almanyadan ayhanin güvercinleri

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankaralim
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 52
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

ankaralim

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ayhan günes
Meslek
lokanta iscisi
İlgi Alanı
Kediler
C:\Users\Ayhan Güvenc\Desktop\güvercin resimleri\P3230560.JPG

[a href=http://goo.gl/mc9cY]
a]

Ankarada mı besliyorsunuz . Semt olarak.

Hayvanlarınız çok hoş gözüküyorlar Maşllah, sağlıkla besleyin ve uçurun . selamlarŞEREF

S,A ilginizden dolayi tsk ederim arkadaslar abiler...elimizden geldigi kadar güzel kuslar beslemeye calisiyoruz allah herkese gönlüne göre versin

slm özgür kardes ben ankaraliyim ama almanyada besliyorum kuslari..... ankarada ayni soy kuslarimdan var
kuslar ankaradan gelme ankaradaki taninmis büyüklerimden gelen kuslar

Aleyküm selam ayhan bey , Kuşlarınız çok güzel maşallah tüyü kadar hayrını görün . Benimde kümesimde olmasını istediğim kalitede ve ırk , bende böyle bir ırka sahip olmak isterim. Siz uçuruyormusunuz oyun durumları nasıl bilgi verirseniz memnun olurum. Şimdiden ilginize teşekkür ederim .

slm özgür kardes evet ucuruyorum... oyunlari uzun gidiyorlar takla bol seferleri,de güzel yavru iken oyuna basladiklari zaman havada 15 ile 20 taklali cikanlar var oyuna bindirince 8 yada 10 takla ile rahat 50 metersi var sefer 10 nile 15 arasi..Soylari ankaradan metin baltacipasa,ya ait ..Baska 1 damar varim var 2 yada 2bucuk direk gidiyor 3,,4 takla 20 ile 25 sefer arasi oynuyorlar.. takkalilarim var resimleride var gök takkali boztakkali onlarin oyunlari cok güzel cok uzun gidiyorlar ama sefer fazla yok 6 yada 8 sefer 2 saat icinde damarlari sadet bilgin,den ve muzaffer kara,dan (aydogan)

Geri