Ankara Cevdet Özbayer Video 1 (kuscular.org yapımıdır)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 20
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
_

Emeğinize sağlık roportajı kımın yaptıgınıda belirtirsenız iyi olurdu teçekkürler....

Güzel bir çalışmadır muhakkak lakin Cevdet ÖZBAYER kimdir ? önce biraz bahsedilse daha iyi pekişir video, ben şahsen tanımıyorum, duymadım da, belki istanbuldan duymayan benim gibi birçok üye daha vardır, selamlar...

Röportaj Sitemiz üyelerinden kuscu_marik (Muharrem Karadereli) tarafından yapıldı.

alidemirsmm' Alıntı:
Güzel bir çalışmadır muhakkak lakin Cevdet ÖZBAYER kimdir ? önce biraz bahsedilse daha iyi pekişir video, ben şahsen tanımıyorum, duymadım da, belki istanbuldan duymayan benim gibi birçok üye daha vardır, selamlar...
Konuda Cevdet Özbayer yazısına tıkladığınızda kendisinin sitemizdeki üyeliğine ulaşırsınız.

Vay muharrem abiyide görmüş olduk abi Allah razı olsun çok emek veriyonuz emeğinizin karşılığını zai etmesin rabbim..

Güzel bir röportaj,Muharrem beyinde emeğine sağlık.

Cevdet ağbimizin,benim kuşum bir buçuk iki direk oynasın ölünceye kadar oynasın sözü kuşçuluğun özüdür.Bu konuda,kendisine tamamen katılıyorum.
Ayrıca babamda referans verse gözümle görmeden inanmam sözünüde tek geçerim.
Selamlar.

tebrik ederim önce sizi, bu zor olan sunumları buralara taşıdıgınız için.cevdet özbayer'de teşekkür ederim bu bilgileri verdigi için, allah saglık sıhhat versin ona .güzel olmuş elinize saglık kolay gelsin

MARİK KARDEŞ
çalışmalarından dolayı teşekkür ederim. benimde küçük bir önerim olacak
ankarada ilkokul çağından beri yakınen tanıdığım dayılarından gelen kuşculuğu olan EROL SEVİLi tanımamış olabilirsiniz
kendisi cevdet beyin bahsettiği eski büyüklerden rahmetli BİNALİ OKAN VE DEĞNEKÇİ DURSUNUN öz yiğeni ve ankarada ilk kuş pazarı kurarak kuşcu arkadaşları bir araya toplayıp onlara kapalı bir alanda 20 sene hizmet veren gerçek bir kuşçudur, kendisi birçok konuda bizlerden daha fazla bilgi sahibidir.
böyle arkadaşlarla irtibata geçer kuşseverlerle paylaşırsanız herkes memnun olacaktır sanırım

erolu tanıyıp rahatsızlığından sonra bilgi alamayan arkadaşlarada kısa bir bilgi vermek isterim
geçirdiği rahatsızlığı büyük ölçüde atlatmış ve evinde istirahat etmektedir

?

s.a videoda bi kaç yanlış isim telaffuzundan dolayı aydınlatma amaçlı olarak videoda anlatılan 8.dakika 15 saniyeden sonraki isim yanlışlıgını düzeltmek istedim ankara topraklıktaki kör şeref değil namı deger kör feti feti amcadan gelmiştir dumanlı tek bir tane erkek dumanlı
takkalı araplarda gülverendeki taxsici ünal abiden gelmiştir

saygılar

Evet kör şeref de hem sakacı hemde güvercincidir,isim karışıklığı olmuş kusura bakmayın aslı matbacı kör Fetidir ve çekiç kafalı koca dumanlı erkeği rahmetli Şeref ağaya o vermiştir.

Takgalı silik araplarda Gülverende rahmetli Arap Hacının biraz üzerinde oturan taksici Ünaldan geçmedir,
Ünalda benim tam 45 yıllık arkadaşımdır.

Selamknaleyküm
Cevdet amca ağzına sağlık bu anlattıklarınız literatür niteliğinde olmuştur.Soy takibi içinde çok yardımcı konular teşekkür ederim.Muharrem abi sanada ayrıca teşekkür ederim bu paylaşımdaki büyük katkından dolayı.Ellerinize ayaklarınıza sağlık hiçbir çıkar gözetmeden zaman ayırarak bu konuda bizleri bilgilendiriyorsunuz.

mavigalaca76' Alıntı:
Selamknaleyküm
Cevdet amca ağzına sağlık bu anlattıklarınız literatür niteliğinde olmuştur.Soy takibi içinde çok yardımcı konular teşekkür ederim.Muharrem abi sanada ayrıca teşekkür ederim bu paylaşımdaki büyük katkından dolayı.Ellerinize ayaklarınıza sağlık hiçbir çıkar gözetmeden zaman ayırarak bu konuda bizleri bilgilendiriyorsunuz.
tesekkürler vakit ve zamanımız oldukca bir seyler yapmaya hep beraber çalısıyoruz

iyi dileklerin için tesekkürler hasan kardesim sagolasın :tamam:

daha önceden yükledigimiz videolardan izleyemeyenler için tekrar güncellenmişdir EN SON YÜKLENEN VİDEOLARLA AYNI GÜN ÇEKİILMİŞDİR BU DAHA ÖNCE YÜKLENMİŞDİR

saygılar

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Röportaj Sitemiz üyelerinden kuscu_marik (Muharrem Karadereli) tarafından yapıldı.

alidemirsmm' Alıntı:
Konuda Cevdet Özbayer yazısına tıkladığınızda kendisinin sitemizdeki üyeliğine ulaşırsınız.

Marik abi elinize emeğinize sağlık bide şöyle vidyolarda iyilikten dürüstlükten dem vurursanız bizler ve tüm izleyenlerde pay çıkarır saygılar.

kuscu_marik' Alıntı:
daha önceden yükledigimiz videolardan izleyemeyenler için tekrar güncellenmişdir EN SON YÜKLENEN VİDEOLARLA AYNI GÜN ÇEKİILMİŞDİR BU DAHA ÖNCE YÜKLENMİŞDİR

saygılar

585858' Alıntı:
Marik abi elinize emeğinize sağlık bide şöyle vidyolarda iyilikten dürüstlükten dem vurursanız bizler ve tüm izleyenlerde pay çıkarır saygılar.

kuscu_marik' Alıntı:

saygılar

alidemirsmm' Alıntı:

Geri