kupeli.selo
Üye
- Ad Soyad
- kupeli
- Meslek
- selo
- İlgi Alanı
- Belirtilmemiş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
savaşbarış' Alıntı:kuşların iyi güzelde gagaları uzun biraz orji bir adana değil onlar yanlış anlama tabi beni her güzelin bi kusuru orji olan adana larda gaga kısa olur kısa bacaklı ve kafalı olur kuşlar.
Ismail Barış' Alıntı:Kuşların görüntüleri banada degisik geldi gözlerinin içeriye çökük oluşu FAKO lar ile alakaları olmadığını belirtiyor örnek veren arkadasim sanırım FAKO ırkını pek iyi tanımıyor. Birde dikkatimi çeken sey nedense yurtdisinda kus besleyen arkadaslarimizin bir coğu Adana da eskiden nam yapmıs kalite kusların isimlerini sarf etmekten kacınmıyor. Kuş cok iyi olasada dolma gibi besler tavuk gibi güdersen o kusdan birsey elde edemezsin kimin kanı olursa olsun iyi terbiye, iyi yetiştiricilik emek edilmezse o kuslar tavuskusundan farksız olur sadece kostüm olarak göze hitap eder. Ayrıca Arabacı Selahattin'in 20.000 lik şamisinin bir yavrusu dışarda değildir bunu kim söylerse olayın gerçeğini bilmiyordur. Arabacı Selahattin'den şamiyi Kuyumcu Behzat Abi almış olup kendi damına götürmüştür kuştan iki yavru alınır ve ikiside kaçırılır veya ölmüştür. 20.000 lik şamiyide Kuyumcu Behzat Abi öldürmüştür.
Olayın canlı tanığı ve hala damızlık yetiştiriciliği ile Adana'nın sayılı isimleri arasında yer alan ALİÇO'dan dinlemişliğim vardır bildiklerimi doğru yönlendirilmemiz açısından hepimizle paylasmak istedim.
Saygılar..