ani bir anda oldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ulucinar
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ulucinar

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet uluçınar
Meslek
kamu
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar iki haftadır uçurmaya başladığım yeni yavrularım yeni yeni bel kırmaya başlamıştı hatta tek tük takla çeviriyordu ama bugün akşam uçurduğumda kuş aniden taklaları sıralamaya başladı takla atmaktan uçamıyor nerdeyse havada asılı kalmaya başladı biraz uçup tekrar takla serisine başlıyor bu sebepten başka dama attı sonra geri geldi acaba bu bi hastalıkmı ne yapmak gerekli ...fotosunu da ekletim boş kalınca sınava girecem sabah

Ortadan Bir kaç kuyrugunu alın derim.Kuş acılma sürecinde acemice davranabılıyor..Hatta döne döne (döne döne diyorum çünkü taklaları net degıldır.) yerlerede düşüp kaybolabilir..

tamam önerileriniz için sağolun tekrar uçurcam eğer aynısını yaparsa çekeyim bari.

bende de bi cicibaş mavi var kuş aşırı derecede oyunlu o kadar oyun lu ki takladan uçamıyor kaldırdım mı demicem cunku kaldırmıyorum hatta kalkmamasına özen gösteriyorum ama kalktımı fişeğe çıkıyor damın hizasını geçince bir tur dönüp tekrar fişekliyor ve kuş düştügü damda 1-2 gun kalabiliyor ben kuyrugunu çeksem işe yararmı benım kuş 4 yaşında vardır yavruluktan beri bende olan bi kuş deil hediye geldi bi arkadaşımdan arkadaşım yatırmış 2 sene hiç uçurmamış ben uçururum die düşündüm ama uçuramıyorum bu konuda bi tavsiyesi olan var mı? yapacak bişey yoksakanatlarını çırpıya vurup yavru alıcam yola falan düşer kedi kapar die korkuyorum çunku.

Aynı sorunu bende yaşadım , çakmaklı yavrum yeni takla çevirmeye başladı ve ertesi gün oyundan inemez oldu. Tek çare kuyruklarını çekmek oldu . Sorun çözüldü.

Geri