altın baş kelebek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 2
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K
A

Anonymous

Misafir
garajda baktıgım deneklerıme terasımda yenı bır kumes yaptım sıtraforlu catı kullandım yere minoflö kapladım temızlıgı kolay olsun dıye doneklerın yanına bu sene ılk defa altın bas aldım 4 adet yanı 2 takım ınsallah doneklere bır zarar vermez bu altınbaslar cunkı ırkla alakalı hıc bır bılgım yok 60 adet lımon kasasından yavruluk oldu hala daha 30 adet kasa alır dahada bulamadım kasa bır tarafınıda lamınant tan 5 katlı raf yaptım lamınanta kus pıslıgı yapısmıyor dıye temızlık acısından bana tavsıyelerınız varsa buyurun sızın onerılerınız benım ıcın degerlı form dostlarıma tesekkur ederım

Ekli dosyalar

• IMG0057A.webp
    IMG0057A.webp
    32.2 KB · Görüntüleme: 1,278
  • IMG0058A.webp
    IMG0058A.webp
    31.1 KB · Görüntüleme: 1,354
  • IMG0062A.webp
    IMG0062A.webp
    26.7 KB · Görüntüleme: 1,339
  • IMG0064A.webp
    IMG0064A.webp
    57.8 KB · Görüntüleme: 1,409
Recep Bey merhaba
Kuşları çatıya çıkarmanız iyi olmuş hayvanlar kendilerine gelir ancak altınbaş diye adlandırdınız kuşların adı sarı kafa kuyruk kostüm için mi besliyorsunuz performans için mi bilmiyorum ama inşallah istediğiniz tarzda yavru alırsınız

DÖNEKCI35' Alıntı:
Recep Bey merhaba
Kuşları çatıya çıkarmanız iyi olmuş hayvanlar kendilerine gelir ancak altınbaş diye adlandırdınız kuşların adı sarı kafa kuyruk kostüm için mi besliyorsunuz performans için mi bilmiyorum ama inşallah istediğiniz tarzda yavru alırsınız
bursada altınbas dıye tabır edıyolar bu kuslara yada baska bır ırksa elınızde resım yada lınk varsa atarmısınız bu kuslar fazla ucmuyormus kırmızı donekler havadayken yerde kus olsun dıye aldım bır abımız kumesı dagıtıyodu 4 tane aldım bende tamda nasıllar nedırler bılmıyorum ısın acıkcası

Geri