AMASYALI CÜNEYT ( TAKLACI PERFORMANS GÜVERCİNLERİM )

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan amasyalıcuneyt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 15
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Cüneyt EROL
Meslek
ESNAF
İlgi Alanı
Kediler
95935032.jpg

84937125.jpg

42190172.jpg

56657241.jpg

55823872.jpg

98957150.jpg

85229637.jpg

31713377.jpg

16133179.jpg

38271482.jpg

12489878.jpg

Maşallah kuşlarınız mükemmel fiziğe sahibler , Bol ve sağlıklı yavrular dilerim.

2 ay önce iş gezisi nedeni ile Amasya merkeze uğramıştım, bayağı gezme fırsatım oldu kaleye falan kıçtım. Tabi kuşcu gözü ile bölgenin coğrafi yapısı hemen dikkatimi çekti , Amasyada kuş uçurmak zor olsa gerek bölgenin yapısı tüm yırtıcıların barınması için çok müsait. Biz İstanbul gibi düz sayılabilecek biryerde yırtıcılıardan bu kadar çekiyor isek Amasyayı düşünemiyorum bile.

Saygılar

ben amasyanın suluova ilçesindeyim tabiki merkeze göre şahin sıkıntısı o kadarda olmasada burda da o kadar fazla diyebilirim ki senede en az faal uçumda 20 üzerinde kuş veriyorum şahine bu çoğrafyada zor gibi olsada bu iş yılmadan usanmadan yinede çabalamaya bişiler çıkartmaya çalışıyorum. tşkrler saygılar benden

Maşallah güle güle besleyin.Rabbim kazasız belasız uçurmak nasip etsin...

masallah cüneyt kardesim güle güle besle güzel yavrular

SAYGILAR

maşallah fizikleri çok güzel, inşallah oyunları da fizikleri gibi olur, selamlar

Merhaba Cüneyt Bey,
Maşallah yine çok sağlıklı, bakımlı kuşlar paylaşmışsınız.
Donuk Tepeli yavru da ayrı bir sevimli durmuş.
İnşallah kazasız, atmacasız uçurup seyredersiniz.
Selamlar...
Khalid

Merhaba
Cüneyt bey kuşlarınız güzel maşallah şahin konusunda damdan düşenin halinden damdan düşen anlar misali Sakarya'da da çok şahin var ben de yılda 15-20 ye yakın şahine kuş veriyorum yaraladıkları hariç ama ne yapalım oyun kuşunu bakıp uçuranlar buna katlanmak zorunda ben yine de kuşlarınızı kazasız belasız uçurmanızı diliyorum.Selamlar

cok güzel kuşlar.renkleri gibi oyunları da iyidir umarım.

maşallah. kuşlarını beğendim. bana perçimin yumurtalarından kaydırabilir miyiz? :)

maşalllah kuşlar süper görünüyor özellikle çift tepeli kızılsinekli resmen manken yav

masallah cuneyt bey hakıkaten oyun kusundan anlıyorsunuz ve cok ozel kuslara hızmet edıyorsunuz.bır oyun kusu meraklısı olarak sızı bu konuda kutluyorum.hayrını gorun ınsallah

maşallah rabbim nazarlardan yırtıcılardan korusun. kuşlar güzel olduğu kadar duruş fizik kadar fotoğrafları çekenide ayrıca tebrik etmek lazım çok güzel bir iş ortaya koymuş eline sağlık :D

fotoğraf çekimleri kendime aittir... tşkr ederim arkadaşlar

Geri