tengelli
Gold Üye
- Ad Soyad
- kenan tengelli
- Meslek
- işçi
- İlgi Alanı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
polllat' Alıntı:kuşlar tavuk gibi :=)))
Ama kekliğede benziyo sadece kafası biraz fazla büyük...
ali hakan' Alıntı:polllat' Alıntı:kuşlar tavuk gibi :=)))
selam değerli dostum kenan bey ...
öncelikle pollat nick li arkadaşım sen hiç keklik gördün mü yada tavuk resmi çizdin mi..yada daha ağır olsun sana sen böyle güzellikler bulupta sitede paylaşırmısın..bir düşün derim..
kenan bey çok güzel olmuş..cins lerin gösterdiği farklılık aşikar bunların uçumları ile alakalı bilgi verme şansınız varsa sevinirim ...
polllat' Alıntı:ali hakan' Alıntı:polllat' Alıntı:kuşlar tavuk gibi :=)))
öncelikle pollat nick li arkadaşım sen hiç keklik gördün mü yada tavuk resmi çizdin mi..yada daha ağır olsun sana sen böyle güzellikler bulupta sitede paylaşırmısın..bir düşün derim..
kenan bey çok güzel olmuş..cins lerin gösterdiği farklılık aşikar bunların uçumları ile alakalı bilgi verme şansınız varsa sevinirim ...
ne demek istiyosunuz yani ben bu sözleri söylerken kuşlarla alay etmedim sonunda o da Allah'ın bir lütfu.
Ayrıca bir çift keklik besliyorum.Heralde görmüşde sayılırım :evet:
ali hakan' Alıntı:polllat' Alıntı:kuşlar tavuk gibi :=)))
şeref' Alıntı:Çok sert bakışlı kuşlar ilginç hayvanlar .. selamlar.ŞEREF
ali hakan' Alıntı:sevgili sinan...değerli kardeşim yaşınızın genç olması sebebi ile beni tam olarak anlamamış olabilirsiniz..sizin site içindeki diğer konulara gösterdiğiniz hassasiyeti buradada göstermenizi rica ettim ben..
site için de yapılan paylaşımlarda arkadaşlarımızın görüş ve bilgilerine saygı göstermek ve onları incitmekten geri durmak düsturumuz..burada yapılan paylaşımlarda yaptığımız espirileri bile seviyeli tutarak kalitemizi ortaya koymak gereğidir..
sizi tenzi ediyorum ki site için de bir çok örneğini göreceksiniz ki bunlar özellikle genç arkadaşlarımız dır ki konuları ciddiye almadan,tam okumadan ,verilmek isteneni çözmeden direk yazmaktalar..site içi paylaşımların kalitesini üst seviyede tutmak gibi bir görevimiz var hepimizin..bunları göz ardı etmeden yaptığımız yorum larda dikkatli ,saygılı,öğretmeye yada öğrenmeye çalışan kişileri de küstürmeden paylaşımlarımız olmalı..beni anladığını düşünüyorum..
Ömer ÖZKURT' Alıntı:polllat' Alıntı:ali hakan' Alıntı:polllat' Alıntı:kuşlar tavuk gibi :=)))
ne demek istiyosunuz yani ben bu sözleri söylerken kuşlarla alay etmedim sonunda o da Allah'ın bir lütfu.
Ayrıca bir çift keklik besliyorum.Heralde görmüşde sayılırım :evet:
polat kardeşim büyüklerine karşı daha saygılı olmasın.
Abilerin uğraşmış emek vermiş güzel bir çalışma yapmış sen diyon ki keklik gibi,tavuk gibi.
Bu tarz boş,anlamsız,gereksiz mesajlar yazman kurallara aykırıdır.
Tavuk gibi demeden önce bir teşekkür et önce hiç görmediğin bu kuşları sana gösteren kenan beye.
Lütfen gereksiz mesajlar yazma.