anamurdan selamlar..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ahmetcengiz
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 8
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Ahmet CENGİZ
Meslek
bil.müh.
İlgi Alanı
Kediler
anamurda çeşit yapmaya çalıştığım bir kümesim var. uzun zamandır güvercin beslemekteyim.. kümesimde büyük çoğunluğu oluşturan güvercinlerin çoğunun atası yabanidir. evcilleştirmek sadece 2 yılımı aldı.. büyük bir bölümü sütbeyaz.. 60ın üzerine çıktığıda olur ama genelde 30 civarı bulundururum. uçmaya başlayan yavruları genelde yem karşılığı dağıtıyorum. çalışmalarım sonucunda anamurda güvercin olmayan sokak kalmadı.. paylaşımcı gerçek güvercin severlerle tanışmayı çok isterim.. antalyadayım tanışmak isteyen olursa mailden ulaşabilir
[email protected]...

Selamlar Anamura,

Sevgiler, saygılar güvercin dostluğunda, arkadaşlığında bizlere yeni bir pencere aralayan Ahmet beye çok teşekkürler. Bu sitede paylaşımcı, gerçek güvercin sevenlerle bu işi amatör bir ruhla yapan bir çok katılımcı ile güzel şeylerin altına imza atmanız dilek ve temennilerimle.

Saygılarımla

Aykut Karabulut

öncelikle aramıza hoşgeldiniz ahmet bey.gerçek güvercin severler ve bu hobiye hayatını adamış dostlarla tanışmak için doğru adrestesiniz.ama ben çalışmalarınızda neden yabani güvercinleri kullandığınızı anlayamadım.aydınlatırsanız sevinirim.

Ahmet bey aramıza hoşgeldiniz,güvercinlere verdiğiniz değer ve ilgiden dolayı sizi kutlar ve tebrik ederiz.

Ömer ÖZKURT' Alıntı:
öncelikle aramıza hoşgeldiniz ahmet bey.gerçek güvercin severler ve bu hobiye hayatını adamış dostlarla tanışmak için doğru adrestesiniz.ama ben çalışmalarınızda neden yabani güvercinleri kullandığınızı anlayamadım.aydınlatırsanız sevinirim.

teşekkürler..
yabani ırk bana hediye olarak geldi.. bende onları evcilleştirdim.. şuanda civardaki en iyi uçan ve en iyi göze görünen kuşlar bende... yabani güvercinler bu yönüyle çok üstünler.. kuşlar 10km ve daha geniş alanlarda uçabiliyorlar.. hatta iki güvercin gidip 20 güvercin geldiğide olur :) (sahiplerine iade ederim..) elimdeki kuşlara atmaca vuramıyor.. bulunduğum yer atmaca zengini bir alan atmacaya güvercin kaptırmadım... birçok yönden yabani kuşların diğer kuşlara göre daha güçlü ve daha dayanıklı olduğunu düşünüyorum..
sadece yabanı beslemiyorum.. elimde güzel taklacılar mevcut en kısa zamanda videolarını eklemeye çalışacağım..

bizi bilgilendirdiğiniz için çok sağolun.videoları merakla bekliyoruz.

Sayın Ahmet Bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz ...Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ederim ..Her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır denilir ya sizinde ayrı bir
tarzınız mevcut ..

Önemli olan hangi ırk güvercin değil hayvanlara olan ilgimiz alakamız ve onları koruyup kollamamamız diye düşünüyorum.

Çalışmalarınızda başarılar dilerim ..
Yakınlarda Antalya ziyaretim olcak ziyaret etmek isterim ...

Denizli den sevgi ve selamlar...

Mehmet ekinci

mekinci' Alıntı:
Sayın Ahmet Bey öncelikle aramıza hoşgeldiniz ...Yapmış olduğunuz çalışmalardan dolayı tebrik ederim ..Her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır denilir ya sizinde ayrı bir
tarzınız mevcut ..
Önemli olan hangi ırk güvercin değil hayvanlara olan ilgimiz alakamız ve onları koruyup kollamamamız diye düşünüyorum.
Çalışmalarınızda başarılar dilerim ..
Yakınlarda Antalya ziyaretim olcak ziyaret etmek isterim ...
Denizli den sevgi ve selamlar...
Mehmet ekinci

teşekkürler.. herzaman beklerim..
güvercinlerim hakkında biraz daha bilgi vereyim.
şuan elimde geniş paça, dar paça, taklacı, önden güllü, gibi birçok çeşit bulunmakta.. taklacıların performanslarından memnunum. yalnız yer sıkıntım var. yaz ortalarında güzel bir yer oluşturmaya çalışacağım.. elimdeki mevcut kuşların yavru verimi çok yüksek. çok sık yavru verdiklerinden bazen yavrulara büyük kardeşler bakıyor... ilginç bir yardımlaşma anlayışları var.. çeşidi artırmak istiyorum. bunun için hünkari ve diğer birkaç türü inceliyorum.. ne yazıkki antalyada henüz güvercinler için uygun bir yer bulamadım. onun için güvercinler anamurda hafta sonları gidip ilgilenebiliyorum... cevap yazan arkadaşlara çok teşekkürler..

AMASYA GÜVERCİN KÜLTÜRÜ DERNEĞİ

Anamura ve Anamurlu tüm güvercin dostlarına sizinle birlikte hoş geldiniz der saygılar sunarız

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri