__BaDBoY__
Üye
- Ad Soyad
- oguz ustundag
- Meslek
- kuscu
- İlgi Alanı
- Kediler
kuşlar oyun yavru yumurta garantılıdırler ben ızleyerek almıstım elımdekı kus sayısını 14 taneye dusurcem ugrastıgım ucurdugum cok yavru var onları denıyorum butun kuslarımın taban taklası baglaması vardır boz kırlı yavrulardan uc tane ucuruyorum ıkısı bas teleklerde kaldırmıyorum bı tanesı tuyunu duzdu suan 7 aylık oldu yavruya kusmadı daha ama onceden ıkılı uclu cekerdı catıya tuyden cıkınca takla sayıı 9 a kadar cıkabılıyor en azda 5 takla atıyor tabanlı baglamalı ve suan antreman verıyorum boz kırlılerden elımde cok oldugu ıcın ana babayı satmak ıstıyorum ıkısıde sokuk ama ben aldıgımda makasladım kaldırmadım daha hıc suan kanatları gelık durumda ama ucurmuyorum oyle cok havalara ucmaya gerek yok fıyat olarak 250 tl ıstıyorm takımına ısteyen gelır kuslarımı yerı gorebılır yada forumdda taklacı guvencın bolumunde oguz ustundag volkan kucukoglu kusları yazıyor ordan kuslarıma bakabılır salmalar bolumundende kumeslerımı gorebılır sılıvrıden olsun baslıgı altında ılgılenler 0555 218 45 05 ılk resımler ana babadır satılık olanlar yanı ıkıncı ucuncu resımlerde ucurdugum yavrularıdır bunlarn dısında bı takım daha hazırbuyumusv e bı takım daha arkadasıma verdıgım vardr