ANKARA KUŞCUSU karahan

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ankara kuşcusu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 9
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
serkan karahan
Meslek
kurye
İlgi Alanı
Kediler
E

Ekli dosyalar

• Fotoğrafjt-0003.webp
    Fotoğrafjt-0003.webp
    378.4 KB · Görüntüleme: 2,015
  • Fotoğrafjt-0030.webp
    Fotoğrafjt-0030.webp
    278.6 KB · Görüntüleme: 2,017
  • Fotoğrafjt-0032_e1.webp
    Fotoğrafjt-0032_e1.webp
    34.1 KB · Görüntüleme: 1,898
  • Fotoğrafjt-0001.webp
    Fotoğrafjt-0001.webp
    163.4 KB · Görüntüleme: 1,999
  • Fotoğrafjt-0026.webp
    Fotoğrafjt-0026.webp
    268.3 KB · Görüntüleme: 2,014
Son düzenleme:
Kuşun tüyde olması bana göre en büyük sorun,ne kadar da oyun çıkarırsa çıkarsın istediği iyi oyunu çıkaramaz.Tüyden tamamen çıkıp daha sonrasını görmek lazım.Şuan ki durumu için söylemek gerekirse iyi yönü (taban) takla ile oynaması,alçak mesafeye kadar gelmesi ve boş inmemesi,şuan için gayet iyi özellik.Eksik yönü ise gördüğüm kadarıyla açık uçmuyor bu kişinin beğenisine göre değişir bana göre açık uçması lazım,takla sayısı az ve kısa mesafeli oynaması.İleride mesafeyi uzatırsa da göze daha çok hitap eder.Eğer mesafesi bu ise fazla gitmiyorsa varsa abi elinde taklalı ve mesafesi iyi olan erkek vur dene,iyi yavru verirse damızlık yap eğer kendisinin üstü yavru vermezse kuşu elinde tutup tutmamak sana bağlı,benden bu kadar abi (: Saygılar"DADAŞ"

DAMIZLIĞIN YOK ; 40 YAŞINA GELDİN.

ÖMRÜN YETMEYECEK ; DAMIZLIK YAPMAK İÇİN .KENDİNİ DE ÜZME .ZORLAMA.

KUŞLARINI KUTUYA KOY SERKAN. ISTANBUL'A OTOBUS BİLETİ AL.hayalet beyaz (SELİM USTA) DAVET ETTİ SENİ ..GİT O'NA .BOĞAZA KARŞI ÇAY İÇİN .KUŞLARINI SULTANAHMET CAMİİSİNE BIRAK. SELİM USTANIN VERDİĞİ 2 KUŞU ALIP EVİNE DÖN .

RAHAT UYU ..SEN DE ÜZÜLME ,BİZİ DE KASMA..NE DERSİN ..! :haha: :slm:

Kuş biraz kırgın ben kaldırmadığım halde kendisi

Uçuyor iyileştiği. Zaman. Yeni video. Yükleriz inşallah

Iyi seyirler...

365 gündür video bekliyoruz ama halen atmadın şimdiye güvercinler hakkında belgesel çekilirdi sen tek sefer çekmedin olmuyor böyle :haha: :haha: :haha:

Parklarda kum varya oraya takıl bu kuşuda başkasına yuttur yapışmıyor diye :)))))) darılma yok

eğer kuştan anlıyorsan ne diyim video nun ilk başlangıcında inişini görüntüledim yapışan kuş perdahla oynayarak harmanlayarak inmez

Erkal76' Alıntı:
massalah tuyu kadar omru olsun...

eywallah erkal ilk defa birisi doğruya doğru dedi

Geri