AMASYA MERZIFON ILK KELEBEK KUMESI..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan alkan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

alkan

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
alkan gurbuz
Meslek
işçi
İlgi Alanı
Kuşlar
ARTIK İŞ GEREGI MERZIFONDA YIM KUMES KURUYORUM BASKA ADI YOK ADI : KELEBEK ..

Ekli dosyalar

• DSC06885.webp
    DSC06885.webp
    1.9 MB · Görüntüleme: 1,811
  • DSC06886.webp
    DSC06886.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,828
  • DSC06889.webp
    DSC06889.webp
    2.3 MB · Görüntüleme: 1,835
Tel kuyruklar ve karabaş kara kuyruk güzeller sağlıklı ve bol yavrular alman dileğiyle!

ALAKAN CIM NABER KARDEŞİM UZUN SÜREDİR GÖRÜŞEMİYORDUK NASILSIN.?
SONUNDA KARARINI VERDİN DEMEK. EN İYİSİNİ YAPMIŞSIN .SENİN ADINA SEVİNDİM.
BAŞARILAR DİLİYORUM.. PAYLAŞIMLARINI DA BEKLİYORUZ...
KENDİNE İYİ BAK ...

Selamlar kuşların güzeler maşallah , ;
Bende aslen Merzifonluyum işim gereği Kırklarelinde yaşıyorum ..
Bizim memlekette kelebeği bilen yoktur .. Sizin gibi belki dışarıdan gelen güvercin severler arasında kelebek besleyen olabilir ..
Yerli kuşçular taklacı sever daha ziyade .. Seferli oyunkuşu, çorum çıplağı, hava oyunu yapan taklacılar tutulur .. Birde heryerde olduğu gibi sonyıllarda kostum taklacııları moda ..
Bildiğimkadarı ile birkaç kahvehane dışında bir menlarıda yok .. İki sene önce küçük bir mekan kurmuşlardı fakat geçen yaz gittiğimde onunda kapalı olduğunu gördüm ..
Yine heryerde olduğu gibi bizim oradada zevkçisi azalmış, taciri kalpazanı artmış bu işin ..
İklim olarak serin bir yer , kuş üretimi nispeten zor olabilir, Kelebek uyum sağlarmı bilmiyorum.... ..
Atmaca boldur kuş uçururken dikatli olun ..
Hele öğleden sonra çıkan rüzgarlar kuşçuların belli başlı dertlerindendir , benim çok kuşum akar giderdi rüzgarlı günlerde , hoş hemen hergün rüzgar vardırya ..
Yinede insanımız iyidir dost canlısıdır ...
Urarım meramınızı paylaşabilecek güzel dostlar edinir ve zevkle bakarsınız kuşlarınıza .. selamlarŞEREF

Maşallah abi kuşlar güzeller ama kuşların ortamı dahada güzel hep böle bahceli topraklı çimenli bi yerde kuş besllemek istemişimdir ama nasip degilmiş gitmiş bizim baba bursanın göbegine ev yapmış (: bizde terasımızda besliyoz artık saygılarımla "SrKnbNcK

Maaşallah kuşlar ve ortam süper..Hakkınızda hayırlısı olsun...

...........SİNAN ÖZTEKİN..........

yorumlar ıçın tesekur ederım atmaca ıçın yapacak hıç bırsey yok gedız ovasında da coktu akıllı kelebek atmaca ya yakalanmandır nasıpse gorecez

evet mahır abı dedıgın gıbı ugrasıyoz boş vakıt degerlendırıyorum ışlah ışler yolunda gıder işler ıyı gıdıyoburası tam benım yerım ortamı kurdum. sende gel... beklıyom kendıne ıyı bak

slm amcaoğlu kooymuşsun yine fotoları ama bunların fotoğraflarını değil videolarını koyacan ki herkes güvercin nasıl direk karşıya döner görecekk beklıyorum amcaoğlu eğer uçuramıyosan bana gönder kafakuyruğu kümesimin kralı yaparımmm saygılar

HAYIRLI UĞURLU OLSUN KÜMESİNİZ... ANCAK BENIM ANLAMADIGIM BİR KONU VAR.. YORUMLARIN ARASINDA AMASYA DA KELEBEK BESLEYEN YOK DENİLMİŞ AMA BU YANLIŞ BİR İZLENİM.. AMASYA GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİ BAŞKANI OLAN ÖZAY BEY KELEBEK BESLEMEKTEDİR.. EĞER TANIŞMAK İSTERSENİZ AMASYA GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİNİN YERİNİ SORMANIZ YETERLİ.. ZATEN KÜMESİDE MEKANIN TERASINDADIR.. BU ARADA BEN SİNOP'TA KELEBEK BESLİYORUM,ÖZAY BEY İMKAN OLDUKÇA YANIMA GELMEKTE,EĞER YOLUNUZ DÜŞERSE BEKLERİM..
ATMACALARIN ÇOK OLDUĞUNU BENDE DUYMUŞTUM:((
TEKRAR HAYIRLI OLSUN...

sinoplu' Alıntı:
HAYIRLI UĞURLU OLSUN KÜMESİNİZ... ANCAK BENIM ANLAMADIGIM BİR KONU VAR.. YORUMLARIN ARASINDA AMASYA DA KELEBEK BESLEYEN YOK DENİLMİŞ AMA BU YANLIŞ BİR İZLENİM.. AMASYA GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİ BAŞKANI OLAN ÖZAY BEY KELEBEK BESLEMEKTEDİR.. EĞER TANIŞMAK İSTERSENİZ AMASYA GÜVERCİN SEVENLER DERNEĞİNİN YERİNİ SORMANIZ YETERLİ.. ZATEN KÜMESİDE MEKANIN TERASINDADIR.. BU ARADA BEN SİNOP'TA KELEBEK BESLİYORUM,ÖZAY BEY İMKAN OLDUKÇA YANIMA GELMEKTE,EĞER YOLUNUZ DÜŞERSE BEKLERİM..
ATMACALARIN ÇOK OLDUĞUNU BENDE DUYMUŞTUM:((
TEKRAR HAYIRLI OLSUN...
ben merzıfonda ılk dedım amasya konusunda fazla bırsey demedım merzıfon da taklacıdan basaka kus gormedım.

dedektif45' Alıntı:
slm amcaoğlu kooymuşsun yine fotoları ama bunların fotoğraflarını değil videolarını koyacan ki herkes güvercin nasıl direk karşıya döner görecekk beklıyorum amcaoğlu eğer uçuramıyosan bana gönder kafakuyruğu kümesimin kralı yaparımmm saygılar
tesekur ederım turgaycıgım sen ıste hemen gondereyım senden degerlı degıl dunya malı senın yanında hıç bırsey nasıp olursa ben soyu uretmek ıçın getırdım okusları bıraz yavru alayım dıye nıyet ettım..

Geri