Ankara Oyun Güvercini Satılır

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan 06alper16
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 0
  • Görüntüleme Görüntüleme 1K

06alper16

Üye
Siteyi ziyaret et
Ad Soyad
Alperen BOZKURT
Meslek
Ögrenci
İlgi Alanı
Kediler
Sa abilerim kardeşlerim Ankara/Sincanda 4 adet kalemsiz dumanlı satılır kuşların annesi kırıkkaleden getirildi erkeginide yenikette bi abimden aldım 4 senedir bende yaklaşık 16 adet yavru aldım ama hiç uçuramadım binada besledigim için arkadaşlarıma yumurtalarından verdim uçursunlar diye yavrular 3-5 takla arası 15-17 sefer yapıyo tüyden çıkıp ilk başladıgında yavruya kustugunda daha çok yapacagına inanıyorum şuan 6 adet yavru var en küçükleri yeni ayaklandı diger 4 ü uçuruyolardı ostimde bi abime vermiştim tüye girdi diye 2 tanesinin kanadını kuyrugunu almış diger 2 sini uçuruyodu bende 4 dünüde geri aldım en büyük yavruların kanat kuyruk geliyo 2 haftaya hazır olur 3-4 3-4 kafa kaldırıyolardı onların bi küçükleri bi takla bi bel kırıyolardı bu 4 yavru satılıktır anne bba elden çekme fırladıgı gibi 3-4 takla ile yere anca iner yavruların 4 düde tüyde şimdi ama 2 si uçar durumda diger ikiside 2 hafta sonra hazır hale gelir en küçükler yeme düşmedi 1 haftaya düşerler onlarıda ozmn satarız allah izin ederse yavruların çifti 110 lira 4 ünü alana 200 lira pişman olan yüzüme tükürsün kuşlar zaten degerinin çok çok altında satılmaktadır cumartesiye kadar satılmazssa mezatta 66 dan 77 den satılacaktır tüyden çıktıklarında boyları uzun bacakları uzun oldugu için çok yakışıklı kuşlardır Kuşlar elden teslim edilir. Şimdiden hayırlı olsun ilk gelen alır.

Ekli dosyalar

• CAM00040.webp
    CAM00040.webp
    177.9 KB · Görüntüleme: 1,241
Geri