ANKARA KUŞ PAZARI

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hüseyin BAŞOĞLAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 29
  • Görüntüleme Görüntüleme 23K

Hüseyin BAŞOĞLAN

Moderatör
www.kuscular.org
Ad Soyad
Hüseyin BAŞOĞLAN
Meslek
Yazılım-Tasarım
İlgi Alanı
Balıklar
ANKARA KUŞ PAZARI
Ulus semti, Bentderesi mevkii
Mezat Günü: Pazar 8:00–16:00

Hamamönü kuşçular derneğine gittik oradaki yetkililer, Ankara'da öyle oyun kuşundan başka çeşit kuş bakanın çok az olduğunu söylediler.

Resim yokmu görsek ankara kuş pazarını.

ankara sincan da 1. organize derler orda dernek vardır kuş izlemek ve almak istiyenler için izleyip alabilirler...

evet sincan da imiş asıl pazar.
ben fırsat bulup gidebilirsem resimleri paylaşıcam sizinle.
yada giden yetiştiricilerimiz varsa onlardan da bilgi ve resim bekliyoruz.

selam arkadaşlar sincandaki dernek sahibinin adı metin mi

evet metin bey oranın sahibi.

kuşçu26' Alıntı:
ankara sincan da 1. organize derler orda dernek vardır kuş izlemek ve almak istiyenler için izleyip alabilirler...

ankara sincan sanayi girişinde organize degil arkadaşım....

OKTAY ÖZTÜRK' Alıntı:
kuşçu26' Alıntı:

tamam abi niye kızıyon ki (: sağolun...

s.a arkdaşlar metin benim samimi arrkdaşımdır kendisi sincanda dernek var ankarda tek diyebilirim yer bakımından insanlık acısından kendiside cok düzgün ve galenderdir zanndersem cumartesi günleri ihalesi oluyor matbacıların kuşundan besler bahadırgilin kuşundan besler iyi kuşcudur deyer verir saygılar.

ANKARALI AYHAN' Alıntı:
s.a arkdaşlar metin benim samimi arrkdaşımdır kendisi sincanda dernek var ankarda tek diyebilirim yer bakımından insanlık acısından kendiside cok düzgün ve galenderdir zanndersem cumartesi günleri ihalesi oluyor matbacıların kuşundan besler bahadırgilin kuşundan besler iyi kuşcudur deyer verir saygılar.

evet abi matbaacı besler bilirim kendini...

kuşçu26' Alıntı:
OKTAY ÖZTÜRK' Alıntı:
kuşçu26' Alıntı:

tamam abi niye kızıyon ki (: sağolun...
eversen bile kızmam canım kardeşim :slm:

Selam arkadaşlar
Ben İstanbul Gültepe'den mustafa öz .Uzun senelerdir güvercin besliyorum .
Degerli arkadaşlar metin beyi sormamın sebebi uzun senelerdir kendisiyle görüşemiyorum.metin bey benim kuzenimdir (teyze oğlu)
Site yapımında emegi gecen tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
ALLAHA EMANET OLUN SAYGILARLA

metin abi ben adem bozdumanlı beneklidişi gerçekten çok çok iyi :oley: :oley: :oley: üstüne kuş seyretmedim helal sana tebrikler. :tamam: :tamam:

hep derler kuş seyretirin parası önemli degil diyenlere lafım işte kuş metin baltacıda bozdumanlı beneklidişi var ben seyrettim varsa gücü yeten alsın atmayla olmaz hodri meydan TABİKİ PARASI MÜHÜMDEGİL DİYENLERE LAFIM :asla: :asla: :asla: :asla:

Selamın aleyküm arkadaşlar.. Ben eylül ayında 2 tane Şahin satın almak istiyorum Ankaradayım msn adresim [email protected] bana burdan ulaşabilirsiniz ayrıca bana nasıl eğitildiğini ve bakıldığını anlatacak arkadaşlar arıyorum.. Alacağım kuşların kardeş yavru olmaları rica olur..

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
Hamamönü kuşçular derneğine gittik oradaki yetkililer, Ankara'da öyle oyun kuşundan başka çeşit kuş bakanın çok az olduğunu söylediler.

selamlar ben şuna katılmıyorum hiç bir zaman mesela adanada herkes adana mı besler hayır neden her ilden gelen insan vardır kendi zevkine bilgisine göre kuş besler sadece ankarada ankaralımı var da genelde taklacı besliyor birde bu taklacı kuşlar kesin ankara kuşudur :=) yarısı en az başka ırk besliyordur :=( çünki bu kadar kolay mı mardin beslemek herkes mardin besliyor :) mardin en kolay kuş oldugu gibi en zor iştir zaman cok olmalı insanda ankarada herkes boştamı kalmış :) herkes emeklimi olmuş. ben mardin besliyorum diyen insanların coğundan on kat daha fazla seviyorum ve iyisini bakmaya calışıyorum ama zamanım olmadıgında sadece görsel bir kaç takım bakıyorum. anlatmak istediğimi anlamıştırsınız sanırım her yerde her ırktan kuş besleyen vardır.

arkadaşlar huzur kuş pazarı bentderesi caddesi sakalar lambaları yanında hizmetine devam etmektedir.
perşembe günleri akşam ihale pazar günleri gündüz çık pazar kurulmaktadır.
tel 05385775535 ankara

kuşçu arkadaşlar
kuş alım satımı yapan ilhami arkadaşımızın kahvemizle alakası kalmamıştır
duyurulur. huzur kuşçular kahvesi
kuş pazarı tel 05375775535 ankara

kuşçu arkadaşlar
ankara sakalarda bulunan huzur kuş pazarında perşembe günleri akşamı ihale ve pazar günleri gündüz açık pazar kurulmaktadır kuşçu arkadaşlara duyrulur. tel 05385775535

Ankarada yaşayan ,kuşcu arkadaşlardan , ankaradaki güvercin pazar ve derneklerinin resim paylaşımlarını bekliyorum.

Hüseyin BAŞOĞLAN' Alıntı:
ANKARA KUŞ PAZARI
Ulus semti, Bentderesi mevkii
Mezat Günü: Pazar 8:00–16:00

Yeni ADRESi: Hacettepe Mahallesi Sarı Kadın Sokak.No:9 Hamamönü/ANKARA

Erol SEVİL: 05322654911

Erol dayiya cok cok selam mekani hayirli ugurlu olsun.Eger deng gelirse takkali dumanli yavrunun videosunu koysun zahmet olmazsa.

Hayirli isler dileklerimle.

BOZOGLU

erol abi bi pazar geliyim de bana bi çift oyunlusundan zümrüt arap ayarlaya bilirmisin acaba 1 veya 2 saat uçsun yeter...

kuşcu arkadaşlar
ankara sincanda başkent kanatlı hayvan yetiştiricileri derneği adı altında yeni bir lokal ve kuş uçurma bahçesi 18 haziran 2010 tarihinde açılacak olup cuma akşamları ihale ve pazar günleri gündüz açık pazar kurulacaktır.
telefonlarımız 05365121269_05543990576
geniş mezat salonumuzda ve bahçemizde sizleri bekleriz

kuşcu arkadaşlar
bentderesindeki kuş pazarı sahibi erol sevil rahatsızlığından dolayı cebecideki aydının orada pazar günleri kurduğu açık kuş pazarına gidememektedir. onun yerine oğlu pazarla ilgilenmektedir.
erol sevil tel 05554100100

erol sevilin telefon numarası yanlışlıkla 0555 yazılmıştır.
doğru telefon 0505-4100100 dür
yanlışlıktan dolayı özür dilerim

oktay bey metin baltacı beyin turnuvaları başlattığını duydum.ne zaman kayıtlar başlıyor--kurallar nelerdir vb.bilginiz varmı?metin beye ulaşacağım tel--msn vb.biliyorsanız lütfen bana yazın...teşekkürler

0538 307 8569 nolu telefondan Metin beye ulaşabilirsiniz.

Geri