allahın lutfu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan miskicifuat
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
fuat bolek
Meslek
tekstıl
İlgi Alanı
Kediler
kapımızın onundekı cam agacından bes ay once on gunluk ya var ya yok gozlerı bıle tm acılmamıs bır kumru yavrusu dustu bes aydır esim onu elıyle besleyıp suyunu ıcıryor hala yem yemegı ogrenemedı evın ıcnde bızımle bırlıkte yasıyo yasadıgı surecede bızımlen kalacak esım asısını bıle yaptı ama malesef halan ellen beslenıyor ogranmıcekte yem yemegı galıba esım onu cok sımarttı

Ekli dosyalar

• IMG_0212.webp
    IMG_0212.webp
    2 MB · Görüntüleme: 1,786
  • IMG_0398.webp
    IMG_0398.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,817
Diğer kuşlardan yem yeme işini görüp taklit etmesi gerekir sanıyorum..

bence eşiniz biraz daha bakmaya devam etsin çunku kumrular guvercinlerden gec yeme düşüyor yaklaşık 2 3 hafta sonra yemege baslar eger resimdeki gibiyse

Öncelikle sizi kutlarım. Bende yıllarönce çok küçük bir güvercin civcivini elde büyüttüm. Aynı sizin kumru gibi yemyeme konusunda çok sıkıntılar çıkarttı . Yemi elimden dahi almadı hep eğzına vermemi bekledi bu gibi elde beslenerek büyüyen kuşlar çok daha ahmak oluyor, anne baba dan öğrenmeleri gereken yerden yem alma olayını biz öğretemiyoruz açkaldı diye ağzına verip doyuruyoruz çok açkalınca ancak etrafı araştırıp yem yemeyi deniyorlar . Ben elde büyüttüğüm güvercini büyüyünce diğerlerinin yanına koyduğumda çok hırpalandı diğer kuşlartarafından, kaçmayı dahi düşünmedi sopayı yeyip oturdu, sonra ben acıdım yine elden baktım azar azar ama diğer kuşlarala hep irtibatlı tuttum . Bir gün elimden havaya fırlattım diğer kuşlarla uçsun diye fakat yere inmedi yakında biryere düştü muhakkak ama ben bulamadım . çok saf oluyorlar yani elde büyüyen kuşlar işiniz zor kolaygelsin . bol şanslar.selamlar.ŞEREF

bu daha çok ufak..berdeb baksan bi 3 hafta sonra anca ögrenir

benimde balkonuma yuva yaptılar. Yumurtlamışlarda... Ancak 3-4 gündür anne baba gelmiyor.. Yumurtalar öle kaldı ne yapmam gerek?

Geri