Amasya'dan Özay Beyin Salmaları

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aykutk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K

aykutk

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
Aykut KARABULUT
Meslek
Emekli
İlgi Alanı
Diğer
Selamlar Güvercin Sevdalıları,

Sizleri bizlere, bizleri sizlere yakın eden bu forumda Amasyadan değerli Özay beyin salmalarından bu güzel kareleri sizlerle paylaşmanın keyifini bana yaşatan Özay beye teşekkürlerimi bu vesile ile aktarmak isterim.

Amasya Özay Bey Taklacılar, Kelebekler, Baskalar ve Postalar buyrun iyi seyirler ;

damzlkbc0.jpg

erkekzo2.jpg

jhmp5.png

adszky4.png

p1010119eg2.jpg

p1010118qu9.jpg

p1010161vj4.jpg

p1010167of1.jpg

p1010154ur4.jpg

p1010172hg4.jpg

p1010174gb6.jpg

p1010182fy6.jpg

p1010180cb0.jpg

p1010185ki2.jpg

p1010187zv7.jpg

p1010203xl9.jpg

Bu güzel kuşların Mimarisi ;

p1010205tf7.jpg

Mimarı Özay bey ve köpeği Efe ;

benveefejk1.jpg

Özay bey adına

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

paylaşım için teşekkürler. kuşlar süper nazar değmesin. özay bey'e bir sorum olacaktı. ben 4 ay kadar tokat'ta bulundum, amasyaya gitmek nasip olmamıştı eğitim dolayısıyla. tokat'ta güvercin sevenler derneği var mı acaba? benim gözüme hiç çarpmamıştı da. siz amasya'da bu işin öncülerindensiniz anladığım kadarıyla. aykut bey sizin de emeğinize sağlık, özay bey'in kelebekleri de sizinkiler kadar temiz ve güzel nazar değmesin.
dostlukla...

Çok güzel görüntüler,Kuşların herbirinin maşallahı var.Bu güzel ortamı sağlamış olan özay beyi kutlar,ve yine bu güzel paylaşımıda bizlere sunan Aykut beye teşekkürlerimizi sunarım.

özay bey kuşlarınızın maşallahı var buna kimsenin itirazı olamaz.size ve derneğinize kucak dolusu sevgiler ve saygılar.
aykut bey sizi bu güzel paylaşım için kutluyorum.bu ve buna benzer sayısız yapmış olduğunuz çalışmalar için tüm site dostlarım adına şükranlarımı arz arz ederim.allah sizi başımızdan eksik etmesin.

Selamlar. Öncelikle Amasyayı ayağımıza getiren Aykut Beye, Sonrada Bu güzel Kelebek,Baska Ve Taklacıların Sahibi Amasya Güvercin Sevenler Derneği Başkanı Sayın Özay Beye Teşekkür Ederim.
Allah Sağlıklı Bol Yavrulu Bir Sezon Geçirmenizi Nasip Etsin.
Saygılarımla.
Hüseyin BAŞOĞLAN

perspektif kardeşimin dediği kelebekler zaten Aykut ve Mahmut beyin hediyesidir birde tokatta dernek varmı diye sormuşlar evet var tokatlı bu işle uğraşan değerli güvercin sever dostlarımız var ilginize teşekkürler

Özay TORUN
amasya güvercin kültürü derneği

Emeginize saglik saglikli beslemeler...

Selamlar Site dostları,

Özay beyin güvercinlerinin güzelliği yetti zaten benim sizlere güzel kareler paylaşmama, her yazdığım konu başlıklarında olsun, açılmış olan konulara cevap yazdığım yazılarımda olsun altında yastık altı sözüm çıkar, onu burada yinelemekten büyük keyif duyuyorum;

SEVGİLER, MUTLULUKLAR PAYLAŞTIKCA ÇOĞALIR, ÜZÜNTÜLER, DERTLER PAYLAŞTIKCA AZALIR...

Bizler aynı gün içinde aynı duyguları yaşayan bir grubun üyesiyiz, aynı gün içinde güvercinimiz eşleşir aynı sevinçi yaşarız, güvercinimiz hastalanır aynı üzüntüyü hissederiz, aynı gün içinde güvercinimizi şahin alır aynı kahırları stresleri ve isyanları yaşarız, biz bir birimizle aynı frekansdan yayın yapan Türkiyenin duygu seliyiz..

Saygılarımla,

Aykut Karabulut

keşke herkesin böyle yastık altı güzel ve özlü sözleri olsa.size bir kez daha teşekkür etmek istiyorum aykut bey bize dostluğumuzun ne kadar önemli ve başka hiçbir dostluğa benzemediğini vurguladığınız için.

maşşalah kuşlar güzel

Perspektif kardeşim ben de Tokat'ta bulundum ve bir güvercin derneği var. Ama daha çok şebab cinsi güvercinler besleniyor.

özay abi güvenlik efeden sorulur demektir o zaman vayyy

Geri