~ Almanya`dan DUMAN hemserimin hediyesidir ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 19
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten S.A Beyler...

Asri gurbette sahip oldugum ender insanlardan biri olan hemserim,dostum,sirdasim Kazim DUMAN abimin rastgele cektigi videoyu ve bir iki fotoyu sizlerle paylasmak istedim..

Daha iyilerinin sizlerde olmasi dileklerimle...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=ogfBQbOvC6E[/youtube]

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *

Ekli dosyalar

• kd.11.webp
    kd.11.webp
    99.1 KB · Görüntüleme: 1,504
  • kd.12.webp
    kd.12.webp
    103.6 KB · Görüntüleme: 1,553
  • kd.10.webp
    kd.10.webp
    91.3 KB · Görüntüleme: 1,545
Baımlı kuşlar maşallah, yapı olarakta iyiler . sağlıklıvezevkli sezonlar dilerim .selamlar.ŞEREF

Merhaba Tahir Kemal,paylaşımın için çok teşekkürler güvercinlerin bulunduğu bahçeye hayran kaldım bu güzelim ortama taklacılar da güzelikleriyle canlılık katmışlar nefis bir ortam.Böyle bir bölgede güvercin besleyipte taklacı beslememek olmazdı her halde her ne kadar düz ve sert uçumlardan haz alsamda böyle bir yerim olsa böyle taklacılar beslemeye çalışırdım nasip kısmet inşallah ilerde böyle bir yer sahibi olabilir ve bu derece de güzel oyun sergileyen kuşlar uçurabiliriz biz güvercin meraklıları daha ne ister ki bilemiyorum.

Paylaşımın için teşekkür eder Almanya ya selamlar saygılar esenkal.

Ben videoyu izleyemiyorum bir türlü. video not found diyor...

Selamlar;öncelikle kendi kadar gönlüde güzel olan T. Kemal kardesime tesekkür ederim.Takla Güvercin hobisine gönül vermis biri olmaktan ve bu ise gönül veren herkese ayni sekilde saygi ve sevgilerimi sunuyorum.En Güzel Günler Sizlerin ve Sevdiklerinizin olsun.DOST UGRUNA ÖLMEK KOLAYDIR AMA UGRUNA ÖLECEK DOST BULMAK ZORDUR..........DUMAN....

Ilginize cani gönülden tesekkür ederim.

Bazi arkadaslarimiz videoyu izliyemiyorlarmis galiba onlarda insaallah youtube`den izlesinler asagidaki linke tiklayarak...

Hakkinizda herseyin hayirlisi olmasi dileklerimle...

http://www.youtube.com/watch?v=ogfBQbOvC6E

Evet video yu izleyememiştim yeniden koymanız iyi olmuş ,
Kuşta baktırıyor kendine maşallah nazar değmesin ..
Herşey güzel , ortam ,kuşlar, Allah nazardan saklasın ..İmrendim doğrusu .. selamlar.ŞEREF

Kardeş eline, koluna, emeğine sağlık Duman beyin kuşlarıda bence güzel kuşlar güle güle beslesin bol yavru alır inşallah.

ALLAH C C KALP İNE VE GÖNLÜNE GÖRE VERSİN

TEK KELİME MÜKEMMEL dursun

ALLAHA EMANET OL

NOT Hotmeilde size ulaşamıyorum

maşallah çok güzel kuşlar. tüyünce hayrını görün. paylaşımınız için teşekkürler.

Maasallah güzel kuslar gercektende,kus sahibine bol yavrulu günler dilerim.Bu konuya emegi gecen sayin BOZOGLU nada tesekkür ederim calismasindan dolayi.Bu arada sayin BOZOGLU isminizi türkiyden duymustum elinizde gercektende uzun gidipte atisi,cok güzel olan istikrarli ve ideal kuslariniz varmis öyle duymustum hatta Murat amca ya yolladiginiz gök yavru burda bayaga konusuldu.Eger yolunuz burlara düserse veya türkiyeye gelirseniz görüsüp tanismak isterim eger sizin icinde uygun olursa.Size ulasacabilecegim bir adres veya telefon varmi acaba yada burdan ulasabilirmiyim.
Iyi günler dilerim.

S.A Muhittin Bey.

Öncelikle ilgi ve alakanizdan dolayi cok tesekkür ederim,eksik olmayin sagolun.Murat amcaya verdigimiz kus erkek disi bilmiyorum ama bildigim teksey onlar iyi kuslardi umarim mahcup olmamisizdir.
Görüsmeye gelince insaallah bir terslik olmazsa haziranda gelmeyi düsünüyorum türkiyeye,o zaman irtibatlasiriz.Murat amcayada cok selamlar ellerinden öperim kendisinin.

Adresim : [email protected] Tel : 00491746445763

Konya`ya cani gönülden sevgi ve saygilar,ALLAH a emanet olun...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

* BOZOGLU *​

Abi gönderilen kuşlar süper bişey güle güle besle....

A.s Bozoglu tesekkür ederim ilginiz icin.Adresinizi ve tel numaranizi aldim ariycam sizi. Murat amcaninda selami vardi size dün ordaydik sizden bahsetti biraz,eger burlara gelirseniz vakti olursa banada ugrasin diyor.
Iyi günler.

A.S Kurbanim.

Insaallah nasip,niyetlendik bakalim hadi hayirlisi...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

* BOZOGLU *​

izmitten cenk kuşlar çok güzel oyunları nasıl bilmiyorum ama atmaca varmı orda merak ediyorum videoyu seyredemedim ama hollandaya bir çif kuş hediye etmek isterim

fase4142' Alıntı:
izmitten cenk kuşlar çok güzel oyunları nasıl bilmiyorum ama atmaca varmı orda merak ediyorum videoyu seyredemedim ama hollandaya bir çif kuş hediye etmek isterim

S.A Cenk Arkadasim...

Ilgin ve begenin icin sagolasin,oyunlarida en az görüntüleri kadar hos ve etkileyicidir emin olabilirsin.

Soruna gelince burlarda atmaca,sahin olmazsa olmaz birseydir onlarsiz kusculuk olmuyor burda yoksa simdiye kadar yaklasik 1000 tane kusumuz olmus olurdu onlar olmasaydi.
Yakindigimiz yönleri cok tabiiki ama onlarla ile birlikte yasamayi ögrendik ve kabul ettik,aksi taktirde devlet ile karsi karsiya gelme ihtimalimiz var.

Hollanda`ya kus hediye edicem derken orayi pek anliyamadim ama olsun,insaallah hersey istediginiz gibi olur..

Saygilarimla...

* BOZOGLU *​

tahir bey paylaşım için teşekkürler.nekadar ki taklacı besleyemiyor olsamda (taklacı uçurup bekleyecek kadar vaktim yok)her halde taklacı beslemedeki son nokta videodaki görüntüdür diye düşünüyorum.saygılar.ÖMÜR DENİZ.

Arkadaslar ilgi ve alakanizdan dolayi Tesekkürlerimi iletir Saygilarimi sunarim.

en iyisi sizlerin ve Sevdiklerinizin olmasi dilegimle,DUMAN....

videodakide resimlerdekide cok güzeller güle güle besle

Geri