Almanyadan herkeze selamlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Samsunlu55E
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 42
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Samsunlu Eyüp
Meslek
Kuscu
İlgi Alanı
Kediler
Almanya - Nürnberg´te besledigim kuslarim

Ekli dosyalar

• 043.webp
    043.webp
    326.5 KB · Görüntüleme: 1,380
  • DSC00760.JPG
    DSC00760.JPG
    173 KB · Görüntüleme: 1,381
  • DSC00776.webp
    DSC00776.webp
    197.4 KB · Görüntüleme: 1,395
..

Ekli dosyalar

• 036.webp
    036.webp
    207.4 KB · Görüntüleme: 1,373
  • 025.JPG
    025.JPG
    417.3 KB · Görüntüleme: 1,359
  • 032.webp
    032.webp
    256.2 KB · Görüntüleme: 1,326
güle güle besleyin güzel kuşlarınız var

..

Ekli dosyalar

• DSCN8147.webp
    DSCN8147.webp
    454.7 KB · Görüntüleme: 1,356
  • DSCN8131.webp
    DSCN8131.webp
    313.3 KB · Görüntüleme: 1,358
  • DSCN8126.JPG
    DSCN8126.JPG
    298.6 KB · Görüntüleme: 1,355
..

Ekli dosyalar

• DSCN8167.JPG
    DSCN8167.JPG
    567.9 KB · Görüntüleme: 1,297
  • DSCN8165.webp
    DSCN8165.webp
    365.4 KB · Görüntüleme: 1,349
  • DSCN8160.webp
    DSCN8160.webp
    341.5 KB · Görüntüleme: 1,368
Maşaallah..Güzel kuslarmış.Frenkler kuş nasıl olur görsünler...

merhaba kuşlarınız çok güzel takkalı ve dumanlı olması bunda büyük bi etken tabi benim beğenimde
galiba tek damar üretiyorsunuz peki oyunları nasıl biraz bilgi verir misiniz

Maşallah kuşlarınızın tamamı albenili .. Kümesinizde çok temiz ve güzel .. Keyifle uçurun .. selamlarŞEREF

S.a. arkadaslar

güzel yorumlariniz icin allah razi olsun , hepinize ayri ayri tesekkür ediyorum

kuslar dediginiz gibi tek damardir. yavrular erken oyun acarlar ve 3 - 4 yasinda rahat ucar oyunlarini bozmazmazlar

sesli kuslardir , kanat yeme yada patlatma yoktur , hee öyle uzun gitme de yoktur malesef

erkekler 15 - 20 metre uzar 3 - 4 takla, 1 - 1.30 saat ucarlar 15 - 20 seferleri vardir
disiler biraz daha fazla taklali giderler

kuslarimda sevdigim iki güzel özelligi , 1. hedefini genelde hep bulur , damini es gecmez. 2. damina sadiktir, güzel bir son ile yerlerine inerler

arkadaslar almanyada malesef kus ucurmasi kolay degil , iki gün önce atmaca bize sezonu kapattirdi , üc gün icinde 4 tane kustan olunca , kuslar tüyden cikmis tam zamani iken de olsa artik ... seneye ...

[izlesene]2670595[/izlesene]

ekleyebildiysem kuslarin videosu var , arkadaslar bu kuslari biz bazen 3 - 4 hafta kümesten cikaramiyoruz , en az bir 5 ay da ucuramiyoruz , pek performanzlari yerlerinde degil, afiniza siginiyorum. herkeze basarilar diliyorum , almanyadan kucak dolusu selamlar

Youtube de videolarınıza denk gelmiştim.. Güzel kuşlarınız var Maşallah..

paylasim icin tesekkur ederim bende daha once izlemistim ama gine de zefklen izledim umarim gonlunuz ce ucurur hazini alirsiniz
kuscular org de paylasimlarinizin devamini bekliyoruz
saygilarimla

...

Ekli dosyalar

• 09.11.2010-9.webp
    09.11.2010-9.webp
    483 KB · Görüntüleme: 856
  • 09.11.2010-18.webp
    09.11.2010-18.webp
    622.4 KB · Görüntüleme: 850
  • 09.11.2010-62.webp
    09.11.2010-62.webp
    851.9 KB · Görüntüleme: 873
...

Ekli dosyalar

• 09.11.2010-24.webp
    09.11.2010-24.webp
    273.6 KB · Görüntüleme: 821
  • 09.11.2010-29.JPG
    09.11.2010-29.JPG
    187.8 KB · Görüntüleme: 766
  • 09.11.2010-30.webp
    09.11.2010-30.webp
    684.1 KB · Görüntüleme: 842
...

Ekli dosyalar

• 09.11.2010-56.webp
    09.11.2010-56.webp
    1.1 MB · Görüntüleme: 836
  • 09.11.2010-50.JPG
    09.11.2010-50.JPG
    1.1 MB · Görüntüleme: 857
  • 09.11.2010-46.webp
    09.11.2010-46.webp
    577.4 KB · Görüntüleme: 881
...

Ekli dosyalar

• 09.11.2010-64.webp
    09.11.2010-64.webp
    150 KB · Görüntüleme: 807
  • 09.11.2010-69.webp
    09.11.2010-69.webp
    740.3 KB · Görüntüleme: 782
  • 09.11.2010-84.webp
    09.11.2010-84.webp
    741.8 KB · Görüntüleme: 872
Hepsi birbirinden harika Allah esirgesin Allah bozmasın .. Maşallah .. selamlarŞEREF

çok güzel kuşlar gerçekten uzun gideni çok taklalısı önemli değil benim için oyun kuşu gezen gezdikten sonra yerine uzaktan atan ve es geçmeyen 5-6 takla arası gelen ve boşalmayan mahcup etmeyen kuştur tabi bir videoyla bunları söylemek çok zor ama dediğiniz gibiyse çoğu kişinin arayıp da bulamadığı kuşlar gerçekten güle güle uçurun umarım bize de böylelerinin uçurmak nasip olur

Bana göre iyi tutturulmuş bir soy bu kuşlar .. Samsunlu arkadaşımız tek bir kuşun videosunu koymamış buraya , örnekleme üçbeş kuşun videosu var .. Yani aynı soydan değişik değişik kuşlar hepsi de oynuyor ,kimi daha zevkli kimi daha az .. Ama oynuyorlar , söylediğine görede atmaca sorunu gibi sorunlardan düzenli uçum olanağıda yok . .. Maşallah .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Bana göre iyi tutturulmuş bir soy bu kuşlar .. Samsunlu arkadaşımız tek bir kuşun videosunu koymamış buraya , örnekleme üçbeş kuşun videosu var .. Yani aynı soydan değişik değişik kuşlar hepsi de oynuyor ,kimi daha zevkli kimi daha az .. Ama oynuyorlar , söylediğine görede atmaca sorunu gibi sorunlardan düzenli uçum olanağıda yok . .. Maşallah .. selamlarŞEREF
evet güzel kuşlar çok beğendiğimi söyledim zaten . fakat merak ediyorum uzun süredir takip ediyorum sizin beğeniniz ne her kuşa maşallah çok güzel diyorsunuz teşekkür almak hoşunuza gidiyor zannedersem

arkadaslar ilk videodaki erkegin ilk yavrusu beyaz tepeli tüyden ciktiktan sonra 8 defa uctu , en son yarim saaten biraz fazla uctu 10 sefer cikardi 3 -4 takla 10 - 20 metre ve iki metrenin altina giriyor, iki taklayla da yerine indi kapattim.

kanatlari yerinde , biraz daha gaza gelirsem :hayir: video cekebilirim ....

Ekli dosyalar

• bu.jpg
    bu.jpg
    352.9 KB · Görüntüleme: 971
gerçekten çok harika kuşlar.

guzel ve temiz kuslar allah gonlunuze gore versin... 5 tane kus ucurursun 3 tane sahin saldirir hele birde ucurdugun taklaciysa allah sabir versin...

gardaş sen guşları bulmuşsun maşallah 10 numara guşlar keyifli uçurmalar.....valla ilk defa bu sitede gerçekten içten hoşuma giden guşlar bunlardı maşallah maşallah maşallah....
saygılar selamlar....

ORTAM VE SEYİSLİK GÖRÜNÜŞE GÖRE SÜPER.TEBRİKLER ARKADAŞLAR UMARIM EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ.ARKA PLANDA BİR ÇOK KÜMES GÖRDÜM GALİBA HOBİ BAHÇESİNDE UÇUYOR KUŞLAR.ORTAM KALABALIK OLUNCA İDDAALI KUŞÇULUK VAZGEÇİLMEZ OLUR.ODA SİZLERİN DAHA İYİ KUŞ BESLEMESİNİ TETİKLER.

YALNIZ KUŞLAR BANA BİRAZ KASALI GELDİ BANA (VUCUT AĞARLIĞI).O YÜZDEN FİŞEKTE ZORLANIP,KAFA EYİYORLAR.AYNI SOY KUŞLARLA KIRMAYA DEVAM EDERSENİZ DAHADA AĞARLAŞRIRIRSINIZ KUŞLARI.BENCE GENİŞ TELEKLİ,AYAKLI DİŞİLERLEDE KIRIN KUŞLARINIZI.BAKARSINIZ DAHA İYİ BİRŞEYLER ÇIKAR.

HADDİMİ AŞTIYSAM AFFOLA.KİM OLURSA OLSUN GÜZEL KUŞ KİMDE UÇARSA UÇSUN BU CAMİA İÇİN BİR KAZANÇTIR.TEBRİK EDİYORUM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARI.

SAYGILAR....

hüseyin turan' Alıntı:
ORTAM VE SEYİSLİK GÖRÜNÜŞE GÖRE SÜPER.TEBRİKLER ARKADAŞLAR UMARIM EMEĞİNİZİN KARŞILIĞINI ALIRSINIZ.ARKA PLANDA BİR ÇOK KÜMES GÖRDÜM GALİBA HOBİ BAHÇESİNDE UÇUYOR KUŞLAR.ORTAM KALABALIK OLUNCA İDDAALI KUŞÇULUK VAZGEÇİLMEZ OLUR.ODA SİZLERİN DAHA İYİ KUŞ BESLEMESİNİ TETİKLER.

YALNIZ KUŞLAR BANA BİRAZ KASALI GELDİ BANA (VUCUT AĞARLIĞI).O YÜZDEN FİŞEKTE ZORLANIP,KAFA EYİYORLAR.AYNI SOY KUŞLARLA KIRMAYA DEVAM EDERSENİZ DAHADA AĞARLAŞRIRIRSINIZ KUŞLARI.BENCE GENİŞ TELEKLİ,AYAKLI DİŞİLERLEDE KIRIN KUŞLARINIZI.BAKARSINIZ DAHA İYİ BİRŞEYLER ÇIKAR.

HADDİMİ AŞTIYSAM AFFOLA.KİM OLURSA OLSUN GÜZEL KUŞ KİMDE UÇARSA UÇSUN BU CAMİA İÇİN BİR KAZANÇTIR.TEBRİK EDİYORUM EMEĞİ GEÇEN ARKADAŞLARI.

SAYGILAR....
sayın abim kuşları kırma ve daha güzel kuşlar çıkarma konusunda haklısn daha seri çıkan uzun giden kuşlar olabilir yeni yavrular yanlız katılmadığım birşey var affınıza yaşınıza hürmet ederek söylüyorum bence bu damarınbeğenilen tarafı oyun stilleri yani ben öle düşünüyorum . böyle kuşlar bulunduğu zaman hemen kıralım daha iyisi olsun hep iyisi olsun görüş var fakat bu kuşların bizlerde bulunmamasının nedeni bu diye düşünüyorum. çünkü sayın abim bu damara emek verdiği için biz şu an izleip keşke diyebiliyoruz hep demiyor muyuz standart olsun mahcup etmesin diye . o zaman ne gerek var işte güzel bir damar. yanlışım vara affola (:

Merhabalar;

Emek verip bu güzel sayfayı görmemize vesile oldunuz. Hem güzel kuşlar gördük, hem de güzel videolar izledik.
Teşekkür ederiz. İnşallah bolca, güzel performans sergileyen kuşlarla, atmacasız günler geçirirsiniz.
Selamlar.

Şenol

arkadaslar bu pazar günü hava güzeldi , kuslari hafif bi pirlatip video cektik , baktik atmaca falan yok gaza gelip beyaz tepeliyi de kaldirdik

nasip diyoruz artik ... fazla seferini cekemedik , tek hamle ile kusu aldi

bizim burda bu saaten sonra havada 10 dak. fazla ucan kus yem olur

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2xIgoeAB2Os[/youtube]

Kuşlarınız çok hoş maşallah; beyazınızda güzelmiş .. Yanlış anlamadı isem atmacayamı kaptırdınız? .. Çok geçmiş olsun .. Yazık olmuş.. selamlarŞEREF

Samsunlu55E' Alıntı:
arkadaslar bu pazar günü hava güzeldi , kuslari hafif bi pirlatip video cektik , baktik atmaca falan yok gaza gelip beyaz tepeliyi de kaldirdik

nasip diyoruz artik ... fazla seferini cekemedik , tek hamle ile kusu aldi

bizim burda bu saaten sonra havada 10 dak. fazla ucan kus yem olur

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2xIgoeAB2Os[/youtube]

%100 Dogru ben bugün kuslari cikardim biraz ucdular ve evin catisina kondular pacali tepeliydi ama benim sorunum atmaca deyil karga kovaladi biri hemen kayboldu öbürü ortalama 30 dk. kümese girmek istedi ama kargalar biliyormus gibi devam kovaladi ve oda gitti öldümü yolu mu kaybeti bilmiyorum ;( umarim sabah geri geli basima hic böyle bir sey gelmemisti kus kaybetmek cok üzücü almanya da meyersem ne cok karga varmis.Buralarda taklaci cok zor bulunuyor.Elimde sadece iki tane vardi onlarda gitti.

Geri