ALMANYADAN ANKARA OYUN KUSLARI + KÜMESIM + YÜKSEK KALITE VID

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 5
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
Yazın aldığınız yavrular yaşıyor mu? Yuvaya girince o bıcırıkların sesini duymak insana hoşgörü ve karakterine bir ılımlılık katıyor insanın.

merhaba evet yasiyor bagzilarini ama nadir atmaca alsada....ama bu sene amacim yaklasik 30 damizlik güvercin....kümesimi de büyültecegim...atmacaya cok sehit veriyorum ! :-(

O konudan bende muzdaripim. Atmacalar deneyimsiz ama en çok uçmaya oynamaya hevesli tam anlamıyla aklı havada :)) denilebilecek kuşları alır ve emeklerimizi saniyelerle ifade edilebilen bir anda alır gider. Yazın sağlıklı yavru alabilenlere şaşırıyorum ama alan alıyor sanırım. Bir video paylaşımında arkadaki tekli kümeste de yavru alıyordunuz; o kuşların özelliği ne, neden onlar ayrı? Bence o kümes tam bir karantina kümesi...

hmm yorumunuz icin öneclike tesekkür ederim...evet cok haklisin o konuda !
arkadaki kümese gelince....allaha sükür benim kuslarim hastalgin ne oldugunu bilmezler...o arkadaki kümeste kuslari birbirine eslestiriyorum ! eslestikten sonra da geri büyük kümese saliyorum orda yumurtluyorlar ! yani o arkadaki kücük kümeste " CIFTLESME " gerceklesiyor...yumurtalarida büyük kümese ..! =) slmlar !

Merhaba.Kümesiniz ve kuşlarınız iyi görünüyor.Oyun videoları varsa onları da görebilirmiyiz.Selamlar

Geri