Samsunlu55E
Üye
- Ad Soyad
- Samsunlu Eyüp
- Meslek
- Kuscu
- İlgi Alanı
- Kediler
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet güzel kuşlar çok beğendiğimi söyledim zaten . fakat merak ediyorum uzun süredir takip ediyorum sizin beğeniniz ne her kuşa maşallah çok güzel diyorsunuz teşekkür almak hoşunuza gidiyor zannedersemşeref' Alıntı:Bana göre iyi tutturulmuş bir soy bu kuşlar .. Samsunlu arkadaşımız tek bir kuşun videosunu koymamış buraya , örnekleme üçbeş kuşun videosu var .. Yani aynı soydan değişik değişik kuşlar hepsi de oynuyor ,kimi daha zevkli kimi daha az .. Ama oynuyorlar , söylediğine görede atmaca sorunu gibi sorunlardan düzenli uçum olanağıda yok . .. Maşallah .. selamlarŞEREF
sayın abim kuşları kırma ve daha güzel kuşlar çıkarma konusunda haklısn daha seri çıkan uzun giden kuşlar olabilir yeni yavrular yanlız katılmadığım birşey var affınıza yaşınıza hürmet ederek söylüyorum bence bu damarınbeğenilen tarafı oyun stilleri yani ben öle düşünüyorum . böyle kuşlar bulunduğu zaman hemen kıralım daha iyisi olsun hep iyisi olsun görüş var fakat bu kuşların bizlerde bulunmamasının nedeni bu diye düşünüyorum. çünkü sayın abim bu damara emek verdiği için biz şu an izleip keşke diyebiliyoruz hep demiyor muyuz standart olsun mahcup etmesin diye . o zaman ne gerek var işte güzel bir damar. yanlışım vara affolahüseyin turan' Alıntı:ORTAM VE SEYİSLİK GÖRÜNÜŞE GÖRE SÜPER.TEBRİKLER ARKADAŞLAR UMARIM EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ.ARKA PLANDA BİR ÇOK KÜMES GÖRDÜM GALİBA HOBİ BAHÇESİNDE UÇUYOR KUŞLAR.ORTAM KALABALIK OLUNCA İDDAALI KUŞÇULUK VAZGEÇİLMEZ OLUR.ODA SİZLERİN DAHA İYİ KUŞ BESLEMESİNİ TETİKLER.
YALNIZ KUŞLAR BANA BİRAZ KASALI GELDİ BANA (VUCUT AĞARLIĞI).O YÜZDEN FİŞEKTE ZORLANIP,KAFA EYİYORLAR.AYNI SOY KUŞLARLA KIRMAYA DEVAM EDERSENİZ DAHADA AĞARLAŞRIRIRSINIZ KUŞLARI.BENCE GENİŞ TELEKLİ,AYAKLI DİŞİLERLEDE KIRIN KUŞLARINIZI.BAKARSINIZ DAHA İYİ BİRŞEYLER ÇIKAR.
HADDİMİ AŞTIYSAM AFFOLA.KİM OLURSA OLSUN GÜZEL KUŞ KİMDE UÇARSA UÇSUN BU CAMİA İÇİN BİR KAZANÇTIR.TEBRİK EDİYORUM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARI.
SAYGILAR....
Samsunlu55E' Alıntı:arkadaslar bu pazar günü hava güzeldi , kuslari hafif bi pirlatip video cektik , baktik atmaca falan yok gaza gelip beyaz tepeliyi de kaldirdik
nasip diyoruz artik ... fazla seferini cekemedik , tek hamle ile kusu aldi
bizim burda bu saaten sonra havada 10 dak. fazla ucan kus yem olur
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2xIgoeAB2Os[/youtube]