hypnotize_
Üye
- Ad Soyad
- SeRDaR
- Meslek
- *?*
- İlgi Alanı
- Kediler
http://www.kuscular.org/cozume-ulasmis-sorular/yardim-lutfen-irk-ve-alistirma-t18201.html
Selam Arkadaşlar
Daha önceeden Yardımınız oldu Ama Bi tersilk Var
Cevapların Aynısını yaptım 5 gün oldu geleli İlk gün bantları çözüp Akşamları saat 5 de saldım gezinip aralarda 5-10 Dk fazla uzaklaşmadan ucup sonra catıya geliyorlardı 6 / 6:30 gibi kümeslerine giriyorlardı 3 gün böyle oldu
4üncü gün Yarım Saat çatıda durduktansonra bi uzaklaştılar o gidiş Yaklaşı 400/500 metre uzakta ki evlerin çatılarında gittiler yaklaşık 10 evin çatısında bi birine bibirine 15 dk birinde 15 dk birinde Ve Birtürlü bizim çatıya gelmediler yaklaşıyorlar 10m ötedeki evin çatısına konuyorlar bize gelmedilerr hiç geceyi 200m uzaktaki evin çatısında gecirdiler ve bizim evi Ve beni sürekli görüyorlar ama gelmediler bu günde gelmediler 4/5 saat catıda bekledim benigörüyorlar ama gelmiyorlar sonra Saat 14 de bulundukları evin çatısına kümesi götürdüm yem attım ve kümese girdiler orada sonra bizim çatıya götürdüm
kaçmamaları geri gelmeleri için ne yapmalıyım :hungur: LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIM
TEŞEKKÜRLER :tamam:
Selam Arkadaşlar
Daha önceeden Yardımınız oldu Ama Bi tersilk Var
hypnotize_ ' Alıntı:Birde Alıştırmam nasıl olur güvercinler genç daha hiç salınmamışlar 3 gün sonra şehir dışına çıkıcam 15 gün yokum Yemini suyunu Teyzem verecek yani yaklaşık 1 Ay kadar kümeste kapalı önü telli manzaralı gelditen sonra salmayı düşünüyorum Nasıl yapmalıyım bu işi- Yada 3 gün içinde birşeyler yapayımmı - alışınca sürekli düzenli olarak hergün salcam
baktığım yer Çatısız 2katlı evin üstü tamammen acıklık yakında yüksek bina yok binalar 3-4 kat bana göre güvercin için ideal yakın yerlerde güvercin bakanda yok.
mehmet1994 ' Alıntı:1 ay orda durmaya dururlar.Bir çok yerde kuşlar kapalı kafeslerde satılıyor.Ama kuşların saglık acısından sorun olur kanatlarını kağıt bantla bantla SAKIN ELEKTRİK BANDI İLE BANDLAMA daha sonra teyzen hergün belirli saatte açsın yem su versin biraz gezinsin kapatsın
--' Alıntı:14 gün tut ve kanatlarını sal kaçmazlar ama kendin atma sal gezinsinler
Cevapların Aynısını yaptım 5 gün oldu geleli İlk gün bantları çözüp Akşamları saat 5 de saldım gezinip aralarda 5-10 Dk fazla uzaklaşmadan ucup sonra catıya geliyorlardı 6 / 6:30 gibi kümeslerine giriyorlardı 3 gün böyle oldu
4üncü gün Yarım Saat çatıda durduktansonra bi uzaklaştılar o gidiş Yaklaşı 400/500 metre uzakta ki evlerin çatılarında gittiler yaklaşık 10 evin çatısında bi birine bibirine 15 dk birinde 15 dk birinde Ve Birtürlü bizim çatıya gelmediler yaklaşıyorlar 10m ötedeki evin çatısına konuyorlar bize gelmedilerr hiç geceyi 200m uzaktaki evin çatısında gecirdiler ve bizim evi Ve beni sürekli görüyorlar ama gelmediler bu günde gelmediler 4/5 saat catıda bekledim benigörüyorlar ama gelmiyorlar sonra Saat 14 de bulundukları evin çatısına kümesi götürdüm yem attım ve kümese girdiler orada sonra bizim çatıya götürdüm
kaçmamaları geri gelmeleri için ne yapmalıyım :hungur: LÜTFEN TECRÜBELİ ARKADAŞLAR YARDIM
TEŞEKKÜRLER :tamam: