Almanya Halit GÜNGÖR Taklacı güvercin ''Alıntıdır''

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mavigalaca76
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 24
  • Görüntüleme Görüntüleme 8K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Hasan D.
Meslek
Elektrik
İlgi Alanı
Kediler
Selam
Fişeğini beyendiğim bu taklacı güvercin videosunu sizlerle paylaşmak istedim...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=uOtnPaYCApw&feature=related[/youtube]

Masallah güzel kus güle güle beslesin halit abi atmacasiz saglikli sezonlar dilerim.

maşallah allah nazardan saklasın tüyü kadar yawrusunu alın işallah tebrikler

SLM,

BENCE O KADARDA GÜZEL DEGIL DÖKÜMCÜ ARKADASIN DISI KUSU BUNDAN COK COK ÜSTÜN BU KUS COK YAVAS AGIR SURATI HIRSI YOK BENCE,

SAYGILARIMLA

s.a ağzına sağlık cağlayan bey seferli bir kuş değil mardin kuşları gibi yan gidiyor ve kuvvetli sert bir kuş değil hırs hiç yok halit beyin bir çok kuşlarının videosunu gördüm ve avrupa birincilikleri var malesef iyi kuşlar olmayınca kötünün iyisi birinci olabiliyor.

A SLM FERHAT KARDES YA IYIYE IYI KÖTÜYE KÖTÜ BIZ BURDA DOGRU SÖYLEMEYIP YALAN SÖYLERSEK NE ANLAMI KALIYOR BURDA ARKADASLARA IYI ÖRNEK OLMAMIZ LAZIM.

SAYGILARIMLA

saydın mı? taklaları muhsin ....
on numra kuş yetiştirmişin abi be helal tüyü kadar değer ve yavrular dileği ile

cenker45' Alıntı:
s.a ağzına sağlık cağlayan bey seferli bir kuş değil mardin kuşları gibi yan gidiyor ve kuvvetli sert bir kuş değil hırs hiç yok halit beyin bir çok kuşlarının videosunu gördüm ve avrupa birincilikleri var malesef iyi kuşlar olmayınca kötünün iyisi birinci olabiliyor.
gerçekten çok ilginç bir yorum
ferhat bey yazdıklarınızı okuduğum zaman acaba yanılıyormuyum diye sizin kuşunuzun videosunu tekrar izledim ve yanılmadığımı gördüm. yok kuş yan gidiyor yok hırsı yok yok kuvvetlli bir kuş değil . yanlış anlamayın ama gerçekten bu kendini bilmezlik yaş olarak benden büyüksünüz size saygısızlık yapmak istemem fakat durum bu halit beyin kuşu beni hiç ilgilendirmez sadece aynı zevkin yolcusu yoldaşıyız o yüzden cevap yazmak istedim lütfen şu yorumunuza bakın ve kendi kuşunuzun videosunu birkez daha izleyin .
sizin kuşunuzun tüm uçum süresi kaydedilmiş o yüzden iki fişeği çekilmiş bir kuşla mukayese edilmez fakat yaptığınız bu yorumun arkasında mükemmel bir kuş uçurmuş olmanız lazım ddeğil mi hoş dünyanın en iyi kuşunu uçursanız da bu usul doğru değil
ayriyetten kuşun uçtuğu yerle sizin uçum yerinizi ele alalım boş alana uçmak oynamak her babayiğidin harcı değildir. şunu farkettim sizin kuşunuz gerçekten güzel bir kuş insana büyük zevk verir belli bir süre. fakat yaptığınız eleştirilerin benzeri sizin kuşunuzda mevcut. son iki üç taklasını hep yatırarak vuruyo kimi zaman da yatarak çıkıyo yanlış mıyım .
özetleyim
kendi kuşunuza maşallah maşallah derken bu kuşa böyle bi yorum yapmanız hiç hoş değil . iğneyle çuvaldız meselesi yani
...saygılarr...

TACLI_GÜLLÜ' Alıntı:
SLM,

BENCE O KADARDA GÜZEL DEGIL DÖKÜMCÜ ARKADASIN DISI KUSU BUNDAN COK COK ÜSTÜN BU KUS COK YAVAS AGIR SURATI HIRSI YOK BENCE,

SAYGILARIMLA
yaa gülmemek elde değil bu yorumlara .
abicim sen niye dökümcü abinin kuşunu burda övüyosun.git olduğu videoda övsene abicim
yani şu mudur iyi kuş kriteri dökümcü abinin kuşuyla ölçülür.
:))) dökümmcüden iyi dökümcüden kötü bu şuna benzemiş yaww mö- ms vay anasını akedeşşş

cenker45' Alıntı:

Selam
Ferhat bey ve çağlayan bey sizin yazınızı okudum biriniz 40 biriniz 30 yaşındasınız.Sanki o yazıları siz değilde 13-14 yaşında çocuklar yazmış gibi geldi bana.Ben Halit Güngör beyi tanımam hiç görüşmedim.Videoyu ben 2009 da ekledim video paylaşım sitesinede kimbilir ne zaman eklenmiştir.Ve daha onlarca videsunu izledim.Benim bildiğim Halit bey 2005 ten beri yaptıkları yarışlarda dereceler elde etmiş.Sizde yan gidiyor sert değil deyip bu kuşa Çamur üzerine çamur atıyorsunuz.Bence nereden elde etmişse kuşları öğrenip elde etmeye çalışın.Sizin yaşınızdaki insanların düşünceleri bunlar olmamalı...

Birde ; sormayı unuttum Mardin kuşlarını tarif edermisiniz...

mavigalaca76' Alıntı:
cenker45' Alıntı:

Selam
Ferhat bey ve çağlayan bey sizin yazınızı okudum biriniz 40 biriniz 30 yaşındasınız.Sanki o yazıları siz değilde 13-14 yaşında çocuklar yazmış gibi geldi bana.Ben Halit Güngör beyi tanımam hiç görüşmedim.Videoyu ben 2009 da ekledim video paylaşım sitesinede kimbilir ne zaman eklenmiştir.Ve daha onlarca videsunu izledim.Benim bildiğim Halit bey 2005 ten beri yaptıkları yarışlarda dereceler elde etmiş.Sizde yan gidiyor sert değil deyip bu kuşa Çamur üzerine çamur atıyorsunuz.Bence nereden elde etmişse kuşları öğrenip elde etmeye çalışın.Sizin yaşınızdaki insanların düşünceleri bunlar olmamalı...

Birde ; sormayı unuttum Mardin kuşlarını tarif edermisiniz...
evet abicim doğru tesbit etmişsin bu yorumlaar 14 15 yaş arası kişilerin yapacağı yorumlar . ben de dayanamayıp yorum yazdım . anlamak gerçekten güç

SLM MASKELER

BEN SADECE DÜSÜNCEMI YAZDIM EGER BURDA YORUM YAPMAYACAKSAK O ZAMAN KIMSE KUSUNUN VIDEOSUNU KOYMASIN HER INSAN ISTEDIGI YORUMU YAPAR VEDE ISTEDIGI KISININ KUSUYLA KIYASLAMA YAPAR BEN NE DÖKÜMCÜ BEYI TANIRIM NEDE HALIT BEYI ONUN ICIN SADECE DÜSÜNCEMI YAZDIM MASALLAH SIZINDE BENZETMENIZ COK YAKISIKLI OLMUS 13-14 YASINDA COCUKTA YAPTINIZ YA HELAL OLSUN BU YAKISTIRMANIZA.TSK EDERIM.SONRA DÖKÜMCÜ BEYIN KUSU AKLIMA GELDI O AN BUNDAN IYI OLDUGU ICIN ONU ÖRNEK VERDIM SEN VIDEO KOY BUNLARDAN DAHA ÜSTÜN SENINDE VIDEONU ÖRNEK VEREYIM TABI VARSA BUNLARDAN IYISI:))))))))))))

SLM MAVIGALACA76

EVET DOGRU TESBIT YAPMISSINIZ BEN 14 FERHAT BEYDE 13 YASINDA NAPALIM BURDA ISIMIZ GÜCÜMÜZ MILLETIN KUSUNU BOKLAMAK.ÖTEKI YAZDIKLARIM MESAJLARADA BAKIN ONDAN SONRA BU YAZILARI BANA YAZMA CESARETINDE BULUNUN.KARDESIM HÜR BIR ÜLKEDE YASIYORUZ BEGENDIGIM KUSU ÖVER HOSUMA GITMEYEN KUSADA KÖTÜ DERIM.SONRA SEN BENIM KUSLARIMI BILIYORMUSUN BANA O KUSLARDAN ELDE ETMEMI SÖYLEMISSIN AKIL VAR MANTIK VAR INSAN HOSUNA GITMEYEN SEYI ELDE ETMEK ISTERMI.VALLA EGER SENIN HOSUNA GITTIYSE SEN ELDE ET BANA PARADA VERSELER ÜSTE O KUSLARI KÜMESE KOYMAM.
BENIM KUSLARIM BANA YETER ALLAHA SÜKÜR.BIRDE SIZ EMINMISINIZ HALIT BEYI TANIMADIGINIZA :)))).SONRA BEN MARDIN KUSUNU SANA ANLATMAMA GEREK YOK SEN BILDIGINI BILIYORSUNDUR ZATEN MASALLAH YASIN 13-14 DEGIL.BIRDE DEMISSINKI YARISMALARDA DERECELERI VAR BEN KUSCULUGU YARISMALARDA DERECE ALMAK ICIN DEGIL KENDI ZEVKIM ICIN YAPIYORUM ONLARIN ISTEDIGI YARISMADA HER DAKKA KUS OYUNA GELSIN BENIMSE ÖYLE DEGIL 10 DAKIKADA GELSIN 50 KERE GELECEGINE 10 KERE GELSIN AMA ADAM GIBI GELSIN BIR GELIP 1 TAKLA 2 CIDE 2 TAKLA DEGIL HER GELISINDE BELLI BIR STANDARTTA OLSUN BENIM ÖZEN GÖSTERDIGIM BU KONULAR.ONUN ICIN HALIT BEY ISTERSE 100 KUPA ALSIN BENIM KUSUMUN 1 TANESININ TÜYÜNE DEGISMEM O KUPALARI.

SAYGILARIMLA

TACLI_GÜLLÜ' Alıntı:
SLM MASKELER

BEN SADECE DÜSÜNCEMI YAZDIM EGER BURDA YORUM YAPMAYACAKSAK O ZAMAN KIMSE KUSUNUN VIDEOSUNU KOYMASIN HER INSAN ISTEDIGI YORUMU YAPAR VEDE ISTEDIGI KISININ KUSUYLA KIYASLAMA YAPAR BEN NE DÖKÜMCÜ BEYI TANIRIM NEDE HALIT BEYI ONUN ICIN SADECE DÜSÜNCEMI YAZDIM MASALLAH SIZINDE BENZETMENIZ COK YAKISIKLI OLMUS 13-14 YASINDA COCUKTA YAPTINIZ YA HELAL OLSUN BU YAKISTIRMANIZA.TSK EDERIM.SONRA DÖKÜMCÜ BEYIN KUSU AKLIMA GELDI O AN BUNDAN IYI OLDUGU ICIN ONU ÖRNEK VERDIM SEN VIDEO KOY BUNLARDAN DAHA ÜSTÜN SENINDE VIDEONU ÖRNEK VEREYIM TABI VARSA BUNLARDAN IYISI:))))))))))))

SLM MAVIGALACA76

EVET DOGRU TESBIT YAPMISSINIZ BEN 14 FERHAT BEYDE 13 YASINDA NAPALIM BURDA ISIMIZ GÜCÜMÜZ MILLETIN KUSUNU BOKLAMAK.ÖTEKI YAZDIKLARIM MESAJLARADA BAKIN ONDAN SONRA BU YAZILARI BANA YAZMA CESARETINDE BULUNUN.KARDESIM HÜR BIR ÜLKEDE YASIYORUZ BEGENDIGIM KUSU ÖVER HOSUMA GITMEYEN KUSADA KÖTÜ DERIM.SONRA SEN BENIM KUSLARIMI BILIYORMUSUN BANA O KUSLARDAN ELDE ETMEMI SÖYLEMISSIN AKIL VAR MANTIK VAR INSAN HOSUNA GITMEYEN SEYI ELDE ETMEK ISTERMI.VALLA EGER SENIN HOSUNA GITTIYSE SEN ELDE ET BANA PARADA VERSELER ÜSTE O KUSLARI KÜMESE KOYMAM.
BENIM KUSLARIM BANA YETER ALLAHA SÜKÜR.BIRDE SIZ EMINMISINIZ HALIT BEYI TANIMADIGINIZA :)))).SONRA BEN MARDIN KUSUNU SANA ANLATMAMA GEREK YOK SEN BILDIGINI BILIYORSUNDUR ZATEN MASALLAH YASIN 13-14 DEGIL.BIRDE DEMISSINKI YARISMALARDA DERECELERI VAR BEN KUSCULUGU YARISMALARDA DERECE ALMAK ICIN DEGIL KENDI ZEVKIM ICIN YAPIYORUM ONLARIN ISTEDIGI YARISMADA HER DAKKA KUS OYUNA GELSIN BENIMSE ÖYLE DEGIL 10 DAKIKADA GELSIN 50 KERE GELECEGINE 10 KERE GELSIN AMA ADAM GIBI GELSIN BIR GELIP 1 TAKLA 2 CIDE 2 TAKLA DEGIL HER GELISINDE BELLI BIR STANDARTTA OLSUN BENIM ÖZEN GÖSTERDIGIM BU KONULAR.ONUN ICIN HALIT BEY ISTERSE 100 KUPA ALSIN BENIM KUSUMUN 1 TANESININ TÜYÜNE DEGISMEM O KUPALARI.

SAYGILARIMLA

Selam
NE DİYEYİM ÖZGÜR OLUN ÖZGÜR KALIN :hmm:

TACLI_GÜLLÜ' Alıntı:
SLM MASKELER

SLM MAVIGALACA76

SAYGILARIMLA
size de selam çağlayan bey
öncelikle benim eleştirim birisinin kuşuna dair değildi bunu siz de biliyorsunuz. bir videoda gördüğüm kuşu eleştirmem çünkü harcım değil daha yürüyecek çok yolum var . hoş tecrübe sahibi de olsam sizin yaptığınız gibi bir eleştiri yapmam. çünkü sizinki eleştiri değil komik bir karşılaştırma olmuş. 14 15 yaş muhabbetine gelince bunu saygısızlık olarak algılamayın yaş olarak büyüğümsünüz fakat şu da bir gerçek bu olay benim babam senin babanı döver muhabbetine benzetilince sayenizde tepki vermemek elde değil . birgün bu kuş şöyle kötü böyle kötü dersem eğer bana deyinki sizde bir video koyunda tabi varsa :))))))))))) izleyelim dersiniz . yani burda benim durumumda olması gereken sizsiniz galiba siz koyunda sizinkini konuşalım :)))))))))). neyse yine söylüyorum yaşını başını almış hiçbir kuşçu böle acemice bir yorum yapmaz abininde deiği gibi özgür olmak istiyorsanınz siz bilirsiniz. bu arada dökümcü abinin kuşuna hiçbir şey diyemem gerçekten kaliteli bir kuş . benim olsa o kuş daha ne isteyim ben de yok çünkü. her çıkan kuşa maşallah çok güzel diyen abilerimiz de var bu doğru mu? tartışılır fakat yine söylüyorum bir kuş (iyi kuş değil şunun kuşu bundan iyi)böyle değerlendirilmez abicim yapmayın allah aşkına .

slm sinan kardes,

burda öyle yazilar yaziliyorki kus hakkinda öyle yorumlar yapiliyorki insan sasiriyor benim size kizmamin sebebi baskasini hemen desteklemeniz vede alayli bir sekilde konusmaniz tabi sizde beni elestire bilirsiniz ama insani kücümseyerek degil.sen bana dogru seyler söylemis ola bilirsin onlara bir sey demiyorum benim böyle elestirmem lazimdi ama dökümcü beyin kusunu örnek verme geregi duydum kusun hirsi o sekilde olacak diye bu kus duraklayarak cikiyor sanki merdiveni bir yasli kisi nasil cikarsa öyle dökümcü beyin kusuda kosarak cikiyor bunu gerek duydum en azindan karsilastirilip güzel oyun yapmaya calisan kusun nasil olacagini görsünler diye.
yani benim babam senin babani döver düsüncesiyle degil öyle düsünsem kendi kusumu koyar onu met ederdim hic tanimadigim birinin kusunu degil.

.........saygılar sevgiler ..........

halit beyin kuşlarını çok videosunu syrettim ama içlerinde bizim gayseride susamlı kalpaklı derler onun gibi saran nadir gördüm

Böyle bir kuş kaçkişi uçura biliyor arkadaşlar , ben uçuramıyorum ..
Leke sürmek yakışmaz , beğenmeyene de saygı göstermek gerekir, kişisel tercihler farklı olabilir ..
Ancak sanki haksızlık yapılıyor bu hayvana ..
Allah esirgesin MAŞALLAH ! çok hoş hayvan bana göre .. Bir otorite falan değilim , amamatör olarak ben beğendim .. selamlarŞEREF

selam değerli dostlar...yine kuş uçmuş derdi herkesi almış..yapılan onca yorum var ama birisi kuşu bırakmış,başka kuştan bahsetmiş,diğeri kuşu bırakmış üsluptan bahsetmiş...asıl olan herkesin havada olan kuştan beklentisidir..bekleyipte gördüğünü översin,ama beğenmediğin yanı vars a tu-kaka demezsin...sence eksik olan belki diğerine avutucu gelir,senin eksik dediğin belki ona önemsizdir..binbir zorlukla seyredilen kuşlarımızda yem verip beslemek bile yaşadığımız ortamlarda zor iken havada olana laf demek bencede hoş değil..
kuşun uçumu ,inişi ,kanadına yüklenmeleri,gelmesi,boşalması hakkında yorumlar olmalı tabii ama asgari müşterekte buluşmak tercih olmalı..birisi size kuş uçurduğu zaman ona emeğine sağlık diyerek söze başlamalı..kes kafalarını at kümese koyulmaz dememeli..kuşun ,kümesin,seyisin eksiği hissedilmiş yada görülmüş ise bu kırmadan söylenmeli diye düşünüyorum..kalın sağlıcakla...ali hakan...

S A ZATEN TARTIŞMALARIN BU DURUMA GELMESİ YORUMLARDA YAŞANILAN TATSIZLIKLAR GENELDE SEYİSLİGİN YETERSİZLİGİ EMEGE DUYULMAYAN SAYGI HOŞGÖRÜ EKSİKLİGİ HER KİM NASIL VİDEO KOYUYORSA İYİDİR DEGİLDİR EKSİKLERİ BİLEBİLDİGİMİZ KADARI İLE GÜZEL AYDINLATARAK DİLE GETİRMEK GEREK KİMSE BU KUŞCULUGU DOGUŞTAN ÖGRENMEMİŞTİR HER ZAMAN SÖYLÜYORUM DAİMA DA SÖYLEMEYE ÇALIŞACAGIM BU DENLİ TARTIŞMALARIN TEK SEBEBİ USTA VE YETİŞTİRİCİLERİN SEYİS YETİŞDİREMEDİGİN DEN KAYNAKLANMAKTADIR USTALAR YETİŞTİRİCİLER ETRAFI AYDINLATMAK İÇİN KENDİNİ ERİTEN///MUM/// GİBİ OLMALILAR BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ KUŞÇU VE KUŞÇU OLACAKLARA AKTARMALI İYİ SEYİS YETİŞTİRME AMACINI GÜTMELİDİLER KUŞÇULUGUN KANAYAN YARASI KALİTELİ SEYİS EKSİKLİGİDİR NE KADAR İYİ SEYİS YETİŞTİRİLİRSE BURALARDADA TARTIŞMALAR VE KIRICILIKLAR O KADAR AZALIR HAZIR KUŞLARA SAHİP OLABİLEN SECERESİ BELLİ KUŞLARI UÇURARAK UGRAŞARAK GELENLERİN EKSİKLERİNE TAHAMMÜLSÜZLÜGÜ KIRICILIGI HOŞ ŞEYLER OLMASA GEREK SÖYLEMEK İSTEDİKLERİM YANLIŞ ANLAŞILMASIN HİÇ KİMSEYE KARŞI DEGİLİM SÖZLERİM DE KİMSEYE DEGİLDİR AMA KARŞILIKLI SAYGI SEVGİ EN ÖNMELİSİDE EMEGE SAYGI GÖSTERMEK DAHA GÜZEL DAHA YAPICI DAHADA TEŞVİK EDİCİ OLUR GÖRÜŞÜNDEYİM BÖYLE DÜŞÜNEBİLMELİYİZKİ BİRBİRİMİZİ DAHA İYİ ANLAYALIM DİYORUM
SAYGILAR SUNUYORUM

Abi kuş fena değil taklası iyi ama videoda dikkat ettiyseniz kuş baya yüksekten sefere başlıyo buda daha rahat ve uzun gitmesini sağlıyo.Kuş videoda gördüğüm kadarıyla 20-25 METRE yüksekten alıyo inanın bu kadar vardır yükseklifi seferlerinin ama olsun yinede iyi daha iyileride sizlerin olsun saygılar...

maşallah kuşun gelişi kanat sesi mükenmel fışegı cok güzel

Geri