Hüseyin BAŞOĞLAN
Moderatör
- Ad Soyad
- Hüseyin BAŞOĞLAN
- Meslek
- Yazılım-Tasarım
- İlgi Alanı
- Balıklar
_
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuda Cevdet Özbayer yazısına tıkladığınızda kendisinin sitemizdeki üyeliğine ulaşırsınız.alidemirsmm' Alıntı:Güzel bir çalışmadır muhakkak lakin Cevdet ÖZBAYER kimdir ? önce biraz bahsedilse daha iyi pekişir video, ben şahsen tanımıyorum, duymadım da, belki istanbuldan duymayan benim gibi birçok üye daha vardır, selamlar...
tesekkürler vakit ve zamanımız oldukca bir seyler yapmaya hep beraber çalısıyoruzmavigalaca76' Alıntı:Selamknaleyküm
Cevdet amca ağzına sağlık bu anlattıklarınız literatür niteliğinde olmuştur.Soy takibi içinde çok yardımcı konular teşekkür ederim.Muharrem abi sanada ayrıca teşekkür ederim bu paylaşımdaki büyük katkından dolayı.Ellerinize ayaklarınıza sağlık hiçbir çıkar gözetmeden zaman ayırarak bu konuda bizleri bilgilendiriyorsunuz.
Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:Röportaj Sitemiz üyelerinden kuscu_marik (Muharrem Karadereli) tarafından yapıldı.
Konuda Cevdet Özbayer yazısına tıkladığınızda kendisinin sitemizdeki üyeliğine ulaşırsınız.alidemirsmm' Alıntı:Güzel bir çalışmadır muhakkak lakin Cevdet ÖZBAYER kimdir ? önce biraz bahsedilse daha iyi pekişir video, ben şahsen tanımıyorum, duymadım da, belki istanbuldan duymayan benim gibi birçok üye daha vardır, selamlar...
kuscu_marik' Alıntı:daha önceden yükledigimiz videolardan izleyemeyenler için tekrar güncellenmişdir EN SON YÜKLENEN VİDEOLARLA AYNI GÜN ÇEKİILMİŞDİR BU DAHA ÖNCE YÜKLENMİŞDİR
saygılar
585858' Alıntı:Marik abi elinize emeğinize sağlık bide şöyle vidyolarda iyilikten dürüstlükten dem vurursanız bizler ve tüm izleyenlerde pay çıkarır saygılar.
kuscu_marik' Alıntı:daha önceden yükledigimiz videolardan izleyemeyenler için tekrar güncellenmişdir EN SON YÜKLENEN VİDEOLARLA AYNI GÜN ÇEKİILMİŞDİR BU DAHA ÖNCE YÜKLENMİŞDİR
saygılar
alidemirsmm' Alıntı:Güzel bir çalışmadır muhakkak lakin Cevdet ÖZBAYER kimdir ? önce biraz bahsedilse daha iyi pekişir video, ben şahsen tanımıyorum, duymadım da, belki istanbuldan duymayan benim gibi birçok üye daha vardır, selamlar...