ANKARA DA TAKLACI ŞEBAPLAR

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ilker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

ilker

Üye
Siteyi ziyaret et
DAHA FAZLASI VAR HEPSİ YAVRULARIN ÜSTÜNDELER İNŞALLAH 1 AY SONRA YAVRULARININ RESMİNİ DE BURADA GÖSTERME FIRSATIM OLUR ...

Ekli dosyalar

• Fotoğraf-0106.webp
    Fotoğraf-0106.webp
    139.7 KB · Görüntüleme: 1,967
  • Fotoğraf-0109.webp
    Fotoğraf-0109.webp
    116.8 KB · Görüntüleme: 1,956
  • Fotoğraf-0108.webp
    Fotoğraf-0108.webp
    142.5 KB · Görüntüleme: 1,991
selamunaleykum
paylasim icin tesekkur ederim kuslar saglikli ve guzel duruyorlar insallah huzurla beslersiniz
saygilarla ferhat

maşallah kuşlar gösterişli duruyo güle güle besleyin.fakat şebapta perçem olmaz bildiğim kadarıyla

merhaba ,tam bilmiyorum şebap özelliklerini ama bu kuşlara çakmaklı ve mermeri dendiğini biliyorum ama kuşlar çok yakışıklılar :tamam: maşallah :slm:

Birinci resimdekine çakmaklı ikinci ve üçüncü resimdekine ise beton deniyor.

tşk ederim daha resmini buraya koyamadığım cok tatlı kemerli ler var bugun 1 yavrum daha cıktı yumurtadan inşallah 20 gün sonra resimlerini sizlerle paylaşacam

muygun' Alıntı:
maşallah kuşlar gösterişli duruyo güle güle besleyin.fakat şebapta perçem olmaz bildiğim kadarıyla

percemli olanlarda var benim buraya koymak istediğim resimler olmamış bu resimlerde kemerli dir

Bu kuşlar belki kostüm yada kostüm kırığı , ancak şebep değil, bir yanlış anlaşılma var sanırım .. selamlarŞEREF

şeref' Alıntı:
Bu kuşlar belki kostüm yada kostüm kırığı , ancak şebep değil, bir yanlış anlaşılma var sanırım .. selamlarŞEREF

doğrusun şebapların resimleri değil bunlar kemerli acıklar diye bilinir ve cok taklalılardır .

Geri