ankara dan SÜS güvercinleri.. ..

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kazanlı murat usta
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 6
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
murat yamaner
Meslek
matbaacı
İlgi Alanı
Kediler
:unlem: büyük çift takkalı arap komaneski cinsi bulgaristan güvercini

Ekli dosyalar

• Resim 002.webp
    Resim 002.webp
    33.2 KB · Görüntüleme: 2,360
  • Resim 009.webp
    Resim 009.webp
    40.5 KB · Görüntüleme: 2,305
  • Resim 010.webp
    Resim 010.webp
    104 KB · Görüntüleme: 2,421
maşallah çok güzel görünüyorlar bide kama paçaları olsa süper olurmuş Allag gönlüne göre versin...

selamun aleyküm murat onlar takla atıyormu ben sende cihat albayın kuslarından olduğunu biliyorum bunları nerden buldun verdiğm yavrular oyuna başladımı telefonlaşamıyoruz işlerin sıkı galiba ,saygılar .m saim akyol

saimusta' Alıntı:
selamun aleyküm murat onlar takla atıyormu ben sende cihat albayın kuslarından olduğunu biliyorum bunları nerden buldun verdiğm yavrular oyuna başladımı telefonlaşamıyoruz işlerin sıkı galiba ,saygılar .m saim akyol
a.s abi bu kuşu taklacı kuşla eşleştirdim yavrusu oynuyor fakat kısa qidiyor bu soyu elden çıkarıp senin verdiqin soydan ve cihat albay'ın dumanlı soylarından besleyeceqim,senin verdiqin yavrular havada başladı ilk qün birini kaçırdım 3 qün dolaştı 3.qün qeri qeldi,yavrular çok akııllı uçurmaya devam bakalım ne olucak. sende seyrettiklerim qibiyse terasa nasıl indiririz bilemiyorum :heyo: işler yoqun abi msn den qörüşelim [email protected] sayqılar...

resimdeki kuşlar takla atar vede saatlerce (2-3 saat) ucarlar zaten en önemli özellikleri budur. taklaları aşağı dğru seri takla (makara) halinde olur. mardinden farklı takla atarlar. diğer isimleri filibedir. :heyo:

güzel bir cinstir. güle güle besleyin

Çok güzeller yaa hayran kaldım. HAyrını görün

SİNAN ÖZTEKİN

güzel

Geri