ALMANYA dan Adana Dalici Güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kupeli.selo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 11
  • Görüntüleme Görüntüleme 9K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kupeli
Meslek
selo
İlgi Alanı
Belirtilmemiş
Baytrilin%20Yavrulari%20(05).JPG

C-Wammentauben%20(02).JPG

C-Wammentauben%20(04).JPG

http://www.wammentauben.com Daha fazlari burada!!!

kuşların iyi güzelde gagaları uzun biraz orji bir adana değil onlar yanlış anlama tabi beni her güzelin bi kusuru orji olan adana larda gaga kısa olur kısa bacaklı ve kafalı olur kuşlar.

helal olsun renkler sahane kim ne derse desin harbi kuşlara benziyor aynı kan olduklarını sanıyorum ben daha cok fakolara benzetdim en iyi ucuş sezonu gecirmen dilegiyle adana inçirlik selcuk

Yorumlariniz icin tsk ederim insallah siteme girip daha fazlasina bakarsiniz. Kuslarima kefilim keske almanya da olsanizda davet etsem sizi. Kuslarimin hepsi orjinal adana kusudur ve hepsi daha cücüklükten öncü kuslardir. herkese saygi ve seviler...

savaşbarış' Alıntı:
kuşların iyi güzelde gagaları uzun biraz orji bir adana değil onlar yanlış anlama tabi beni her güzelin bi kusuru orji olan adana larda gaga kısa olur kısa bacaklı ve kafalı olur kuşlar.

savas bey orjin adana degil dedigin kuslarin kani su an senin nadir olan parmakla gösterilen kuslarin kanindan.ha bak bir kacini sayayim attila beyin imparatoru,250 lik sakar,arabaci selahattinin sami ve sakari ve hepsi bu kuslarin kanina islenmis.egerbunlar orjin degilse ben orjini merak ediyorum
saygilar.

Selo bey, gerçekten güzel kuşlarınız var ALLAH esirgesin resimlerinizden gördüğüm kadarıyla sizde bu işe gönül vererek yapanlardansınız Saygılar.....

maşallah çok güzel kuşlar gerçek birer adana bence allah bol uçurmak ve yavru nasip etsin

Arkadaslar yorumlariniz icin cok tsk ederim http://www.wammentauben.com siteme girip bütün kuslarima bakabilirsiniz. Özellikle Almanya da yasayan kuscu arkadaslarla irtibat kurmak istiyorum. Kuslarim cok fazla ilgilenemiyorum ve satmak istiyorum büyük kismini. Saygi ve sevgiler...

Arkadaslar yorumlariniz icin cok tsk ederim http://www.wammentauben.com siteme girip bütün kuslarima bakabilirsiniz. Özellikle Almanya da yasayan kuscu arkadaslarla irtibat kurmak istiyorum. Kuslarim cok fazla ilgilenemiyorum ve satmak istiyorum büyük kismini. Saygi ve sevgiler...

Kuşların görüntüleri banada degisik geldi gözlerinin içeriye çökük oluşu FAKO lar ile alakaları olmadığını belirtiyor örnek veren arkadasim sanırım FAKO ırkını pek iyi tanımıyor. Birde dikkatimi çeken sey nedense yurtdisinda kus besleyen arkadaslarimizin bir coğu Adana da eskiden nam yapmıs kalite kusların isimlerini sarf etmekten kacınmıyor. Kuş cok iyi olasada dolma gibi besler tavuk gibi güdersen o kusdan birsey elde edemezsin kimin kanı olursa olsun iyi terbiye, iyi yetiştiricilik emek edilmezse o kuslar tavuskusundan farksız olur sadece kostüm olarak göze hitap eder. Ayrıca Arabacı Selahattin'in 20.000 lik şamisinin bir yavrusu dışarda değildir bunu kim söylerse olayın gerçeğini bilmiyordur. Arabacı Selahattin'den şamiyi Kuyumcu Behzat Abi almış olup kendi damına götürmüştür kuştan iki yavru alınır ve ikiside kaçırılır veya ölmüştür. 20.000 lik şamiyide Kuyumcu Behzat Abi öldürmüştür.
Olayın canlı tanığı ve hala damızlık yetiştiriciliği ile Adana'nın sayılı isimleri arasında yer alan ALİÇO'dan dinlemişliğim vardır bildiklerimi doğru yönlendirilmemiz açısından hepimizle paylasmak istedim.

Saygılar..

Arkadaslar Adana Dalici Kuslarimin Fiyati 100 Euro dan basliyor. Saygilarimla. Küpeli Selo.

Ismail Barış' Alıntı:
Kuşların görüntüleri banada degisik geldi gözlerinin içeriye çökük oluşu FAKO lar ile alakaları olmadığını belirtiyor örnek veren arkadasim sanırım FAKO ırkını pek iyi tanımıyor. Birde dikkatimi çeken sey nedense yurtdisinda kus besleyen arkadaslarimizin bir coğu Adana da eskiden nam yapmıs kalite kusların isimlerini sarf etmekten kacınmıyor. Kuş cok iyi olasada dolma gibi besler tavuk gibi güdersen o kusdan birsey elde edemezsin kimin kanı olursa olsun iyi terbiye, iyi yetiştiricilik emek edilmezse o kuslar tavuskusundan farksız olur sadece kostüm olarak göze hitap eder. Ayrıca Arabacı Selahattin'in 20.000 lik şamisinin bir yavrusu dışarda değildir bunu kim söylerse olayın gerçeğini bilmiyordur. Arabacı Selahattin'den şamiyi Kuyumcu Behzat Abi almış olup kendi damına götürmüştür kuştan iki yavru alınır ve ikiside kaçırılır veya ölmüştür. 20.000 lik şamiyide Kuyumcu Behzat Abi öldürmüştür.
Olayın canlı tanığı ve hala damızlık yetiştiriciliği ile Adana'nın sayılı isimleri arasında yer alan ALİÇO'dan dinlemişliğim vardır bildiklerimi doğru yönlendirilmemiz açısından hepimizle paylasmak istedim.

Saygılar..

ismail merhaba

yurtdisina gelen kuslarin cogu nedim öz tarafindan getirilmis,gelmis gitmis ölmüs olayina girmeden sadece nedim amcanin ifadesi ile yazilmistir.sanirim alico da nedim beyi cok iyi taniyor.su an bu kuslarin nesli nedim amcanin buraya getirdigi kuslara dayaniyor.kendisi ile sohbetimde verdigi kan isimleri ,ki bu arkadasin kuslarinin türkiyedeki seceresini bilmek istedigim icin konu acildi.sonucta getiren nedim amca,ben sunu getirdim diyorsa buna inanmak en azindan benim icin zor degil.eskiden nam yapmis adanadaki kuslarin coguda yurtdisina getirildi.
tavuk gibi beslenen kuslar tabiki vardir ama anlamadigim bu kuslarin tiplerindeki degisiklik te ne arandigi.egitim tabiki önemli,egitici.uctugu kus vs...disisine varana kadar gercekten komple bir olay adana kusu.bu arkadasin kuslarinida cok iyi taniyorum ,banada 19 km uzaklikta besliyor.salmamda da birebir yakin kuslar ucuruyorum.velhasil kuslari güzel,ucumundan parlagina kadar rahatlikla salmama koyabilecegim kuslar.iki damizligininda kizlari bende.ben pek tip olarak farklilik göremiyorum yurtdisinda yem yemeleri bir etki yapmadiysa bunlar orjinal adana.yada artik adana öz vataninda orjinligini yitirmis.
saygilar.

Geri