda kalmıştım,çocukken beslediğim güvercinlerim hala rüyalarıma girer,şuan besleme ortamım olmadığından bu zevkten mahrumum,ama inşallah gün olur yine beslerim.normalde akrep türünü sevmezdim ama bozuk akrep dehşet hoşuma gitti,allah nazar vermesin,hayırlı akşamlar

Hocam Adana'nın neresinde besliyorsunuz maşşallah nazar boncuklu olan şami çok hoşuma gitti at gibi allah nazardan saklasın

Ali Bey merhabalar kuslarınızı zaten tanıyorum resimler aracılığı ile son aldığım duyuma göre kayıplarınız olmus umarim geri yerlerini bulup gelmişlerdir. Iyi günler diliyorum..

Saygılar..

selam ali abi bende adana besliyorum 6 ay önce kuşlarım çalındı bikaçtane iyi vardı sizden ricam resmini kattığınız bu kuşları iyi muhafaza edin iyi olduğu gibi kötü kuşçu vardır çekemez çalmaya kalkarlar iygünler bana olduğu gibi

:heyo: abi kuşların çok güzel akrp ve şami çok güzel kendini belli eyor [email protected]

güzel kuşlar.uçuş performansları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.yavru beslemeleri nasıl?bakıcı olarak besleyebilirmiyim.normal kuşlara uyum sağlarlar mı?yoksa postalar gibi başına buyruk mu uçarlar.yardımcı olursanız memnun olurum.saygılar. ÖMÜR DENİZ.

yerin çok güzel kardeş orda uçuruyorsun artık yani arazide kuşlar çok farklı oluyor cesaretli oluyor

maşalllah abı allahtan daha ıyılerının senın olması dılegıyle

RESİMDE GÖRÜLEN ÇILGININ CÜLÜĞÜNDEN BENDEDE VAR.ALİ ABİME TEŞEKKÜR DERİM. ŞİMDİDEN SÜPER

SeLam Hocam Su Mavilin Ve Akrebin Hosuma Gitti Nazar Degmez insallah..

ALİ BEY KŞLARINIZ SÜPER ALLAH NAZARDAN SAKLASIN BENDE URFADA BESLİYORUM EYER YANLIŞ ANLAMASSANIZ ÇILGIN ERKEYİ SATARSANIZ ALABİLİRİM ÇÜNKÜ BENDE ONLARIN DİŞİLERİNDEN VAR ERKEYİ DÜŞÜRDÜM BOL YAVRULU SEZON GEÇİRMENİZ DİLEYİİYLE SAYGILAR SEVGİLER 0546 590 84 84

abi benim her zaman sakar çok hoşuma gidiyo hayranım sakarlara ve aynalı :)

Maşallah kuşlarınız çok güzeller , sağlıklı kümesler. Saygılar .

Maşallah...Kuşlarınız Çok Güzel.Güle Güle Uçurun

Geri