ALTINBAŞ'IM OYUN YAPMIYO

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan canahmetcan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 4K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
AHMET UÇUM
Meslek
MUHASEBE
İlgi Alanı
Kediler
SELAMLAR BENİM ALTINBAŞ KELEBEĞİM VAR VE ONU SADECE 1 KERE SİNEKTEN İNERKEN DÖNÜŞÜNÜ GÖRDÜM VE BU KUŞ Bİ SENEDİR BENDE VE ŞUAN OYNAMIYOR ERKEK NEDEN OYNAMIYOR YARDIMCI OLURMUSUNUZ ACABA TEŞEKKÜRLER. :hmm:

Bazı kelebekler yavru bakarken oyuna girer birde kelebeğin yanında ucan kuş önemli, pırıltı verildimi kuşun tepki vermesi lazım, oyuna girmek için mesela bendede kelebek var lakin ucururken bursalarla ucuruyorum aşağıdan pırıltı veriyorum hiç bakmıyolar bile :) eğitmek önemli yoksa dönen kuşta dönmez.

ya gerçi kuşu mardinlerle uçuruyorum mardinler takla atarken oda oynamaz mı peki :hmm: eşi de var beyaz kelebek hep beraber uçuruyom şimdi de yeni yumurta yaptılar acaba oynarmı vede nasıl eğitebilirim bilgilendirirseniz sevinirim. saygılar :hayir: (: :hungur:

siz ındırırken oyun yaparak indi dıyosunuz nasılbır oyundu asağıya doru mu donuyor kusunuz bence kelebek kusu her sekılde donucegının sınyallerını verır eğer bısey yapmazsa yavrusu oluncada yapıcanı sanmıyorum neden dersenız zaten yavrusu veya yumurtası olan kus fazla ucmaz egıtmek konusunda fazla kusla ucurmayın derım ben selamlar

Girdap-hortum şeklinde dönüş yaptı bidaha da görmedim her saldığımdada hiç bidaha yapmadı.Kuşu nerdeyse 30 kere çalmışlardır hatırlamıyorum ama çok çaldılar yarım kanat geldiği oldu çoğu zaman belki hayvana piskolojikmen bir zararı olurmu oyun yapmasını engellermi?? saygılar

SELAM BIRDE SU ALTINBAS IN FOTOSUNU KOYABILIRMISINIZ

tolgahan' Alıntı:
SELAM BIRDE SU ALTINBAS IN FOTOSUNU KOYABILIRMISINIZ
abimiz haklı bi de şu kuşun fotoğrafını koysan herkes kuşu görür ona göre daha bilinçli yorum yapar

bir kere oyun yapti diyorsun peki yaptiginin oyun olduguna eminmisin...

ya resmini çektim ama akşam koyucam çünkü usb falan evde olduğu için bide oyun yaptı dedim çünkü bir kere sinekten dönerek indi girdap şeklin de ondan sonra bidahada görmedim.zaten şimdide yumurtada yatıyo.

bu da resmi

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0009.webp
    Fotoğraf-0009.webp
    31.6 KB · Görüntüleme: 1,300
selam resimdeki kus kafa kuyruk altinbas daha baska oluyor ama sizin orda oyle diyorlardir eyvallah... birkere oynadi birdaha oynamadi diyorsunuz acaba baska kusla karistirmis olabilirmisiniz yada sizin oyun diye gordugunuz bir tirnak takma hareketide olabilir veya fiziksel bir sorun olusmus olabilir kuyrugunda kanadinda kontrol edin yani anormal birsey kusun birkere oynayip birdaha ucupta oynamamasi...

SLMLAR,BANA GÖRE HER KELEBEK KUSU DÖNEMEYE BİLİR YANİ BUNUN GARANTİSİ YOKTUR..AMA UÇURDUGUNUZ KUŞLARLA İLGİSİ OLABİLİR YANİ KELEBEK KUŞU KELEBEK VEYA DÜZ UCUCULARLA UCURULURSA DAHA İYİ VERİM ALICAGINI DUSUYONUYORUM, 3 4 TANE MARDINLE BERABER UCURULDUGUNDA MARDIN HAVADA TAKLA ATARKEN ODA BEL KIRMAYA BAŞLAR BENİM BAŞIMA GELMİŞTİ İLK KUŞCULUGA BAŞLADIGIMDA. ALTINBAŞ KELEBEGINIZI BAŞKA KELEBEK KUŞLARI DA VARSA ONLARLA UCURUN ZAMANLA KANAT ALMAYA BAŞLAR SONRADA ÇÖZÜLEBİLİR AMA SOYUDA ONEMLİ KUŞUN...

SAYGILARIMLA

OYUN YAPMASI İÇİN TEK UÇURSAM OLURMU MARDİNLERDEN ÖNCE VEYA SONRA OZAMAN EŞİYLE SALSAM OYUN YAPARMI ACABA

abi kuşun yavrularını al en güzeli çoğalt madem oyunu kesmiş.çoğalt dediğin gibi kanında oyun varsa yavruları da oynayabilir.yavrularını izlersin eğer oynarlarsa aralarında onu da uçurursun belki o da iştahlanıp oynayabilir.bu arada kuş gerçekten de güzelmiş tüyünce hayrını görmen dileğiyle :tamam:

teşekkür ederim inşallah yavruları da oynar verdiğiniz bilgiler için saolun :oley:

Geri