Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bu konu hakkında bilgisi olan varmı acaba bana zabıta yıkmış dendi çok üzüldüm kendisine geçmiş olsun bize dahada geçmiş olsun çok güzel bir yeri ve kişiliği vardı inşallah devam eder :hungur: :slm:
Evet malesef yıkıldı.
Ben gidip gördüm ama konu açmak istemedim burda inanın o güzel cennet köşesi yerim o halini ,yıkılışını görmek çok duygulandırdı beni.
Aynı sekilde ama insanlar belli olaylardan sonra soguyorlar.
Yıllarını verip her çivisini ,her bitkisini kendiniz diktiginiz mekanı yıkınca adam da yıkılıyor.
Metın abı yer bakıyor insallah gonlune gore yer bulup yenıden acacak.
Selam
Arkadaşlar üzülmeyin Metin abi dün akşam sakarya oyunkuşu kupa törenine katıldı ve yeni yerini açacağının müjdesini verdi yakında davetiyeleri gönderecek.Daha güzel bir yer olacağı nı tahmin ediyorum.Ufak işlerinin kaldığını ve yakında açılışı yapacağını söyledi.
Evet metin abi eski mekanın aynı yol üzerinden içeri sanayiye dogru giden yolda eski mekanın 1 km ilerisinde yeni bir mekan tutmustur su an hazırlıklar yapılıyor yakın zamanda açılışı yapılacaktır.
Mekan teras katında eski yeri aratmıcak kadar güzel olacak inşallah.
Kusculara müjde olsun.
Evet metin abi eski mekanın aynı yol üzerinden içeri sanayiye dogru giden yolda eski mekanın 1 km ilerisinde yeni bir mekan tutmustur su an hazırlıklar yapılıyor yakın zamanda açılışı yapılacaktır.
Mekan teras katında eski yeri aratmıcak kadar güzel olacak inşallah.
Kusculara müjde olsun.
metin beyin adina sevindim insallah eski mekaninindan daha guzel yer olur yaptiklari yapacaklarinin teminatidir camiyaya buyuk faydalari olacaktir
tesekkurederim omer bu guzel habari bizimle paylastigin icin