ALLAH ÇELLE ÇELALÜ AFEDER İNŞ

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kocanberk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 414
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kocanberk

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ramazan yiğit
Meslek
servisci
İlgi Alanı
Allah affetsın ama Ben 2 Aydır Bi Mazot Aldıhımız YErden ! kus Bekliyordm Bugun kafasını bana verdi Bunu için mutluym ama 2 Sey için mutsuzum Kusların Yumurtası wardı Yuva Dehişince oturmadılar:(:( allah affetsın ama aksama kırdıhımda sarı sarı seyler cıktı ama kuslar cıkıcaktı ole deıler ve geldıhınde 1 ını kırmıslardı kuslar ondan yavru cıktı 30 sny sonra oda oldu:(:(:( allaahım sen affeyle inş kusların morelıde bıtmemıstır ALLAH AFFEDER İNŞŞ :banane:

Kardeş sen gene iyisin aynakuyruk s-takkeli araplarım kendi yumurtlarını kırıp yemişler.Gözümle gördüm.

Selamlar eşref abi ben birşeyi merak ettim sen yazmışsın kuşlar yumurtasını yedi diye diolar yha kuşlara yumurta kabuğu verince vitamin oluo muş die acaba yumurta kabuğu verince binimkilerde alışır yer mi yoksa bir alakası yok mu cevaplarsan sevinirim saygılar Serhat

yemez arkadaşım ben yıllardır yumurta kabugu verırım ama hıç kendı yumurtasını yıyene raslamadım

Serhat kardeşim bak ben yumurta kaynıtıyoruz ya onun suyunu veriyorum.Kuşlara eminim faydası var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri