~ Almanya`dan Ercan Efe abimin hediyesidir ~

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Tahir Kemal Bozoglu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 28
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Tahir Kemal BOZOGLU
Meslek
~ Turist ~
İlgi Alanı
Kediler
Cümleten S.A Arkadaslar...

Almanya`dan degerli abim Ercan Efe`nin kuslarindan bir kac foto`yu sizlerle paylasmak istedim.Bu güzelliklerin yayinlanmasina vesile oldugu icinde kendisine ayriyetten tesekkür ederim.

Daha iyilerinin sizde ve sevdiklerinizde olmasi dileklerimle...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

Ekli dosyalar

• alm.1.webp
    alm.1.webp
    91.5 KB · Görüntüleme: 1,281
  • alm.39 a.webp
    alm.39 a.webp
    117.8 KB · Görüntüleme: 1,377
  • alm.45.JPG
    alm.45.JPG
    0 bayt · Görüntüleme: 1,205
Maasallah demeyi unutmayin insaallah arkadaslar....

Ekli dosyalar

• alm.37.webp
    alm.37.webp
    133.1 KB · Görüntüleme: 1,328
  • alm.2.jpg
    alm.2.jpg
    132.2 KB · Görüntüleme: 1,277
  • alm.20.jpg
    alm.20.jpg
    124.5 KB · Görüntüleme: 1,335
Milyonlarca defa MAŞALLAH.Sevgili Tahir , kuşlar duruş olarak çok asiller. Oyun stillerini sormuyorum dahi:)
İyi zamanlarda beslemek seyir keyfini sürmek yetiştirenlere kısmet olsun inşallah. Allah nazardan korusun Almanya'ya selamlar paylaştığın için teşekkürler esenkal.

güzel kuşlar nazar değmesin performanslarını da görmek isteriz

saygılar

emre kalender

Temiz ve çok bakımlı kuşlar , fizik yapıları da güzel maşallah .Sağlıklı bol seyirli uçumlar dilerim .selamlar.ŞEREF

maşallah güzel kuşlar allah sahibine bagışlasın bu arada emegi geçen arkadaşlarımada ayrıca teşekkür ederim
ALLAHA EMANET OLUN HER ŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN ŞAFAK

s.a maşallah kuşlar çok güzel görünüyor tahir kardeşimede emeğinden dolayı tşk hayırlı günler

tüm gercek kuşculara selam olsunn

SAYGILAR

s.a masallah cok saglikli ve güzel görünüyorlar kuslarin oyunlarida güzel tanidigimiz sevdigimiz kardesimiz,dir ercan

sarıkır4141' Alıntı:
güzel kuşlar nazar değmesin performanslarını da görmek isteriz

saygılar

emre kalender

Bir gün gelir onlarida yayinlariz insaallah emre kardesim.Ama emin ol cogu kimseyi tatmin edecek sekilde ve kalitede kuslardir.

Hayirli günler...

.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.-.

~ Sizlerin artis oldugu yerde,yönetmen benim ~

* BOZOGLU *​

Masallah cok guzel kuslar bakımlı oldukları her halinden belli nazar degmesin

saygilarımla

Tahir bey,kuşlar çok atletik duruo bunlşarın oyunlarıda böyledir.Atmacasız günler dileğiyle!

masallah kuslar harika gozukuyar paylasim icin tesekkurler saygilarla.ferhat.

emegi gecen herkese cok tesekkürler Allah hayırlısını vermesi dileklerimle...

Maşallah kuşların bakımlı iyi birer damızlık olduğu herhalinden belli oluyor.Böyle güzel kareleri bizimle paylaşan emeği geçen herkese saygılar teşekkürler.

kuşlarınız gercekten güzeller tahir bey allah tuyleri kadar ömür warsın ama dikkatimi çeken bi olay oldu ilk acılan resimdeki kuşla sonra acılan kuşlar aynı kandan gelmiyo galiba aralarında cok fark war çünkü

boyu post'u iyi kuşların arap'ın tepesi bozuk olmasa daha iyi olurdu ama.Hayrını gör inş.

BReZza' Alıntı:
boyu post'u iyi kuşların arap'ın tepesi bozuk olmasa daha iyi olurdu ama.Hayrını gör inş.

Herkeze begenisi ve yorumlari icin tekrar tesekkür ederim.

Sevgili Samet kardesim bu kuslar kostüm tarzi olmadigi icin oyun kusunda percem,tepe boy post aranmaz o sebeble performansina bakariz.

Sevgi ve Saygilarimla.....

maşallah çok güzel kuşlar ben burdayım diyolar. allah bol yavru aldırsın.

s.a maşallah kuşlar çok güzel bol yavru yumurta alman dilegiyle,

saygılar;

UFUK NEŞE

maş. abi maş. süper bi şey hele o ilk 2 fotodakilerin boyu maş. maş. 41 kere maş. allah sahibine bağışlasın paylaşım için tşk.
KUBİLAY saygılarımla......

s.a güzel kuşlar Allah sahibine bağışlasın İşte arkadaşlık iste dostluk. Bu değerleri yitirmelim ki insanlık ilerlesin güle güle besle kardeşim .

s.a güzel kuşlar Allah sahibine bağışlasın İşte arkadaşlık iste dostluk. Bu değerleri yitirmelim ki insanlık ilerlesin güle güle besle kardeşim .

Ne kuslar ama Maasallah :)

s.a ben bu işlerde yeni olmama rağmen şu kuşlardaki görsel kaliteyi fark edebiliyorum. Gerçekten Muhteşem Görünüyorlar.

Merhaba arkadaslar,kuslari begenip yorum yaptiginiz icin Ercan Efe abimiz adina sizlere tesekkür eder,daha iyilerinin sizlerde olmasini cenabi haktan niyaz ederim.

Saygilarimla...

slm. bıkere degıl bın kere masallah ıste budur kus kendısını her halıyle bellı edıyor ben burdayım dıye ıyı gunlerde besle....

kalite olduklARI BELLİ YA BAŞTAKİ KARASİNEKLİ ve 4. resimdeki donuk felaket bi kuş

Geri