DumanlıHastası
Üye
- Ad Soyad
- Emre Eray
- Meslek
- Elektrik Elektronik
- İlgi Alanı
- Kediler
Cümleten selamün aleyküm abilerim size bir sorum olacak aslında arayıpta bulamadığım bir soru bu siteden baktım yok yavru sökme diye bir konu var ama orda da yavruların yanına iyi uçan bir anaç katılması gerektiği söyleniyor . İki tane yavru kuşum var zaten biliyorsunuz daha önceki konularımdan onlar şuan 40 45 günlük oldular yani uçmaya hazır ve sabırsızlanıyor bu site sayesinde daha henüz 12 13 günlükken büyüttüm bu site sayesinde hastalıktan kurtardım yine bu site sayesinde onları sökmek istiyorum inşallah . Öncelikle kümesimi soracaksınız yani uçum için uygun mı diye evet uygun çatıda ve Burdaki en yüksek yer bizim o yüzden rahat uçabilirler diye düşünüyorum . Yanlız zaten bi çift mavim var onlarda yavru yaptı yavru bakıyorlar ki zaten damızlık kuşlar yani çatıya çeken tiplerden o yüzden malesef ki onlarla atamıyorum yavruları yaklaşık bir haftadır elimle havaya atıyorum ilk zamanlar direk çatıya iniyorlardı ama bugün öyle yapmadılar ikisini hava attığımda bir anda hızlıca yere çakılıp havada bi tur dönüp tekrar kümese indiler ne yapmalıyım anaç kuş yok yavruları böyle sökebilir miyim? Birde yavru kuşa karışık yem vermek ne kadar doğru uçaçakları için yağlanma olur diye korkuyorum . Konuyu toplayacak olursam asıl sorum yanlarında kuş olmadan yavru sökülür mü ?
Son düzenleme: