Alman kurdu ile oyun kuşu takas

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 7
  • Görüntüleme Görüntüleme 845
A

Anonymous

Misafir
Merhaba.
Arkadaşlar bir alman kurdu yavrusuna ihtiyacım var.Orjinal olması şartı ile taklaci-guvercin-videolari/4-yasinda-basmali-eke-disi-17-nisan-2013-t20808.html burada yer alan oyun kuşunun yavrularının yavrularını takas etmeyi düşünüyorum.Kuşlar soy olarak sıfırdan alıp 25 m üzeri oyun yapmaktadırlar.Elinde fazla olan ( malum yavrulama zamanı ) arkadaşlar varsa takas yapabiliriz.1 çift yavru yeme düştü.

Yavru alman kurdu en fazla 3 aylık olmalı.Otobüs ile alman kurdu gönderecek elime geçince kuşları bende otobüs ile gönderirim.Yada Dileyen olursa yol parasını geliş gidiş ben karşılarım.Bingöl içine getirip elden teslim edecek ve kuşlarımızın altında oturup bir çay içeriz.Dilerseniz misafirimde olabilirsiniz bir kaç gün.Elden yavrular teslim edilecek size.Ana baba, nene, dede , hala, teyze :D tüm soyu izleyip yavruları alıp gidersiniz.

Umarım ilanım gülünç olmamıştır :)

:tamam: GÜZEL TAKAS İMKANI ..MERAKLISINA.. :slm:

GÜVERCİNLERİNDEN VERMEYİ DÜŞÜNDÜĞÜN KUŞLARIN FOTOLARI BURADA OLMALI Kİ ..TALEP OLSUN ..ÖYLE DEĞİL Mİ..? HADİ BAKALIM HAYIRLISI..İYİ BİR ALIŞ-VERİŞ OLMASI DİLEĞİMLE....

Üstad videosunu koyduk bu videodaki kuşun yavrusunun yavruları.Fotolara gerek yok diye düşünüyorum.Sonuçta kuş havada belli olur.Ama yinede takas yapacak birileri çıkarsa isterse fotoda koyabilirim.

sibersahne' Alıntı:
Üstad videosunu koyduk bu videodaki kuşun yavrusunun yavruları.Fotolara gerek yok diye düşünüyorum.Sonuçta kuş havada belli olur.Ama yinede takas yapacak birileri çıkarsa isterse fotoda koyabilirim.
:evet:

Elinde alman kurdu olan mı yok kuşumu beğenen yok anlamadım :d

Geri