Ankara Irki Güvercinlerim 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 27
  • Görüntüleme Görüntüleme 6K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
A

Anonymous

Misafir
Ankara Irki Güvercinlerim 1

Slm bunlarda benim .Kuslarimin hepsi Ankara Irki yasim 20 , yaklasik 4 senedir besliyom.Bu kuslar benim icin cok degerli cünkü cok degerli birinden aldim !
Su anda Kuslarim yumurtada yatiyo insallah daha bol ve iyi yavru almak istiyorum !

Resimlere düsündüklerinizi yazarsaniz sevinirim ! =)

Ilerde daha fazla resim ekliyecegim ! (:

Selamlarimi dilerim herkese !

ngx5wk.jpg

242wp68.jpg

b5pf10.jpg

50i02.jpg

303fvw9.jpg

nxqnbn.jpg

2z5lt94.jpg

20s6g7b.jpg

Re: ANKARA IRKI GÜVERCINLERIM ! YENI +++ RESIMLER !!! +++

Maaşallah kuşlarınız çok güzel. Topraktan faydalandıkları belli oluyo Allah nazardan saklasın taş gibiler (: Bizim zavallı hayvancıklarda beton içinde toprak, kum vs. bulmaya çalışıyorlar.. Bol yavrulu sezonlar.......

...........SİNAN ÖZTEKİN............

güzel kuşlar kardeşim maşallah hayrını gör :)

Maşallah kuşlar güzel ama ben iki farklı soy arap gÖrdüm.Arapları mavilerle (gÖklerle) eş yapmayın.Çıkan kuşların rengi arap oluyor ama gagaları siyah oluyor.Bu güzelim mavilere de araplara da yazık olmasın :)

Kuşların çok güzel allah tüyü kadar ömür versın bende ankaralıyım ankaranın neresinde uçuruyosun.

s.a maşallah kuşlarda tam bir oyun kuşu fizigi var umarım istediklerini yaparlar ve sizi tatmın ederler

saygılar...

UFUK NESE

Kuşlarınız oldukça güzel gözüküyor .. Bol yavrulu , bol performanslı sezonlar dilerişm ..selamlar.ŞEREF

Kuşlarınız da çektiğiniz pozlarda çok güzel. Sondan 2.kuş(dumanlı) ankara arabı ile mavilerden mi geldi? Rengi çok hoşuma gitti. Bu kuşlar, yerinizde açıksa iş yapar gibime geliyor. Hayırlı günlerde beslemeniz-uçurmanız dileğiyle...

allah can pekliği versin güzel kuşlar

Saol allah sizden de ragzi olsun ,
arkadaslar kuslarim o kusla bu kusla eslesmiyo.,....senelerdir esleri ayni !
ha arab kusun rengine gelince...ANKARA KUSU asla ama asla SIM SIYAH olmaz ...herzaman ACIK SIYAH olur.... ! :evet:
Yerim allaha sükür iyi...almanyada kaliyorum ! ama Kirsehirliyim ! ;-)
slmlarimi dilerim ve tesekkür ederim herkese !

Slm Arkadaslar.Güvercinlerimin Resimlerinin DEVAMI....!

Sizlere sunmak istedim.Yasim 20,yaklasik 4 senedir besliyorum ama daha acemi sayilirim.Kuslarima bakin birde siz karar verin !

Selamlarimla ! Kirsehirli_40

15g2mav.jpg

m9bosw.jpg

2sayu5s.jpg

2rwovti.jpg

67jdc3.jpg

3161dfb.jpg

99l9q9.jpg

97jk7o.jpg

292o13p.jpg

f2sdht.jpg

bj054.jpg

Bu Kus 16 Yasinda bir kus,yavrularini almak cok cok zor!!!

8y82gy.jpg

Yorumlarinizi Bekliyorum ! :oley:

Re: ANKARA IRKI GÜVERCINLERIM ! +++ RESIMLER ! +++ BÖLÜM 2

arkadasım resimlerdeki kalite cok güzel tabi bu kaliteyi sağlayan kuşlar =) Allah nazardan saklasın cok güzel kuşların var ortamında cok guzel bol bol yavru almanı temenni ediyorum.. harbiden cok begendım 1.koydugunda cok guzeldi

Acemiliğinde böyle kuş beslersen ustalığında siler süpürürsün ortalığı :))) Kuş seçimlerini kendin yaptıysan, 4 senelik bir kuşçu olarak aferimi hakettin. Duman yavru, maviler felan çok güzel. Yalnııııııız; Kuşların özel hayatını deşifre edip magazin konusu yapmışsın; çok ayıp! :haha: :haha: :haha: Allah'ın selamı üzerine olsun.

kardeşim hem kuşların hemde kümesin süper allah kazasız belasız beslemeni nasip eder inş. (:

Selamın aleyküm ortam güzel,kuşlargüzel MAŞALLAH güzelgünlerde uçurmanız dileğimle sağlık vede esenliklerde kalın

s a masallah güzel kuşlar allah sağlıcakla beslemek nasip etsin.kazalardan belalardan korusun.

güzel kuşlar güle güle besle tüyleri kader üresinler

SAOLUN ALLAH HERKEZDEN RAGZI OLSUN ! ama ben söyle düsünüyom : HERKESIN GÜVERCINI KENDINE BI GÜZEL...cünkü herkez kendi güvercinine emek veriyo ! ;-)

Ama önemli olan hayvanlari sevmek ve saymak !

Selamlarimla ! Kirsehirli_40

selam.maşallah kuşlar güzel.performansları da iyi olur dilerim.

birinci sayfanın sonunda resmi bulunan o Arap kuşuna iyi bak..:)) yağla balla besle... selamlar..

hem hepsi güzel hemde maaşallah hesi saglıklı iyi uçurmalar dilerim

selam kardeş kuşların resimleri çok güzel uçumları nasıl uçan kaçan varmı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri