ALMANYADA GÜVERCIN ILACI ? BILENLER YARDIM LÜTFEN !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
A

Anonymous

Misafir
slm arkadaslar.... almanyadan geliyorum.... özellikle almanyada yasayan arkadaslarima sorum olacak...:

bildiginiz bir internet sitesi varmi güvercinler icin ilac satan ? veya ne bileyim bir dükkan... WOLFHAGEN taraflarindan !?
mesala asi satan bir yer =?
veya antibiyotik gibi ilac satan bir yer ?

internet sitesi daha da uygun olur benim icin ?
öyle vitamin veya öyle seyler satan yer aramiyorum arkadaslar...hakiki ILAC veya asi satan yer ?
yardimci olursaniz cok cok cok sevirinirm ! simdiden tesekkür ederim ! slmlar

selam kardes tabiki var chevita.com bu site ilac sitesi burdan kusun hastaligini tehsis edebiliyorsun sonrada zaten o hastaligin ilaci plani hepsi yaziyor karsiliginda resimde mevcuttur ister ordan siparis ver yada ismini al en yakin eczaneye git ordan al en kotu ihtimal yoksa bile siparis ver eczaneye ertesi gunu alirsin..

Slm Arkadasim yanlis anlasilmasin chewita sadece veterinerlere ilac yolluyor sahsen ismarlanmiyor eczane hayvan ilaclarini satamiyor sadece doktordan temin edebilirsin bazi hafif ilaclari www.sollfrank.de bulabilirsin asi ve antibiotik bunlari da hayvan doktorundan temin edebilirsin selametle

Slm Arkadasim yanlis anlasilmasin chewita sadece veterinerlere ilac yolluyor sahsen ismarlanmiyor eczane hayvan ilaclarini satamiyor sadece doktordan temin edebilirsin bazi hafif ilaclari http://www.sollfrank.de bulabilirsin asi ve antibiotik bunlari da hayvan doktorundan temin edebilirsin selametle

KONYALI 42' Alıntı:
Slm Arkadasim yanlis anlasilmasin chewita sadece veterinerlere ilac yolluyor sahsen ismarlanmiyor eczane hayvan ilaclarini satamiyor sadece doktordan temin edebilirsin bazi hafif ilaclari http://www.sollfrank.de bulabilirsin asi ve antibiotik bunlari da hayvan doktorundan temin edebilirsin selametle
yanlisin var konyali kardes sen eczaneye git bir dene istersen ilacin ismini soyle iki gun icinde alirsin ilacini hayvan insan fark etmez hem her eczane ilac verebiliyor... hem veteriner denilen kurumlarinda hepsi guvercinlerede bakmiyor... ama olurda tehlikeli ilaclarda tabiki onuda eczane veterinerin recetesi olmadan veremiyor

Tolgahan arkadasim aviosan isimli ilaci veteriner yoluyla aliyorum ama sen hakli olabilirsin heryerde degisik demek burda dedigim gibi eczanelerden alamiyorum denedim sadece veteriner üstün den ismarliyorum(belirli ilaclari)

bilader kac paraya aldin bu aviosan ilacini ??? bizim burasi ufak bir yer belki onun icin bir problem olmadi...

Slm Fiyat söyleyemiyecegim hic kullanmadigim icin ama örnek kurt ilaci Ascapilla 22 euro kendine iyi bak Almanya nin neresinde kaliyorsun ??

KONYALI 42' Alıntı:
Slm Fiyat söyleyemiyecegim hic kullanmadigim icin ama örnek kurt ilaci Ascapilla 22 euro kendine iyi bak Almanya nin neresinde kaliyorsun ??
dedim belki fiyat yuksektir eczaneden alinca.. ben birine (aviosan) 32 euro oburunede (livimun) 15 euro verdim. dingolfingte kaliyorum munchen hava alanina 70 km buyur gel musafirim ol.

Davetin icin tsk ederim bende Lindau tarafinda Schongau da kaliyorum aramiz 186 km yolun düserse buyur gel beklerim

arkadasim bence en iyi ve uccuz site solfrank.de orada istedigin ilci bulabilirsin saygilar

Geri