Ank"dan 1 çift arap takka perçem arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan max1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 4
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

max1

Üye
www.kuscular.org
Ad Soyad
ShooterPredator
Meslek
Diğer
İlgi Alanı
Kediler
arkadaşlar ank ikamet etmekteyim.aslında il fark etmez ama ank olur ise daha kolay olur diye düşündüm.saygılarımla ibrahim
not: arap çift tepe elinde olan arkadaşlar resimleri buraya aktarabilirler.çoğu zaman msn kapalı.

merhabalar, neredeyse uzun zaman oldu ama aşağıdaki çift tepe araplar gibi halen bulamadım.
not: resimler alıntıdır.
resimler sadece örnek amaçlı konulmuştur.en son hatırladığım kadarı ile ank'dan nihat akar'ın kuşları idi.kendisine saygılar.
elinde olan arkadaşlar buradan yazabilirler msn çoğu zaman kapalı oluyor.fiyat uygun olur ise hemen alabilirim.
bir ara ömer bey de arıyordu sağolsun benim için ama demekki oda bulamadı kendisine buradan saygılar.

Ekli dosyalar

• file.webp
    file.webp
    34.8 KB · Görüntüleme: 1,158
  • 2.webp
    2.webp
    38.9 KB · Görüntüleme: 1,242
slm arkadasım benden ankaradan we bı arkadasımda dedın we aradın ozellıklerde kuslar var satarsa sana haber verırım ve fıyatınıda arkadasımla aranızda anlasırsınız:D kal salıcakla..

cevabını bekliyorum oyunlu olmasada olur takla atsın yeter.

slm arkadasım dedım arkadasıma we 2sıde erkekmıs dısı arıyomus ıstersen bırını werebılcenı soledı ama bıraz fıyatlı olcanıda belırttı baska sekıllerde araplarıda war gelıpo gormek ıstersen senı mısafır edebılırız hoscakal

Geri