Ankara Açık Kuş Pazarı Açılıyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Boletus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 15K
Ankara’da Açık Kuş Pazarı Kuruluyor
Yenimahalle Belediyesi’nin desteği ve Yenimahalle Kuşevi’nin girişimleri ile bir süredir kurulmayan açık kuş pazarı, Ankara’da yeniden kurulacak. 6 Mayıs 2012 Pazar günü açılışı yapılacak olan kuş pazarında, güvercinlerin yanı sıra satışı serbest olan kafes kuşları ve diğer kanatlı hayvanlarda yer alacak. “Ankara Açık Kuş Pazarı” haftada bir kez pazar günleri saat 7.00 ile 19.00 saatleri arasında Yenimahalle Kuşevi önündeki yeşil alanda kurulacak. Tüm kuş severleri pazarımıza katılmaya davet ediyoruz.

Yenimahalle Kuşevi
Vatan Caddesi No: 133
Aşağı Yahyalar-Yenimahalle/Ankara
Tel: 0532 481 14 45
www.yenimahallekusevi.com

BİR KAÇ KEZ GELİP GÖRDÜGÜM ÇOK GÜZEL BİR YER EMEGİ GEÇEN KATKILAR SUNAN HER KESE BÖYLE BİR YERİ KUSCULARA KAZANDIRDIKLARI İÇİN KENDİM VE KUSCULAR ORG AİLESİ ADINA TESEKKÜR EDİYORUM HAYIRLI UGURLU OLSUN

SAYGILAR

Hayırlı uğurlu olsun, oyun kuşlarını oynatmak için ipe bağlama yerine oynatma salması olması daha iyidir.Bu güzel mekanda oda düşünülmüştür inşanlah.

yakışır başkente
inşallah yolumuz düşerde uğrarız
bu iş için uğraşanlardan emek harçayanlardan allah razı olsun
böyle bir güvercin evi ise türkiyede tek maşallah
güvercin pazarları gençleri güvercin beslemeye teşvik eden en önemli unsurdur

İyi dileklerini bildiren tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
Oyun kuşlarının ayaklarına ip bağlanarak denenmesini bir güvercin yetiştiricisi olarak doğru bulmuyorum. Ne yazık ki hep karşılaşılan bir manzara. Kuş pazarının kurulacağı alanda 15 adet üretim salmamız bulunmaktadır. Bu salmalardan biri kuş pazarı sırasında oyun kuşlarını denemek isteyenlere açık olacak. İsteyenler burada kuşlarını gösterebilecekler ve güvercinlerimiz ayaklarına ip bağlanarak teşhir edilmek durumunda kalmayacak. Yine de bu yöntemi kullanmak isteyenler olursa Yenimahalle Kuşevi yetkililerince uyarılacak.

HAYIRLI OLUR İNŞALLAH..

Hayırlı uğurlu olsun.

Çok güzel bir ortam olacagı kanısındayım ve şimdiden emeği geçen herkese teşekkür ederim bir ankaralı olarak.

Şimdiden hayırlı uğurlu olsun aklıma dışkapı pazarı geldi küçükken giderdik :heyo:

Saygılarımla,

Ramazan ABA

AÇMADILAR ŞU PAZARI BEN ORDAYKEN HAFTA SONLARI GIDERDIK GEZMEYE (:

arkadaşlar Ankara Yenimahallede yeni kurulan ve bu gün açılışı olan açık kuş pazarına giden arkadaşlar Lütfen izlenimlerini burada bizimle paylaşırmısınız. Mesela: Erkek ve bayanlar için WC varmı? Su ve yiyecek satan büfeler varmı? Açık kuş pazarında satılan kuşlar kelebekler ayrı taklacılar ayrı dönekler ayrı ayrı standlardamı satılıyor.Açık kuş pazarına en çok hangi cins kuşlar satışa sunulmuştur.Kuş fiyatları ne kadar? Gittiğimizde nelere dikkat etmemiz gerekli?

Bankalara ait ATM para çekme makinası varmı? varsa hangi Bankanın para çekme makinası var?

Merhabalar, mesaj tarihi eski olduğu için tekrar sormak istedim. Yenimahalledeki pazar hala kuruluyor mu? bilgisi olan var mı acaba?

merhaba mesajlar çok eski olduğu için bir deha sormak istedim halea yerinde mi lütfen cevap verin çok lazım yarına kadar süre var lütefen

Herkese merhaba; Ankara'da kuş pazarı var mı hala?

Geri