Ankara Oyun Güvercinleri ve Kümesteki Sistem !

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Anonymous
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Cevaplar Cevaplar 10
  • Görüntüleme Görüntüleme 3K
A

Anonymous

Misafir
Slm arkadaslar, size benim Ankara Güvercinlerimi sunmak istedim...ve Kümesimin icini !Aceba sizin Kümesinizin icinde nasil bir sistem var ? benim Kümesimin ici sizce nasil ? görüslerinze saygi duyarak...simdiden tesekkürler dilerim !

http://www.myvideo.de/watch/7289790/Kuemesim_2 :slm:

Kuşların hareketli görünüyor bu da sağlıklı olduklarına işaret diye düşünüyorum :) Kümesinin iç dizaynı, yumurtalıkları hoşuma gitti güzel düşünülmüş.Sağlıklı yavrular almanı ve keyifli uçuşlar izlemeni dilerim.Saygılar.

saol allah ragzi olsun , evet allaha sükür saglikli....simdiye kadar birtane kusum hastalanmadi....dizayna gelince...benim görüsümce..eger kümeste bir sistem olmazsa...kuslar rahat edemiyolar...faza yavru cikarmiyolar...! slmlarimla

Evet, rahat edicekleri bir ortam ve çok yumurtalık olması onların daha fazla yumurta vermelerini ve böylecede üremelerini sağlıyor.

kuşların güzel başarılı özellikle gök erkek hoşuma gitti.sistem derken benim eski kümesimin sistemi ile aynı ama ben 2 yıl falan doğru dürüst yavru alamadım ve değiştirdim.inşallah yavru alabiliyorsundur...güle güle besleyin...
saygılar

umarım sağlıklı bi şekilde büyütürsün ama bana yavruluk kısımları biraz dar gibi geldi. ikinci yavruyu yanyana yapmaları daha iyi olur bizim öyle geniş kümeslerimiz yok fakat senin kümesini beğendim bir de yerde kum yada ızgara olsa süper olurmuş. ama en önemlisi umarım hastalıktan uzak olur kümesin

yuvanın içerisi çok güzel ama sadece yumurlayacak yerler küçük orda ki kuş nasıl yuva yapmış öyle çok dikkatimi cekti

bende bir çoğu gibi yuvalıkların küçük olduğu kanısındayım ama yuva ne kadar temiz olursa o kadar iyi olur bence temizlik dizayndan önce gelir yanlız maşallah kuşların çok sağlıklı görünüyor allah nazardan saklasın

arkadaslar yorumlariniz icin tsk ederim ama....bence yuvaliklar kücük degil zaten kücük olmasinin bir cok cok önemli faydasi var...yuva dar olunca yani yukardan assagi dogru....mesala anne ve baba yem yemek icin yuvadan kalkiyolar...iste ozaman büyük bir rol oynuyor yuvaligin büyüklügü...cünkü sicaklik hemen kaybolmuyor...yuva dar olunca tabi sicakli da uzun bir süre yuvada kaliyolar böylece yavrulari soguktan koruyor..! slmlar !

Kahra' Alıntı:
arkadaslar yorumlariniz icin tsk ederim ama....bence yuvaliklar kücük degil zaten kücük olmasinin bir cok cok önemli faydasi var...yuva dar olunca yani yukardan assagi dogru....mesala anne ve baba yem yemek icin yuvadan kalkiyolar...iste ozaman büyük bir rol oynuyor yuvaligin büyüklügü...cünkü sicaklik hemen kaybolmuyor...yuva dar olunca tabi sicakli da uzun bir süre yuvada kaliyolar böylece yavrulari soguktan koruyor..! slmlar !
yanlız yazın tam tersi olaabilir sıcak yavruları kötü etkiler öle dğilmi

slm arkadas...hmm söyle deyim bak.......yuvanin sicakligi güvercinlerin gelismesine ve kemiklerine cok iyi gelir !
zaten Kümes yazin asla kapali degil bende...önünde TEL var...kapali olsa güvercinler catlar ölür....ama yavrular süper gelisiyo ...yazin cok secenegin var...ama kisin....kis asla af etmez asla !
slmlar !

Geri