ali imran bey'in oynarları ve kümesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mirocu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

mirocu

Üye
Siteyi ziyaret et
selam değerli dostlarım..ali imran bey benim bursa dan çocukluk arkadaşımdır..en son ortaokulu beraber okuduk ve o yaşlardan sonra görüşemedik bir daha..ama bursa oynarı hakkında bir yorumum dan sonra mail adresime attığı bir mesaj ile tekrar netten de olsa görüşmeye başladık kendisi ile..benim bu değerli dostum hala bursa oynarı bakmaktadır..kendisine ait zor şartlarda yaptığı kümesini ve sahip olduğu kuşlarının resimlerini sizlerle paylaşmak istedim..iyi seyirler..

Ali abi merhabalar,oynarlar çok güzel gözüküyorlar ''az ve öz'' Kümes biraz salaş gibi gözükse de ben ce sağlıklı bir kümes yandan çıkan salması ve ahşap oluşu çok hoşuma gitti açıkçası.Sanırım tek sorun kümesin bulunduğu yer ''ATMACA&ŞAHİN''bu ağaçlık yerde kuş uçurmak zor.Paylaşım için teşekkürler abi sağolasın.Bursalı olarak senden daha fazla oynar hakkında bilgi ve fotoğraf bekliyorum eline sağlık esenkal.

redhotchilipeppers' Alıntı:
Ali abi merhabalar,oynarlar çok güzel gözüküyorlar ''az ve öz'' Kümes biraz salaş gibi gözükse de ben ce sağlıklı bir kümes yandan çıkan salması ve ahşap oluşu çok hoşuma gitti açıkçası.Sanırım tek sorun kümesin bulunduğu yer ''ATMACA&ŞAHİN''bu ağaçlık yerde kuş uçurmak zor.Paylaşım için teşekkürler abi sağolasın.Bursalı olarak senden daha fazla oynar hakkında bilgi ve fotoğraf bekliyorum eline sağlık esenkal.

selam değerli dostum..öncelikle beğendiğin için teşekkürler..şimdi sen benim kümeslerimi biliyorsun baya modern sayılır..ama inan bana ben o kümese özendim..eskiyi hatırladım..yer sıkıntısı var tabii..arkadaşım ali imran bey sitelerinin karşısında boş bir alana yapmış kümesini..atmaca tabii ki var ama ali bey bu konudan bana yakınmadı..
oynar hakkında tabiki konuşmak çok güzel ama ahkam kesmekte bana yakışmaz..yanlış anlaşılmak istemem ..elinizdeki güzel kuşlarınıza sahip çıkın demek yeterli sanırım sadece uçumu bol olsun yeterli diyelim..

SELAMLAR

Ali İmran Bey'in Kümesi VE Oynaları Maşallah Çok Güzel Allah Nazardan Saklasın Sağlıklı Bol Yavrulu Günler Dilerim ...
Bu Güzel Kareleri Bizler Paylaşan Ali Hakan Abime çok Teşekkürler....

maşallah çok güzel kuşlar allah nazardan saklasın. orda bulunan beyazlarda oynar mı acaba?

selam değerli dostum..sevgili fevzi bey..evet resimlerde gördüğünüz tüm kuşlar oynar..

Maşallah benim kümeslerime çok benziyor. Gerçekten hep ilgi çekici olmuştur bu tür kümesler. Uçurduğum kuşlar için böyle bir kümes yapmıştım. Gayette sağlıklı. Ali bey paylaşımınız için teşekkür ediyorum. Ali İMRAN beyde sağolsun fotoğraflarını bizimle paylaşmış.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

sağolasın değerli dostum..ali imran bey yer sorunundan dolayı bu tarz bir kümeste besliyor kuşlarını ..ne mutlu ona ki yine de sevdiği kuşları ile bir arada

Değerli Dostlar,
Karınca kararınca yapmaya çalıştığım kümesim gerçekten salaş görünüyor. Ancak kısıtlı zaman ve imkanlarla ancak bunu yapabildim.. Kümesin yeri itibarıyla atmaca-şahin sorunum gerçekten ciddi boyutlarda.
Alıştırma için saldığım ilk gün tam 4 tane kaybım oldu. Atmaca işi okadar ileri götürdü ki sabahları kümesin üst köşesinde pinekliyor. Beni görünce de kaçıyor.
Kuşlarım konusunda çok iddialı değilim. Bana göre en iyi kuş o an sahip olduğun elindeki kuştur. Daha iyisini bulana kadar benim için bu kuşlarım 1 numara. Ne yapalım.. Benimki de fakir avuntusu işte.
İlerleyen günlerde daha detaylı bilgi aktarımı yapabilirim.. Şimdilik bu kadar..Herkeze sonsuz saygı ve selamlar... Ali İmran DOĞAN

maşallah alı abı elıne saglık cok guzel kus bakıyyuon ellerıne saglık saygılar

hasan kardeş ali imran bey de havada olan kuşlara karşı büyük ilgi duyar..

Geri