alışması

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ertugondes
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

ertugondes

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
emir öndeş
Meslek
öğrenci
İlgi Alanı
Kediler
S.A arkdaşlar bn 3 senedir kuşçuluk yapıom 3 senedir kuşlarım aynıydı ama bi süre sonra onlardan sıkılıp onları sattım hepsini değerli bi fiyata sattım 10 kuşumu 500 tl ye sattım ve onun yerine 6 güvecin aldım 3 miski (biri satı kafa ve buz kanat,diğeri karakanat miski ve biri normal miski )bir beyaz bir çiftte ala(sabuni-ala,mavi-ala)aldım .

sarı kafa miski bnm yuvaya alıştı ve 5 gün oldu kuşları alalı geri kalanların kanatları açık ama uçurmktn korkuom kaççaklar diye bnde yerde dolaştırıom sizce ne yapıım veya kaçarlarmı

Bence sen kaldırma. Kuş o zaman korkar bekle 3-5 gün daha kuşlar kendileri çatıya falan çıkarlar sonra yan çatıya falan gidip gelirler. Sen bu aşamada hiç korkutma ve kuşlar daima aç olsun. Sonra kuşlar etrafa iyice alışınca ufak ufak kovalamaya başlarsın... Kolay gelsin, herşey gönlünce olsun...

SİNAN ÖZTEKİN

arkadaşlar güvercinim 1 yumurta yaptı.herkes 2 yumurta yapması gerektigini söylüyor .yardımcı olabilirmisinz.2 gndr yumurta yapmıs

bak kardeşim olabilir öle vakalar bn arap güvercinim vardı ilk önce 1 tane yumurtladı 2. yumurtayı 5 gün sonra yumurtladı biras bekle eyer 2. gelmese demek 1 tane yumurtlayacağı varmış

dsotum sn ampulu fln boşwer bn kışın normal yuvada ne ampul ne bişi yaptım bakıcı hayvan yumurtasına bkr ve yavruyu çıkartır ve ölmesine izin verms

canyusuf88' Alıntı:
arkadaşlar güvercinim 1 yumurta yaptı.herkes 2 yumurta yapması gerektigini söylüyor .yardımcı olabilirmisinz.2 gndr yumurta yapmıs

2. yumurtayı geç çıkarıyorlar benm güvercinde 3 gün sonra 2. yi cıkardı .

O kadar para verdiysen hic ucurma sonra benim gibi cok uzulursun bende bi zamanlar taklacıya heveslendim 5 çift oynar sattıp 10 tane süper kostümlü oyunlu şebab aldım hepsi teker teker kayboldu takla atmaktan çakıldılar saga sola bn hic ucurma ucurcaksan once yavru al yavruları ucur.

yumurtalara ellersk bir şey olur mu??

Geri