ANKARA HAS KUSLARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan dolmuscu_seyfi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 21
  • Görüntüleme Görüntüleme 7K
ilan.elookat.com
Ad Soyad
yakup acar
Meslek
serber meslek
İlgi Alanı
Kediler
DOLMUSCU SEYFİ KUSLARI

Ekli dosyalar

• 12185930.webp
    12185930.webp
    40.9 KB · Görüntüleme: 4,243
  • 12185928.webp
    12185928.webp
    47 KB · Görüntüleme: 4,289
  • 12185931.webp
    12185931.webp
    35.8 KB · Görüntüleme: 4,241
Kuşların maşallahı var.Hepside çok güzeller.Özelliklede beyazı çok beğendim.Güle güle beslemeni dilerim...

slm seyfi kardeş beyaz ile boz dumanlılar çok güzel maşalalh güle güle besle

maşallah ,güzel kuşların var :tamam: birşey dikkatinizi çektimi artık herkes düzgün fizikli ve renk uyumlu kuşlar beslemeye özen gösteriyor.kuşcular org. kuşculardaki kaliteyi yükseltiyor galiba :haha: :heyo: sağlıcakla besle arkadaşım:slm:

S.A maşşallah kuşlarınız çok güzeller beyaz ayrıca hoşuma gitti agız tadıyla beslemen dilegiyle paylaşım için teşekkürler

(SAGILARIMLA)

____GÖKHAN KESTANE____

evet arkadaşlar ben bu kuşlardan uçurdum.hünerli yetenekli gezmeleri atmaları seferli inanınki kusursustur harbi damızlık.ataları araptır.nerden biliyor derseniz 13 dir takip ediyor ve uçurdum.makascı şahin

Araptan çıkma beyaz ve bozdumanlılar 10 numara güle güle besleyin

Saygıöarımla Yasin06500

SELAMUN ALEYKÜM KUŞLARIN MAŞALLAHI VAR GÜLE GÜLE BESLEYİN BOL TAKLALAR ***ESESCENGİZ***

masallah kuslarin süper duruyo valla....ankara kusu tabi bayiliyom bu kuslara valla....bende ankara besliyom kardes slmlar! gülegüle besle ! onlara ve kendine iyi bak ! slmlar almanyadan !

cok tsk edrm

Hepsi birbirinden güzel ama Dumanlıkirliler bir başka.Oyunları benzermi bilmem ama fizik olarak bilinenin,anlatılanın aynısı..

güzel kuslar gule gule besleyın

cok tsk edrm sagolasın herkeze agız tadı ıle beslemek nasıp etsın kuslarını badboy kardes

Allah nazardan saklasın.

Çok güzellerhele son resimdeki dumanlı mı oluyor ilmiyorum ama duruşlarına hasta oldu hayırlı uçurmalar

Geri