ankara keçiören de 2 çift güvercin almak istiyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kuzzgun
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 17
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K

kuzzgun

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
ahmet hoca
Meslek
öğretmen
İlgi Alanı
Kediler
değerli kuşcu arkadaşlar

Keçiören bademlik 23 nisan okulu yakınında oturuyorum 2 cift kuş almak istiyorum bu çevrede kuşcu arkadaşlar varsa adresini telefonunu alabilir miyim.

Konya da öğretmenim bayram için Ankara ya geleceğim
bayramın son günü kuşları izleyip almak istiyorum

Simdiden teşekkür ederim

merhaba
hocam konyada ögretmensin bu işin bana göre duayenleri konyada yani bana göre sen güvercin cennetindesin ama tutup başka yerden kuş almak istiyorsun konyada daha iyilerini daha bol zamanda alabilecegini düşünüyorum

gaziosmanpaşa' Alıntı:
merhaba
hocam konyada ögretmensin bu işin bana göre duayenleri konyada yani bana göre sen güvercin cennetindesin ama tutup başka yerden kuş almak istiyorsun konyada daha iyilerini daha bol zamanda alabilecegini düşünüyorum
Konyada daha iyileri olduğunu kastetmişsiniz.Ankarada hiç bulunmadınız sanırım bu sözünüzden bunu çıkarıyorum.Hiç bulunmasanız bile forumdaki yazılara baktıysanız sayfalarca Ankara kuşları konuşuldu Konyayla kıyaslamak bile çok yanlış.Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim.Neyse konuya dönelim.Nasıl kuşlar aradığınızı ve bütçenizin bilmiyorum ama orta halli kuşlar düşünüyorsanız Yeşiltepede Hacı Yaşar var.Dükkanın sağ tarafında kendi damızlıkları var fena kuşlar yok.Ufuktepede Evcil hayvanlar parkının karşısında da bir dükkan daha var ama alıp satıcı olduğu için pek tavsiye etmem.Aktepede Erol Abi var dükkanı kapattı diye biliyorum ama hala evinde kuşları olduğunu duydum.Bunlardan hariç uçuran arkadaşlar var fakat olurundan yüksek fiyat çekebilirler.Ulusa tek dolmuşla giderseniz Sakalarda mezat var.Biraz daha iyi kuşlar arıyorsanız Mamak-Cebeci taraflarında kahveler-ihaleler var.

arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler
kusura bakmayın 15 günlük kuşcuyum eksik ,yanlış bilgi vermeyeyim

Konya da kasabada öğretmenim Konya nın içini bilmem kasabadan kuş verdiler ama güzel vermiyorlar kafalı kuşlarmış kaçıp duruyorlar.

Ben Ankaralıyım 200-250 tl ye 2 çift kuş bulamam mı

normal bi kuş için az para mı

yani yumurtlasın ,uçsun ben çay içeyim,kitap okuyayım izleyeyim

tam böyle sağlam bi kuşcu söylerseniz net yer tarifi ile teşekkür ederim ayrıca ulus sakalar denilen yer neredir acaba

kuzzgun' Alıntı:
arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için teşekkürler
kusura bakmayın 15 günlük kuşcuyum eksik ,yanlış bilgi vermeyeyim

Konya da kasabada öğretmenim Konya nın içini bilmem kasabadan kuş verdiler ama güzel vermiyorlar kafalı kuşlarmış kaçıp duruyorlar.

Ben Ankaralıyım 200-250 tl ye 2 çift kuş bulamam mı

normal bi kuş için az para mı

yani yumurtlasın ,uçsun ben çay içeyim,kitap okuyayım izleyeyim

tam böyle sağlam bi kuşcu söylerseniz net yer tarifi ile teşekkür ederim ayrıca ulus sakalar denilen yer neredir acaba
Abim sımdı sen bu fiyatı vermekle buyuk yalnıs yaptın bence....Size ıyı kus verecek fıyata bakmaz..Sizın verdıgı kuslarına ıyı bakabılecegıne ınanırsa zaten maddıyat dusunulmez..Sizde gönlünüzden gecen emek mıktarını verirsiniz kımse bu ne parası demez. Belki ödeyecegınız mıktar geri cevrilir..ama dedıgım gibi fiyat vermeniz dogru degil..İşi ticarete döken kendını bilmezler yapışmaya başlar....

huzur kuş pazarı
bentderesi caddesi sakalar yamaç mah. no 72

Erkan Bey yeni başlıyorsanız orta halli kuşlar beslemek daha iyi olacaktır.Biraz tecrübe kazandıktan sonra yavaş yavaş çıtayı yükseltirsiniz.10liraya gutlar satılıyo 1çift de onlardan alın çok çabuk alışırlar.En azından diğerlerini kaldırdığınızda ilk başta açılacakları için bunları çatıya kaldırıp kaçmalarını önlersiniz

arkadaşlar başta da demiştim daha yeniyim yanlış davranabilirim ama düzeltmeleriniz için memnunum

teşekkür ederim

Neyse bugün ulus haline gittim alt katta güvercinlere baktım kuş içerde takla atıyor adam perdah açmış felan dedi

daha yeniyim anlamadım tabi çoğu dediğini

bi arkadaş para söylemeyin demiş ama adam perdahlı dediği 2 kuş için 120 tl istedi

arkadaşlar bi yer buldum bağlumda çok kuşu var cuma oraya gideceğim

yakınımda kuşcuda yok kandırılmamak için nasıl davranmalıyım

şimdiden teşekkürler.

S A HOCAM ANKARA DIKMENDEYIM UCAN KUSLARIMIZ MEVCUT UZAK DEMEZ G ELIRSEN YARDIMCI OLURUM FORMDA ZATEN KUSLARIMIN RESIMLERI MEVCUT AZ BUCUK FIKIR EDINIRSIN ..
TEL : 0542 392 48 51

arkadaşlar teşekkürler verdiğiniz cevaplar için

osman0606 hocam cuma döneceğm izin bitti.dikmen bize biraz uzak ama ilgilendiğin için teşekkür ederim
tel no sunu aldım inşallah şubat tatilinde görüşmek isterim kuşların maşallah çok iyi baktım

erkan hoca ben hasköyde oturuorum satılık kuşlarım var ilgilenirsen eğer özelden mesaj attım güzel temiz şebaplarla portakal erkeğim var bi tane yakınmış oturduğun yerde bakmak istersen kapımız açık ilanımdada açıklaması ve bilgileri var kuşların ordanda bakabilrsin

arkadaşlar aradığım kuşları aktepe ve bağlumda buldum

Allah razı olsun beni misafir ettiler ikramda bulundular kuşculuğun tadını şimdi aldım seferli 6 - 7 adet kuş aldım

Herkese ilgisinden dolayı teşekkürler telefonunu veren arkadaşlarlan inşallah şubat tatilinde görüşmek isterim.

kuzzgun' Alıntı:
arkadaşlar aradığım kuşları aktepe ve bağlumda buldum

Allah razı olsun beni misafir ettiler ikramda bulundular kuşculuğun tadını şimdi aldım seferli 6 - 7 adet kuş aldım

Herkese ilgisinden dolayı teşekkürler telefonunu veren arkadaşlarlan inşallah şubat tatilinde görüşmek isterim.
Aktepede kimden aldınız yerini ve ismini söylerseniz

hocam aktepe çaldıran da bi arkadaştan aldım satılık daha kuşu var ama ismini söylememi istermi bilimem
enis bey isterseniz özel mesaj atayım size hırsızlık olaylarından rahatsız ....

kuzzgun' Alıntı:
hocam aktepe çaldıran da bi arkadaştan aldım satılık daha kuşu var ama ismini söylememi istermi bilimem
enis bey isterseniz özel mesaj atayım size hırsızlık olaylarından rahatsız ....
İsmi önemli değil kuşlardan memnunsanız sorun yok.Aktepenin kuşlarının Konyada uçacak olması güzel :p

EnisTürk' Alıntı:
gaziosmanpaşa' Alıntı:
merhaba
Konyada daha iyileri olduğunu kastetmişsiniz.Ankarada hiç bulunmadınız sanırım bu sözünüzden bunu çıkarıyorum.Hiç bulunmasanız bile forumdaki yazılara baktıysanız sayfalarca Ankara kuşları konuşuldu Konyayla kıyaslamak bile çok yanlış.Lütfen yanlış bilgilendirmeyelim.Neyse konuya dönelim.Nasıl kuşlar aradığınızı ve bütçenizin bilmiyorum ama orta halli kuşlar düşünüyorsanız Yeşiltepede Hacı Yaşar var.Dükkanın sağ tarafında kendi damızlıkları var fena kuşlar yok.Ufuktepede Evcil hayvanlar parkının karşısında da bir dükkan daha var ama alıp satıcı olduğu için pek tavsiye etmem.Aktepede Erol Abi var dükkanı kapattı diye biliyorum ama hala evinde kuşları olduğunu duydum.Bunlardan hariç uçuran arkadaşlar var fakat olurundan yüksek fiyat çekebilirler.Ulusa tek dolmuşla giderseniz Sakalarda mezat var.Biraz daha iyi kuşlar arıyorsanız Mamak-Cebeci taraflarında kahveler-ihaleler var.

ankaranın kuşcularınıda biliyoruz merak etmeyin ama şunuda bilmiyorsunuz heralde konyadaki pazar türkiyenin en büyük pazarı her kuşcu daha bir defa gördügü kişiye iyi kuşunu vermez ve şunu unutmayınız ankaradaki kuşların hepsi iyi diye bir şey söylemek yanlıştır ozaman benim kuşuma hakaret edersiniz gidin konyaya soruştrun ankaradan kaç kişi gidiyor konyaya kuş satmaya kuş almaya il sınırlarını geçmeden konyada ki kuş ötü ankaradaki iyi demekle olmuyor gidip bi kaç pazarını gezin ondan sonra karar verin

Ankara kuşlarının hepsi iyi tarzında birşey söylediğimi sanmıyorum.Konyanın kuşlarıda kötü demedim sadece Ankarayla kıyaslanmaz dedim. Heryerden iyi kuşlar çıkar ama yıllardır Ankara oyun kuşunun kalbidir

kıyaslanmaz demek le ne demek istediginizi sormak istiyorum kıyaslanmaz demek bundan iyisi yok demektir lütfen daha cvp vermeyinde uzamansın muhabbet siz haklısınız ben hiç bir şey bilmiyorum

TÜRKİYENİN EN GÜZEL UÇAN EN GÜZEL OYNAYAN EN GÜZEL KUŞU ANKARADADIR

Hem ne demek istediğimi sormak istiyorsunuz hemde cevap vermeyin diyorsunuz.Neyse ben 2.dediğinizi yapıyorum.İyi akşamlar

Geri