ana-baba ve yavruların eşlenmesi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nusrt355
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

nusrt355

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
hank moody
Meslek
calışmıyorum
İlgi Alanı
Kuşlar
öncelikle hepinize iyi günler demek istiyorum ben birşeyi sizlerle paylaşmak istedim benim bir adet açık bir şeş kaplanım var ve çok güzel oynuyo karşıya gidiyo bir kaç defada çarptı ama allah'tan birşey olmadı bu kuşun eşide kendisinin aynısı fakat oyununu göremedim babamda dedi ki
---sen bu yavruların erkeğiyle annesini dişisiyle babasını eşle o zaman çok güzel oynarlar yavrularıda
böyle birşey olur mu ???yavrularda fiziksel sorunlar olur mu ??ana baba cok damarlı kuşlar bin tane kuşun içinden at gene cıkar gelirler ama babamın dediği aklımı karıştırdı biraz yavrularda sorun olur mu acaba söyler miisiniz ??

slm kardesim bence yawrular cok sert de olabilir fiziksel hicbir sorun lmaz ama kimi yawrular taklada atabilir. ama oynayan yawrular ise cok fazla onarlar

annelerini bir akraba tutup bana verdi ama cok feci oynuyor bi tutturuyor karşıya kanat çırpamıyor dönmekten fakat kostümü güzel değil :Dbana kostüm önemli değil yavrularıda oynasınlar anaları gibi bana yeter en kısa zamanda video koyucam

bu ne böyle kimse cevap vermiyor

S.A Baban işi biliyor demek ki dogru söylemiş fiziksel olarak ileriki yavrularda ayaklarda çarpıklık oluşturuyor ama önemli bi fiziksel çarpıklık degil bence yürümesinde falan pek sorun çıkarmaz.Ama bunuda çözmek için yine dönen bi dişi sokman gerekiyor.

Geri