alkan
Üye
- Ad Soyad
- alkan gurbuz
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
- Kuşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ben merzıfonda ılk dedım amasya konusunda fazla bırsey demedım merzıfon da taklacıdan basaka kus gormedım.sinoplu' Alıntı:HAYIRLI UĞURLU OLSUN KÜMESİNİZ... ANCAK BENIM ANLAMADIGIM BİR KONU VAR.. YORUMLARIN ARASINDA AMASYA DA KELEBEK BESLEYEN YOK DENİLMİŞ AMA BU YANLIŞ BİR İZLENİM.. AMASYA GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİ BAŞKANI OLAN ÖZAY BEY KELEBEK BESLEMEKTEDİR.. EĞER TANIŞMAK İSTERSENİZ AMASYA GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİNİN YERİNİ SORMANIZ YETERLİ.. ZATEN KÜMESİDE MEKANIN TERASINDADIR.. BU ARADA BEN SİNOP'TA KELEBEK BESLİYORUM,ÖZAY BEY İMKAN OLDUKÇA YANIMA GELMEKTE,EĞER YOLUNUZ DÜŞERSE BEKLERİM..
ATMACALARIN ÇOK OLDUĞUNU BENDE DUYMUŞTUM(
TEKRAR HAYIRLI OLSUN...
tesekur ederım turgaycıgım sen ıste hemen gondereyım senden degerlı degıl dunya malı senın yanında hıç bırsey nasıp olursa ben soyu uretmek ıçın getırdım okusları bıraz yavru alayım dıye nıyet ettım..dedektif45' Alıntı:slm amcaoğlu kooymuşsun yine fotoları ama bunların fotoğraflarını değil videolarını koyacan ki herkes güvercin nasıl direk karşıya döner görecekk beklıyorum amcaoğlu eğer uçuramıyosan bana gönder kafakuyruğu kümesimin kralı yaparımmm saygılar