AMERİCAN SHOW RACERS

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan tengelli
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 5K

tengelli

Gold Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kenan tengelli
Meslek
işçi
İlgi Alanı
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (1).webp
    1 (1).webp
    39.8 KB · Görüntüleme: 1,436
  • 1 (2).webp
    1 (2).webp
    153 KB · Görüntüleme: 1,346
  • 1 (3).webp
    1 (3).webp
    140.6 KB · Görüntüleme: 1,320
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (4).webp
    1 (4).webp
    74.7 KB · Görüntüleme: 1,512
  • 1 (6).webp
    1 (6).webp
    95.5 KB · Görüntüleme: 1,307
  • 1 (8).webp
    1 (8).webp
    152 KB · Görüntüleme: 1,322
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (5).webp
    1 (5).webp
    139.1 KB · Görüntüleme: 1,311
  • 1 (7).webp
    1 (7).webp
    112.2 KB · Görüntüleme: 1,360
  • 1 (9).webp
    1 (9).webp
    47 KB · Görüntüleme: 1,299
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (10).webp
    1 (10).webp
    51.4 KB · Görüntüleme: 1,498
  • 1 (12).webp
    1 (12).webp
    79.8 KB · Görüntüleme: 1,531
  • 1 (14).webp
    1 (14).webp
    123.3 KB · Görüntüleme: 1,233
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (16).webp
    1 (16).webp
    125.2 KB · Görüntüleme: 1,321
  • 1 (17).webp
    1 (17).webp
    97.6 KB · Görüntüleme: 1,284
  • 1 (18).webp
    1 (18).webp
    175 KB · Görüntüleme: 1,304
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (11).webp
    1 (11).webp
    72.9 KB · Görüntüleme: 1,464
  • 1 (13).webp
    1 (13).webp
    43.7 KB · Görüntüleme: 1,290
  • 1 (15).webp
    1 (15).webp
    1.8 MB · Görüntüleme: 1,318
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (19).webp
    1 (19).webp
    94.3 KB · Görüntüleme: 1,319
  • 1 (20).webp
    1 (20).webp
    51.5 KB · Görüntüleme: 1,463
  • 1 (21).webp
    1 (21).webp
    83.4 KB · Görüntüleme: 1,511
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (22).webp
    1 (22).webp
    185.6 KB · Görüntüleme: 1,309
  • 1 (24).webp
    1 (24).webp
    43.7 KB · Görüntüleme: 1,261
  • 1 (26).webp
    1 (26).webp
    154.4 KB · Görüntüleme: 1,261
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (23).webp
    1 (23).webp
    79.3 KB · Görüntüleme: 1,500
  • 1 (25).webp
    1 (25).webp
    151 KB · Görüntüleme: 1,346
  • 1 (27).webp
    1 (27).webp
    134.8 KB · Görüntüleme: 1,271
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (28).webp
    1 (28).webp
    89.4 KB · Görüntüleme: 1,268
  • 1 (30).webp
    1 (30).webp
    65.9 KB · Görüntüleme: 1,312
  • 1 (32).webp
    1 (32).webp
    39.2 KB · Görüntüleme: 1,468
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (29).webp
    1 (29).webp
    108.5 KB · Görüntüleme: 1,291
  • 1 (31).webp
    1 (31).webp
    44.8 KB · Görüntüleme: 1,244
  • 1 (33).webp
    1 (33).webp
    142 KB · Görüntüleme: 1,216
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (34).webp
    1 (34).webp
    28 KB · Görüntüleme: 1,287
  • 1 (36).webp
    1 (36).webp
    180.8 KB · Görüntüleme: 1,180
  • 1 (38).webp
    1 (38).webp
    97.4 KB · Görüntüleme: 1,222
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (35).webp
    1 (35).webp
    79.6 KB · Görüntüleme: 1,238
  • 1 (37).webp
    1 (37).webp
    105.6 KB · Görüntüleme: 1,215
  • 1 (39).webp
    1 (39).webp
    176.4 KB · Görüntüleme: 1,262
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (41).webp
    1 (41).webp
    52.8 KB · Görüntüleme: 1,280
  • 1 (42).webp
    1 (42).webp
    131.2 KB · Görüntüleme: 1,214
  • 1 (43).jpg
    1 (43).jpg
    203.4 KB · Görüntüleme: 1,184
RESİMLER ALINTIDIR.

Ekli dosyalar

• 1 (45).webp
    1 (45).webp
    76.2 KB · Görüntüleme: 1,279
  • 1 (46).webp
    1 (46).webp
    136 KB · Görüntüleme: 1,221
  • 1 (47).webp
    1 (47).webp
    112.8 KB · Görüntüleme: 1,228
kuşlar tavuk gibi :=)))
Ama kekliğede benziyo sadece kafası biraz fazla büyük...

polllat' Alıntı:

selam değerli dostum kenan bey ...
öncelikle pollat nick li arkadaşım sen hiç keklik gördün mü yada tavuk resmi çizdin mi..yada daha ağır olsun sana sen böyle güzellikler bulupta sitede paylaşırmısın..bir düşün derim..

kenan bey çok güzel olmuş..cins lerin gösterdiği farklılık aşikar bunların uçumları ile alakalı bilgi verme şansınız varsa sevinirim ...

ali hakan' Alıntı:
polllat' Alıntı:

öncelikle pollat nick li arkadaşım sen hiç keklik gördün mü yada tavuk resmi çizdin mi..yada daha ağır olsun sana sen böyle güzellikler bulupta sitede paylaşırmısın..bir düşün derim..

kenan bey çok güzel olmuş..cins lerin gösterdiği farklılık aşikar bunların uçumları ile alakalı bilgi verme şansınız varsa sevinirim ...

ne demek istiyosunuz yani ben bu sözleri söylerken kuşlarla alay etmedim sonunda o da Allah'ın bir lütfu.
Ayrıca bir çift keklik besliyorum.Heralde görmüşde sayılırım :evet:

sevgili sinan...değerli kardeşim yaşınızın genç olması sebebi ile beni tam olarak anlamamış olabilirsiniz..sizin site içindeki diğer konulara gösterdiğiniz hassasiyeti buradada göstermenizi rica ettim ben..
site için de yapılan paylaşımlarda arkadaşlarımızın görüş ve bilgilerine saygı göstermek ve onları incitmekten geri durmak düsturumuz..burada yapılan paylaşımlarda yaptığımız espirileri bile seviyeli tutarak kalitemizi ortaya koymak gereğidir..
sizi tenzi ediyorum ki site için de bir çok örneğini göreceksiniz ki bunlar özellikle genç arkadaşlarımız dır ki konuları ciddiye almadan,tam okumadan ,verilmek isteneni çözmeden direk yazmaktalar..site içi paylaşımların kalitesini üst seviyede tutmak gibi bir görevimiz var hepimizin..bunları göz ardı etmeden yaptığımız yorum larda dikkatli ,saygılı,öğretmeye yada öğrenmeye çalışan kişileri de küstürmeden paylaşımlarımız olmalı..beni anladığını düşünüyorum..

polllat' Alıntı:
ali hakan' Alıntı:
polllat' Alıntı:

ne demek istiyosunuz yani ben bu sözleri söylerken kuşlarla alay etmedim sonunda o da Allah'ın bir lütfu.

polat kardeşim büyüklerine karşı daha saygılı olmasın.

Abilerin uğraşmış emek vermiş güzel bir çalışma yapmış sen diyon ki keklik gibi,tavuk gibi.
Bu tarz boş,anlamsız,gereksiz mesajlar yazman kurallara aykırıdır.
Tavuk gibi demeden önce bir teşekkür et önce hiç görmediğin bu kuşları sana gösteren kenan beye.
Lütfen gereksiz mesajlar yazma.

ali hakan' Alıntı:
polllat' Alıntı:

selam ali abi tabi şuan bilmiyorum. sayfalarını biliyorum ama bunları ceviri yapıp daha koymayı 1 ay daha geçmeden koymak istemiyorum. neden dersen bu kadar hızlı herşeyi koyarsak buraya bir kaç kişi hariç bilgi alamaz. resimleri bile eleyip her renkten olanı koyuyorum. incelemesi daha zevkli olsun inceleyenlerin aklında yer etsin diye en iyileri seçiyorum. bu resimleri aldıgım site forum sitesi ve sadece bu hayvanlar üstüne :=) bırak tek ırk beslemeyi adamlar ırka göre forum açmış.

Çok sert bakışlı kuşlar ilginç hayvanlar .. selamlar.ŞEREF

şeref' Alıntı:
Çok sert bakışlı kuşlar ilginç hayvanlar .. selamlar.ŞEREF

Bakışları sert ama güç göstergesi asalet yatıyor. hayvan işte memleketi iyi değil ama kendisi on numara :=)

ali hakan' Alıntı:
sevgili sinan...değerli kardeşim yaşınızın genç olması sebebi ile beni tam olarak anlamamış olabilirsiniz..sizin site içindeki diğer konulara gösterdiğiniz hassasiyeti buradada göstermenizi rica ettim ben..
site için de yapılan paylaşımlarda arkadaşlarımızın görüş ve bilgilerine saygı göstermek ve onları incitmekten geri durmak düsturumuz..burada yapılan paylaşımlarda yaptığımız espirileri bile seviyeli tutarak kalitemizi ortaya koymak gereğidir..
sizi tenzi ediyorum ki site için de bir çok örneğini göreceksiniz ki bunlar özellikle genç arkadaşlarımız dır ki konuları ciddiye almadan,tam okumadan ,verilmek isteneni çözmeden direk yazmaktalar..site içi paylaşımların kalitesini üst seviyede tutmak gibi bir görevimiz var hepimizin..bunları göz ardı etmeden yaptığımız yorum larda dikkatli ,saygılı,öğretmeye yada öğrenmeye çalışan kişileri de küstürmeden paylaşımlarımız olmalı..beni anladığını düşünüyorum..

kusura bakmayın yaşınızda büyük ben size bir terbiyesizlik etmek istemem ama yani kızmayın ama ne varki bunda gerçekle şaka karışımı bi kekliğe benziyolar demişim yani bu olay nie bu kadar büyüdü ben onu anlayamadım.Ama yinede size bi saygısızlık, terbiyesizlik etmişsem özür dilerim. Kusura bakmayın.......

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
polllat' Alıntı:
ali hakan' Alıntı:
polllat' Alıntı:

polat kardeşim büyüklerine karşı daha saygılı olmasın.

Abilerin uğraşmış emek vermiş güzel bir çalışma yapmış sen diyon ki keklik gibi,tavuk gibi.
Bu tarz boş,anlamsız,gereksiz mesajlar yazman kurallara aykırıdır.
Tavuk gibi demeden önce bir teşekkür et önce hiç görmediğin bu kuşları sana gösteren kenan beye.
Lütfen gereksiz mesajlar yazma.

Ama ben bu sözü kötü bişey olsun diye söylemedim ki sadece şaka-gerçek karışımı birşey söyledim.Yani nolucak ki keklik gibi demişsem bu kötü bişey değil ki.Hatta bu benim için iyi bile oluyo yani kuşun adını duyunca hee şu keklik gibi olan diye aklıma getirebiliyorum.Yani espri aynı zamanda akılda kalmayı çoğaltıyor.
Bu arada ben kenan abime her zmn teşekkür ederim sağ olsun her zaman değişik değişik kuşların resimlerini koyup bizi bilgilendiriyor.
Kenan abime bi sayğısızlık yapmak istemedim ... Kusura bakma kenan abi...

allah neler yaratıo yaw vucut yapıları hunkarı gıbı kafa yapıları posta dıcem postaların kafa yapıları bıle bunların kafa yapılarından kıbar duruo

Geri