Ankara Orandan Kadir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan loup66
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 16
  • Görüntüleme Görüntüleme 2K

loup66

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
kadir şahin
Meslek
Memur
İlgi Alanı
Kediler
S.a. Ankara oran sitesinde ikametgah ediyorum aslında üye olalı baya oldu bi süre kuş beslemeye ara vermiştim son 6 aydır tekrar aranıza katıldım. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünde çalışıyorum babadan gelen bir kuş merakım var hepinizle tanışmak isterim parayla kuş alınmaz parayla kuş satılmaz sözünü benimsiyorum saygılarımla.

Kadir ŞAHİN

A S KADİR ARAMIZA HOS GELDİN GÜZEL PAYLASIMLAR DİLİYORUM

SAYGILAR

Selamlar kadir bey bende dikmen ilkerdeyim söyle tarif edeyim direk karsı yakandayım bizde abi kardeş kendi çapımızda besliyoruz . Yakınız beklerim maksat muhabbet olsun dostluklar baki kalsın
Tel : 0542 392 48 51

loup66' Alıntı:
S.a. Ankara oran sitesinde ikametgah ediyorum aslında üye olalı baya oldu bi süre kuş beslemeye ara vermiştim son 6 aydır tekrar aranıza katıldım. Tapu Kadastro Genel Müdürlüğünde çalışıyorum babadan gelen bir kuş merakım var hepinizle tanışmak isterim parayla kuş alınmaz parayla kuş satılmaz sözünü benimsiyorum saygılarımla.

Kadir ŞAHİN

Aramıza tekrardan Hoşgeldin Kadir ağabey. Kuş herzaman vesiledir. Bu işi ticarete dökenleri bende buradan kınıyorum .

osman0606' Alıntı:
Selamlar kadir bey bende dikmen ilkerdeyim söyle tarif edeyim direk karsı yakandayım bizde abi kardeş kendi çapımızda besliyoruz . Yakınız beklerim maksat muhabbet olsun dostluklar baki kalsın
Tel : 0542 392 48 51
Osman bey inşallah gelmeye çalışırım ben de beklerim 0532 407 08 66

Tapu kadastronun orada taksi durağında besliyorlar yakınmısınız oraya

Evet taksi durağının arkası

Anladım hergun aksam gecıyorum oradan evinizmi orada yoksa calısdıgnız yerdemı beslıyorsnuz

parayla kuş alınmaz parayla kuş satılmaz sözünü benimsiyorum saygılarımla. bu lafınızı çok beğendim kocaelinden saygılar

osman0606' Alıntı:
Anladım hergun aksam gecıyorum oradan evinizmi orada yoksa calısdıgnız yerdemı beslıyorsnuz
Orandaki lojmanlarda oturuyorum burada besliyorum bi akşam 6 gibi geçersen uğra

kaan ozkoyuncu' Alıntı:
parayla kuş alınmaz parayla kuş satılmaz sözünü benimsiyorum saygılarımla. bu lafınızı çok beğendim kocaelinden saygılar
Saygılar bizden kuşçuluk bizde padişahlık gibidir babadan oğula bu yüzden ben o hayvanlara değer biçemem

Bunlarda benim kuşlarım ve kümesim

Ekli dosyalar

• Resim 017.webp
    Resim 017.webp
    1.2 MB · Görüntüleme: 926
2.

2

Ekli dosyalar

• Resim 011.webp
    Resim 011.webp
    176.6 KB · Görüntüleme: 884
3

Ekli dosyalar

• Resim 012.webp
    Resim 012.webp
    339.4 KB · Görüntüleme: 917
  • Resim 013.webp
    Resim 013.webp
    300.5 KB · Görüntüleme: 876
  • Resim 021.webp
    Resim 021.webp
    250 KB · Görüntüleme: 877
Güle güle besle kadir kardeşim güzel kuşlar inşallah kısmet olursa uğrarız bir gün

Daha iyisi senin olsun osman kardeş sağol

Geri